ЖК "Аметист"

Тема в разделе "Петропавловская Борщаговка", создана пользователем Orho, 27 июн 2013.

1. alfa

alfa Active Member

image.jpeg image.jpeg image.jpeg 30.06.2016

Kseniya., TetianaU, ecvilibrum и ещё 1-му нравится это.
  2. Bohdan_P

Bohdan_P Member

3. alfa

alfa Active Member

Введение в эксплуатацию по договору 31.06.2016 ? Мне менеджер говорил, что введут все секции одновременно.

31.12.2016 опечатка)

Последнее редактирование модератором: 8 июл 2016
  4. Bohdan_P

Bohdan_P Member

да, все верно, ввод в эксплуатацию как раз под новый год, но все же хотелось пораньше пойти на экскурсию в свою квартиру)))

5. alfa

alfa Active Member

Я тоже хочу пойти в свою, но у меня стен еще нету, колонны только. Третий этаж первого корпуса.

6. ecvilibrum

ecvilibrum Well-Known Member

Газоблоком швидко обшиють, навіть дуже швидко )

Таке враження, що ви в Аметисті живете вже )

7. alfa

alfa Active Member

Я знаю, если будут обшивать). Сейчас на второй этаж занесли 2 корпуса 3 секции газоблок , походу будут перегородки делать в 2,3 секции.

8. TetianaU

TetianaU Active Member

Приветствую соседей с 3-го этажа первого корпуса ;). У нас угловая двушка...

alfa нравится это.
  9. alfa

alfa Active Member

Приветствую. У меня не угловая маленькая однушка :)

10. Lavr

Lavr New Member

Привет всем. Может кто-то знает где оптом заказать такие сушки? Чтобы все так себе сделали.
    П.С: во-первых, это красиво

Вложения:

Oksana_ya, Vl@d, Andrauzen и ещё 1-му нравится это.
  11. Bohdan_P

Bohdan_P Member

:wall: это же колхоз!!! ладно там один человек где то с села приехал почепил сушку для белья, а так все будут жить как цыгани какие-то

12. ecvilibrum

Лаврентій, якщо себе вважаєш норм - зайди і виясни чому так роблять. Якщо так не вважаєш - сиди і пиши ( так дівчатка роблять ) на форумі - може хтось інший це зробить. По суті це і є колгосп - перекладати на когось іншого вину - якщо самому нехочеться нічого вирішувати...

Мені наприклад та жовта газова труба більше не подобається і що ж робити ? спиляти її ?

13. Bohdan_P

Bohdan_P Member

в мене є краща ідея, давайте всі ось так зробимо, взагалі буде круто, а найголовніше зручно
    ungarin.jpg

Antonzol нравится это.
  14. ecvilibrum

хлопчики - ну не подобається вам чи вашим дівчаткам ті шмотки висячі - зайдіть і вирішить цю проблему а то пишите тут як скиглії

15. Bohdan_P

Bohdan_P Member

була пропозиція "поставити всим однакові сушарки", я написав, що я мені не подобається така ідея, ніхто тут не скиглить
    П.с. форум якраз і існує для обговорення різних питань, чи ти пропонуєш набити стрілу сусідові, за те, що мені не сподобалась його ідея?

TetianaU и Саша 176 нравится это.
  16. ecvilibrum

ні-ні, тут Лаврентій уже не перший раз опитування проводить мол чи подобається таке неподобство з шмотками і т.д ой божечки як це терпіти... я тут недавно на форумі , можливо він тут піднімав теми - що біля ЖК Аметист є незабудована земельна ділянка, дороги паршиві, стовпи електричні радянські і т.д... мене бісять такі люди як він ( його бісять шмотки висячі, чи то його Ельвіру я хз... ) от і кожен висловлює що хоче. Давайте всі будемо нити по всяким дурницям

Яку стрілу ?) ну раз запропонував , другий - нічого не рухається - ну іди вже тоді і роби щось а не підстрікай народ )))

Последнее редактирование: 1 июл 2016
  17. Bohdan_P

Bohdan_P Member

я не запропонував, а запитав "що ти пропонуєш?"

18. ecvilibrum

я пропоную не скиглити і не займатися "подстрекательством".
    Якщо є щось по справі - пишіть. Немає про що поговорити - сядьте на зупинці - поговоріть з людьми.

19. Lavr

Lavr New Member

В том то и дело. Неужели люди сами не понимают этого:confused:

Дорогой вы наш.
    Я буду писать и делать то, что считаю нужным. Ни вы, никто другой не будет диктовать что и как мне делать. Это называется свобода, а не нытье.
    Форум и создан для того, чтобы свободно обсуждать такие и любые другие вопросы. И на форум добавляются новые жители и инвесторы. Они буду видеть, что вопрос обсуждается в негативном ключе и подумают нужна ли им такая сушка. Не хотелось бы видеть еще кучу таких сушек на других окнах.
    Лично мне и моим соседям по подъезду такой вариант сушки белья не нравится. И мы купили сушки, которые стоят дома , никому не мешают и не портят вид фасада.
    П.С.: И как видите, я открыт, не прячусь за какими-то никами и левыми аватарами. И рад , что вы умеете гуглить и пользоваться социальными сетями (вы же там узнали имя моей жены).
    Удачи вам.

Последнее редактирование модератором: 9 июл 2016
    Саша 176 нравится это.
  20. ecvilibrum

Все правильно - я теж проти висячих шмоток і т.д. але такі питання ( нам мій погляд ) так не вирішуються. Зійшлися з сусідами по секції - пішли і чемно поцікавилися ( чому висить хлам на вікнах ). Це ваш будинок і вам з цим жити і саме вам це потрібно вирішувати а не чекати месію з неба.
    Ніхто ж по вулиці голий не ходить - про це вчать з дитинства , відповідно з цим аналогічно. Просто треба попередити людей безпосередньо на дому - що так негарно... якщо повторюватимуться подібні чудеса у злісному порядку - то відключити від компослуг ( ОСББ буде однозначно ). Фсьо...

З приводу повчання - починати потрібно з себе. Це дійсно форум - всі висловлюють свої думки. Але якщо інші вивішують хлам на вікна то ню-ню но-но і ти ж диктуєш свої правила-погляди ( повчання в твою сторону бачу сприймаються як образа ). Я теж користуюся свободою слова і називаю поступки своїми іменами.

П.С. Я ні від кого теж ніколи і нікуди не ховаюся - всі хто хочуть - пишіть в приват.

Последнее редактирование модератором: 9 июл 2016

Поделиться этой страницей