ЖК Сакура

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Trump... Donald Trump!!!, 9 ноя 2014.

  1. Доброго дня, сусіди. Минулого разу була на зустрічі, а зараз ніяк не зможу. Вчора почула інформацію від людей наближених до ПК, що більш реальна дата отримання ключів по нашому 2-му будинку -вересень. Тож якщо будуть новини по результатах зустрічі відпишіться на форумі.
     
  2. Сусіди! Висилаю зразок колективної заяви. Пишіть свої коментарії, питання для розгляду.
    20160610_080116.jpg
     
    Последнее редактирование модератором: 10 июн 2016
    natali_happy, Arhangil, Лерчик и ещё 1-му нравится это.
  3. Tymy

    Tymy Active Member

    Але наврядчи пані Орищин порадує нас свею присутністю,хоча хотілося б дуже...
     
  4. BOB

    BOB New Member

    Виконали щебеневу підсипку до 3-го та 4-го під'їзду, асфальту немає(((
    Можливо підняти питання про часткову компенсацію при оформленні квартир, як затримувати видачу ключів і т.д. то все гаразд, хай роблять для людей знижки при оформленні квартир....
     
    Последнее редактирование модератором: 18 июн 2016
  5. Компенсація - це вже є вимогою. Ми поки пишемо заяву і хочемо вирішити питання мирно.
     
    Последнее редактирование модератором: 10 июн 2016
  6. kabaeva a

    kabaeva a Well-Known Member

    А на сколько задерживают у вас выдачу? я вроде слышала что выдают по потихоньку всем по очереди!
     
  7. Tymy

    Tymy Active Member

    Видавати-то вони видають і то після того,як інвесторів чоловік 15 зібралося під ОП,то це так щоб відчепились від них почали видавати ключі.А от толку від цього?Газ не пускають,вводу в експлуатацію немає і не зрозуміло коли буде.Своіми обіцянками,скоро-скоро задрали...А ви я так розумію з Піонерського кв?Як у вас там все відбувається?
     
    Последнее редактирование: 10 июн 2016
  8. kabaeva a

    kabaeva a Well-Known Member

    Да, живу здесь уже 2 года , я с 5ти этажки. Рядом ещё сдаётся сейчас Ватутина у них тоже вроди воду не везде пустили и газа нет но люди полным ходом что то завозят привозят, некоторые уже живут, видимо что б не снимать жильё!
    У нас тоже задержали на пол года, мы делали ремонт уже с водой но без придомовой и без асфальта, свет был вода была, газа не было! газ нам дали нам спустя месяца 1,5 после выдачи ключей (если меня память не подводит. Помню мы ещё электроплитой пользовались маленькой!
     
  9. Tymy

    Tymy Active Member

    Ну нам спочатку при купівлі казали що здадуть перший буд.в жовтні 2015,потім в грудні,потім в в березні а вже після наших зборів то почали ключі видавати в кінці квіітня,за газ і ввод в експлуатацію обіцяли червень а тепер кінець серпня.З цього всього ми то робимо по-тихеньку ремонт,але стіклити балкон неможна,зносити перегородки не можна.Та і взагалі,хотілося б протоплювати по трохи щоб сирість ділась перед поклейкою обоів.поробили теплі поли,хочеться провірити,та і багато нюаансів.Хочеться документи оформляти вже,а то ремонти то робимо а посуті власниками не являємось.
    Доречі,я бачила на форумі ПК.ви цікавилися теплим полом і утеплінням га бплконі,зо ви вирішили і чи зробили щось?Я так розумію що перший поверх,так як збиралися утепляти знаружі підлогу щей.Можете відповісти,бо ми перший поверх і теж в роздумах як і що правильно робити,адже балкон у нас буде робоча зона,хочемо щоб там було тепло.
     
  10. kabaeva a

    kabaeva a Well-Known Member


    оооо так мы тоже будем делать обеденную зону и рабочее место за компьютером! Мы на первом этаже.
    Хотим что б тепло было с теплым полом + ещё батарею переносим на балкон с кухни!
    Мы пока ещё думаем, мне написали контакты мастера по водяному полу который не дорого берёт и советуют электро пол кабельный двух жильный экономный Норвежский или Дания - но мне больше нравится электро т.к он эстетически больше нам подходит без всяких выходов и заглушек, с терморегулятором и выдерживает 60 градусов тепла когда водяной не больше 40.
    Электричество всё таки у нас дешевле чем газ, и не известно будет ли тот газ у нас вообще в будущем(
    Вообщем пока тоже в раздумьях !
    А Вы что думаете?
     
  11. Tymy

    Tymy Active Member

    Ми робили водяний теплий пол в кухні,коридорі,ванній кімнаті.Хотіли такий же і на балконі але нам спеціалісти порадили на балкон саме електро пол,так є вірогідність що труби водяного полу можуть перемерзати зимою.Ось так от.ну і ще плюс сказали радіатора метрів 2 чіпляти.Скажіть з вашого досвіду на першому поверсі проживання,холодно в квартирі від полів чи нормально.І ще питання,Ви грати не чіпляли на балкон,вікна?
     
  12. Sabbah

    Sabbah Active Member

    Як пройшла зустріч? А то щось дуже тихо тут сьогодні ...
     
  13. Лерчик

    Лерчик Active Member

    Если в кратце - через 2 недели обещали асфальтированный подъезд к первому дому. В течении месяца - газ для первого дома, с 20-го июля - запись на выдачу ключей для второго, в конце августа - газ для второго дома. Делать перепланировку и стеклить балкон, если он примыкает к кухне до пуска газа нельзя, поскольку БТИ не примет дом.
    Надеюсь, я ничего не перепутала и не упустила. Если что - поправьте меня.
     
  14. natali_happy

    natali_happy Active Member

    Інформація хороша! Але... Що робити вирішили- чекати, чи все -таки, 18.06 збираємось?
     
  15. Sabbah

    Sabbah Active Member

    Поки добре, що хоч термін видачі ключів по другому будинку все ще липень. Все інше не дуже радує. Якщо кажуть, що газ у другому будинку буде в кінці серпня - то реально це буде десь у жовтні. Тобто ремонт на кухні ми не зможемо робити до листопада.... Печалька


    А колективне звернення писали?
     
    Последнее редактирование модератором: 19 июн 2016
  16. Колективне звернення не писали. 18.06 збиратися не будемо. На всі питання поки дали відповідь в ОП. Залишилося тільки повірити і дочекатися виконня обіцяних справ в озвучені терміни. Хочеться нормально і мирно заселитися не використовуючи інші важелі, які негативно вплинуть на продаж двох комплексів, адже нам потім тут жити. Хочеться пишатися "Сакурою.
    В котрий раз склалося таке враження, що окрім Григорія з ОП у цього забудовника більше ніхто не працює. Не розумію, чим займаються в ПП адже там ніякої толкової інфо не можуть надати.
     
  17. Лерчик

    Лерчик Active Member

    Мне тоже кажется, что мы, как жильцы второго дома, еще не раз увидимся под ОП. Хочется поверить, что сегодня были озвучены реальные даты, но...
     
  18. Natalyao

    Natalyao Active Member

    очень ждем 20-го июля!
     
  19. Sabbah

    Sabbah Active Member

    А є хто з другого будинку 4-ї секції?
     
  20. enlit

    enlit Member

    Мы. А у Вас какой этаж?
     

Поделиться этой страницей