ЖК "Аметист"

Тема в разделе "Петропавловская Борщаговка", создана пользователем Orho, 27 июн 2013.

1. Bohdan_P

Bohdan_P Member

друзі, я вибачаюсь, я вас зпершу не правильно зрозумів, ми всі проти лахміття на вікнах, хто буде його вивішувати - той селюк, питання вирішили)

Последнее редактирование модератором: 9 июл 2016
  2. ecvilibrum

ecvilibrum Well-Known Member

Ми всі селяни - Петропавлівська-Борщагівка село) хватить дитячими слівцями кидатися - типу селюк )))
    Сміла теж село , при чому не велике )

3. Bohdan_P

Bohdan_P Member

нічого подібного, Сміла - це місто, з населенням в 68520 осіб https://uk.wikipedia.org/wiki/Сміла
    П.с. як ти дізнався, що я зі Сміли????))))

4. ecvilibrum

Я Будда. Сам раніше в Смілі часто бував, відповідно є порівняння з великими там малими селами )

5. MERA

MERA Well-Known Member

У кого-то остались без дела входные двери от застройщика? Готов купить.

6. TanchiKot

TanchiKot New Member

Встал вопрос прописки . Подскажите пожалуйста куда обращаться ?

7. Adelaida

Adelaida Well-Known Member

Выписаться и прописаться можно в нашем сельсовете.
    Очередь по предварительной записи. Телефон для записи 406 59 67 – Анастасия Васильевна.

Пожалуйста, учтите, что заранее выписываться со своего прежнего места регистрации не нужно, все происходит на месте. Штампы о выписке и прописке ставят также сразу.

Antonzol нравится это.
  8. TanchiKot

TanchiKot New Member

Спасибо за скорый и подробный ответ:).
    для меня сюрприз что.."выписываться со своего прежнего места регистрации не нужно,"

9. Zeland

Zeland Well-Known Member

могу поделится у кого заказывай я лично.
    пишите в личку.

10. Саша 176

Саша 176 Active Member

Будда, какой-то Вы нервный, а Ваша точка зрения, противоречит самому принципу существования форумов и даже Вашему личному присутствию на таком форуме, так как именно подобного рода вопросы здесь и решаются, будь то хлам на окнах или создание того же ОСББ, о котором в сердцах упомянули. Форум -- это негласное собрание, с удаленным и отложенным беспрерывным доступом. Не нравится пользоваться технологиями -- ищите другой способ коммуникаций, Ваше право, а мы уж как-то разберемся, разбирать наболевшие темы коллективно или ломиться со старта к соседям, вдруг что не так померещится.

11. ecvilibrum

Можливо буваю трохи не Буддою ). Я висловив свою точку зору аналогічно. Чи висловлювання повинні бути односторонніми ? ОСББ буде однозначно - питання лише в тому - хто буде його керівником : хтось з колишнього ЖЕКу або той хто живе в Аметисті ? Є ще інший варіант.

З приводу технологій - я всім задоволений. Висловив свою точку зору як вирішити подібну ситуацію. Чи це не на форумі таке вирішується ?

12. GrosAlex

GrosAlex Member

Добрий день,друзі. Керівником ОСББ має бути Голова правління ОСББ и однозначно ця людина повинна бути співвласником ЖК "Аметист".

ecvilibrum нравится это.
  13. Кто-то может подсказать, в дом уже пускают клиентов, чтобы посмотреть внутри квартиру? И может кто-то выложит свежий фотоотчет? Спасибо!

14. ecvilibrum

Я вчора був там. Крутили арматуру на залиття колон 5-го поверху 1-го корпусу. Пускати ще не будуть власників на екскурсію

Повністю згоден. Тільки кожен повинен розуміти , що ця робота дуже геморойна... знаю це не на словах...

Последнее редактирование модератором: 13 июл 2016
  15. GrosAlex

GrosAlex Member

::)) ...геморойна чи ні ця робота гадаю так залежить від організаційних та комукативних здібностей керівника. Працюю на такій посаді більш як 5 років вже ::)) поки шо живий здоровий та Вам бажаю.

Последнее редактирование модератором: 13 июл 2016
  16. Andrauzen

Andrauzen Well-Known Member

Халтура , завалили кладку ,вирівняли штукатуркою)

Вложения:

17. Bohdan_P

Bohdan_P Member

це в якій секції?

18. Andrauzen

Andrauzen Well-Known Member

зі сторони дороги десь посередині 3 поверх !

19. Bohdan_P

Bohdan_P Member

жах просто, ліпити костилі на третьому поверсі, надіюсь, будинок не впаде через декілька років)

20. Tanya Ametist

Tanya Ametist New Member

Дорогие соседи, которые вчера в 1-м парадном в 11 вечера перфоратором работали, имейте совесть.

Есть такой Закон Украины "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", где в статье 24 написано:
    У нічний час, із двадцять другої до восьмої години на захищених об'єктах забороняються гучний спів і викрики, користування звуковідтворювальною апаратурою та іншими джерелами побутового шуму, проведення салютів, феєрверків, використання піротехнічних засобів.
    Проведення на захищених об'єктах ремонтних робіт, що супроводжуються шумом, забороняється у робочі дні з двадцять першої до восьмої години, а у святкові та неробочі дні - цілодобово. Власник або орендар приміщень, у яких передбачається проведення ремонтних робіт, зобов'язаний повідомити мешканців прилеглих квартир про початок зазначених робіт. За згодою мешканців усіх прилеглих квартир ремонтні та будівельні роботи можуть проводитися також у святкові та неробочі дні. Шум, що утворюється під час проведення будівельних робіт, не повинен перевищувати санітарних норм цілодобово.

Yurii2016 нравится это.

Поделиться этой страницей