Класс! Нам до этого еще очень далеко. Сейчас должны стену возводить, и электрику заканчивать. До чистовой отделки еще очень далеко.
А в нас ремонт тільки два тижні йде, і вони працюють 2-3 дні на тиждень всього і мені здається, що вже так довго Хоча насправді вони молодці Купила такі обої, тепер думаю в який колір потолок красить
Ремонти років зо два не закінчаться. Ажаль. Навіть якась одна квартира може будоражити весь будинок, якщопрефаратаром будуть працювати чи стіни ломати. Головне аби в дозволені години
Я бачила що вже в декого натяжеий потрлок, ремонти йдуть повним ходом.... Теж цікавить питання газу... Хто що чув, пишіть... Скоріш за все скоро буде, бо до котла попідключали і витяжку, і трубу....
На балконі навіть підвісний проблематично робити, ми мали гіпсокартоном зашить панелі і вийшло, що вікна погано відкривались, тому просто перетягнули і все
Да, у нас тоже окна впритык с потолком. Не знаем как сделать. А вообще, уже кто-то переехал? Живут уже в доме?
Які ви молодці..ми тільки закупили і завезли матеріали. Теж все повільно...бо впирається в кошти..) Вчора були ввечері...то о 20 годині уходили, але ніхто шумних робіт не проводив. З освітдених вікон виглядали робочі)))
Хочеться почути думку мешканців. В однушку..де ванна кімната площю 3.80... ванна розміром 150x70 (75) не замала. І ще..начитавшисть інтернету:confused:...може хто і користується, має досвід.. і порекомендує.. яка ванна краще чугун, акріл, метал.. Буду вдячна за різні поради
Дякуємо ops: Та в нас теж вже бюджет закінчився Нам розрахували 30 тис матеріали, а вийшло більше, бо не хотілось все дешеве брати Тому меблі почекають Кухню тільки замовили, бо довго будуть виготовляти, а так все восени + ще не оформляла Мені ще не дзвонили і я сама ще не маю можливості Якщо дивитись по ціні, то я так зрозуміла, що чугунні найкращі :D І мені так казали, але по бюджету і для 1к я взяла акрілову
в моїй квартирі на волошковій (1 кім) ванна 90 * 150 см у вигляді каплі... то малувата...і не сидиш, і не лежиш... але місця мало займала... акрілова
Я в епіцентрі брала австрійську за 3200 акрілову, а в новій лінії така 3700 Бачила в Інтернеті на акадємі десь магазин там ще менше коштувала, але не було часу туди їхати
В Араксе очень дорого! Мы покупали ванну в эпицентре, акрилвую марки Коло, 4 мм акрил. Хорошо брать хотя бы от 4-4.5 мм. Не тоньше. у нас тоже однушка, 5 м2 общая площадь Ванну взяли во всю длину. 180 на 90. Получилась огромная, но помимо неё всё поместилось: стиралка, унитаз и для умывальника место есть. Последний ещё не поставили. Фото устаревшие, но по-типу того вышло.