Соседи, подскажите изменялась ли площадь вашей квартиры после замеров бти? И как замеры бти повлияли на стоимость квартиры? Заранее спасибо!
Всем привет! Про газ менеджер вчера сказал что все готово для подключения, только ждут когда сотрудники с предприятия подключающего газ назначат дату и приедут. Со дня на день должны подключать. Как подключат газ в квартирах разрешат поменять замок. Территория красивая, тихо, спокойно. Стройка идет. Калиновая 3, а у вас какой подъезд?)
Добрый день!!! Подскажите, по ул. Абрикосовая 5, когда буду выдавать ключи? Обещали 30 мая (( У кого-то есть информация?
На 30 травня обіцяли не ключі, а оформлення основного договору. Ключі дадуть не раніше вересня. Вчора спілкувалася з менеджером, документи ще не оформлюють. Але в них в базі вже з"явилася інформація по фактичним розмірам квартир (в нас збільшилася на 0,9м). Будемо надіятися що протягом липня питання з документами буде вирішено. Утеплювати-фарбувати будинок будуть бригади, як тільки завершать ці роботи по 2-х сусідніх будинках. Якщо хтось буде на будівництві на вихідних, напишіть які роботи зроблені-роблять всередині, бо ззовні вже нічого давненько не змінюється.
Доброго дня, чесно кажучи не зовсім розумію, з повідомлень вище видно, що спочатку основний договір, а через кілька місяців ключі. Наприклад, якщо в попередньому договорі вказано, що введення дому в експлуатації ( Калинова, 2) не пізніше 30 вересня 2016 року ( і підписати основний договір менеджер обіцяв у вересні), що ключі я отримаю - скажемо в листопаді/грудні? Можливо я не права, але в моєму розумінні - введення в експлуатацію - це підключенні комунікації, це по простому дім, який готовий до ремонтних робіт. Чи я не права?
Ви праві, але в реальності акт здачі квартири ви підпишете вже після підписання основного договору. В моєму випадку це відбулося аж через 5 місяців. Тобто, коли я підписував договір, ключів не видавали. ПС: 5 місяців (з них 2 місяці морозів, в які не велися будівельні роботи)