ЖК Сакура

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Trump... Donald Trump!!!, 9 ноя 2014.

  1. Sabbah

    Sabbah Active Member

    Ну можна звісно і Vaillant, але я не бачу сенсу викидати такі великі гроші. Ми собі ось цей приглянули http://hotline.ua/remont-kotly-otopleniya/protherm-rys-lynx-24/
     
  2. Slev111n

    Slev111n Member

    а еще лучше турбированный от Bosh. вообще нужно искать тех, кто имеет лицензию на установку, даст гарантию и сможет проводить сервисное обслуживание.
     
  3. Troleybus

    Troleybus Active Member

    З першого будинку хто водопостачання і розведення робив? Підкажіть що за дві труби заглушені одна в одну у ванній і кухні? Вони тупо в коло замкнуті?
     
  4. anna_13.

    anna_13. Member


    Добрый день! Вы не можете устанавливать тот котел, который Вам больше по душе. Не все так просто. По 1 дому газовой службой закреплен котел марки NOVA FLORIDA DELFIS CTFS 18 AF. Стоимость 18500 грн с установкой(узнавали где-то месяц назад)



    Это трубы холодной и горячей воды. В ванной они соединены между собой, а на кухне заглушки стоят. Это делали для проведения гидравлических испытаний. Главное определить где горячая вода, а где холодная. У нас, по-моему, холодная слева. Мы просто срезали заглушки и срезали соединение труб в ванной, а потом сделали переход на металопласт (он идет с резьбой). Нужно найти специалиста который это сделает, потому как нужен специальный "паяльник" по пластиковым трубам.
     
    Последнее редактирование модератором: 27 июн 2016
  5. Насправді для встановлення котла необхідно тільки дотримуватись відповідних параметрів, а це 18 кіловат турбірований. (для першого та другого будинку) Газова служба не має право вказувати і нав'язувати якусь одну марку котла. Це корупційна складова. Час звісно покаже, але якщо газова контора наполягатиме на якійсь конкретній марці котла, можна спокійно відмовлятися від нав'язувань.
     
    anna_13., Sabbah и natali_happy нравится это.
  6. Troleybus

    Troleybus Active Member

    Прикол в тому що вони зєднані(заглушені) одна в одну і у ванній і на кухні у мене. Відчуваю прийдеться зрізати заглушки і шукати що куди.
     
  7. Sabbah

    Sabbah Active Member

    А якщо ми хочемо встановити котел 24 квт? як це можливо зробити?
     
  8. neighbor_new

    neighbor_new Active Member

    а где фотки на сайте? Третья неделя пошла...
     
  9. Щодо котлів які більше 18 кіловат то потрібно щоб в них був регулятор потужності. Виставляємо на 18 кіловат і все. Я маю надію що з цим проблем не повинно бути, адже котли на 18 кіловат майже не випускають. Точніше випускають, але немає такого вибору. Але щоб бути певними на 100 відсотків то бажано підійти до забудовника і подивитися технічну документацію.
     
  10. YsZ

    YsZ Member

    мне кажется больше шансов дождаться новых фоток о кого-то из соседей, кто чаще там сейча бывает
     
  11. Лерчик

    Лерчик Active Member

    Кстати, там обещались заасфальтировать проезд, как погода устаканится. Погода устаканилась, солнце печет, а что с асфальтом?
     
  12. Були у п'ятницю ввечері. Асфальту не було. Звісно, може за вихідні щось змінилося - в чому я дуже сумніваюся.
     

    Вложения:

  13. natali_happy

    natali_happy Active Member

    Буваєм на квартирі щодня або через день! Робимо ремонт. Ось така ситуація. Асфальту ще немає, третій будинок дуже близько до першого(( і т.д. й т.п.
     

    Вложения:

    Лерчик и Werty4 нравится это.
  14. Лерчик

    Лерчик Active Member

    Капец. Такое как двора вообще не будет. Судя по тому, как изменился проект, полтора года назад мы покупали квартиру в ДРУГОМ ЖК.
     
    Tanichka, Tymy и Summer Bouquet нравится это.
  15. Troleybus

    Troleybus Active Member

    Шановне товариство, хтось сантехнічне розведення робив? У кого які цифри виходять? Чи я відстав від життя, чи мене десь розводять? 26 тис за водовідведення і розведення норм?
     
  16. natali_happy

    natali_happy Active Member

    Ого! Ми якраз приступаєм до цього етапу. Стало страшно! Але матеріал нам обійшовся поки що в 2000грн. - це труби і т.д. Це ванна і туалет з кухнею! А скільки у вас точок виходить?
     
  17. Werty4

    Werty4 Active Member

    А я на французком мыслить начал после прочтенного. Вы унитаз с Межигоря ставить собрались? Проводку Вам не нужно уложить, за такие бабки готов поработать "от утра и до забора"! Сижу и думаю, зачем я семь лет учился, чего я не сантехник!?
     
    Tymy нравится это.
  18. Troleybus

    Troleybus Active Member

    Шановне товариство почав гуглить і будьте уважні, у мене матеріалів сантєхніки нарахували на 16 тисяч із знижками(!) (ванна, пральна, туалет, кухня, бойлер, регулятори полів, водовідведення і розведення, короче все). Почав гуглить по їхньмоу списку і на більшості сайтів без знижок виходить на 10-40% (залежно від позиції) дешевше 0_О. Короче раджу відкривати гугл і самим їхати таритись. Роботу десь від 10 тис нарахували.... ну такоє.... якось за робочий диждень задохрінувато, мені здається? Будьласка, діліться орієнтовними прайсами по ремонтам, щоб розуміти де нормальна ціна, а де нагрівають.
     
  19. anna_13.

    anna_13. Member

    Доброе утро! Так все-таки, кто-то покупал котел через "Дизайнум"? Если да, то подскажите, что входит в стоимость установки. Спасибо!
     
  20. HoSe

    HoSe Member

    Доброе утро. Я покупал. Цену не помню (вроде около 18 К), в стоимость входило: сам котел, труба (которая идет в вытяжку) + работы по монтажу.
     

Поделиться этой страницей