ЖК Сакура

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Trump... Donald Trump!!!, 9 ноя 2014.

  1. Slev111n

    Slev111n Member

    Думаю, ответ будет, сразу после сдачи второго дома. Потом после сдачи 3-го, 4-го, ну и дальше, как фантазия позволит.
     
  2. Лерчик

    Лерчик Active Member

    Или опять "смена плана" и его "оптимизация".
     
  3. YsZ

    YsZ Member

    вероятно примерно оценить, какая будет придомовая территория, можно заглянув во дворы уже заселённых домов в Пионерском
     
  4. Tymy

    Tymy Active Member

    Ой чує моє серце,прийдеться ще нам воювати з ППО і тому подібними.
    Сьогодні дізнавалися з приводу газу,так обрадували як ніколи,сказали що десь з вересня місяця,як це називається я вже незнаю.Дитячий майданчик поставлять аж тільки тоді,коли буде построєний 3-й будинок.Прибудинкова теж не зрозуміло коли почнеться робитися,короче фіг знає що получається.І це тільки початок....Мабуть прийдеться знову збиратися колективно і аж тоді тільки буде щось вирішуватися.
     
    neighbor_new, natali_happy, Summer Bouquet и ещё 1-му нравится это.
  5. Доброго ранку. Щось чим далі тим менше мені подобається це все. Згодна, що мабуть потрібно буде зустрічатися знову. Контора, коли брала гроші за квартиру, обіцянками і похвалами засипала, а тепер відмашки дають. Я от дивуюся, видали ключі по першій черзі, а сам будинок далеко не введений нормально в експлуатацію, другий будинок також тягнуть... Нам обіцяли час до липня і дадуть ключі, а ключі видані це мало б бути і газ і вода!!! Думаю, що якщо забудовник не виконає зобов'язань, то такому забудовнику можна буде зробити чудову рекламу, щоб людей не дурили. Засоби масової інформації підключити. А ще звернутися до суду на невиконання умов договору і вимагати компенсацію, адже багато хто орендує житло і через декого змушений переплачувати за оренду, а потім ще доплачувати за додаткові метри, податки і таке інше. Забудовнику начхати на інвесторів... Дай Бог, щоб не втілювати це все в життя, почекаємо ще трішки... До речі, якщо будемо збиратися то потрібно буде дати запрошення керівництву ЖК, нехай вони з нами поспілкуються, а то "спригнуть" на відділ продажу і типу віддувайся за нас....
     
    Arhangil, Tanichka, VadymUsyk и 3 другим нравится это.
  6. VadymUsyk

    VadymUsyk Member

    Вчора був проїздом біля сакури, на Понерьский к-л зробили асфальтовану дорогу, гарну-рівну, люди чекали її 5 років, на будівництві кипить робота. Далі у Європейского міста вже 2 нових будинки ростуть як гриби...
    На сакурі: все супер, завезли купу землі на клумбу, і купу щебня на дорогу біля нового відділу продажу, весь минулий тиждень відливали фундамент біля стоянки чи то під паркан, чи то не під паркан... Схоже, що грошей нема, треба трохи почекати, Ви тримайтесь, щастя Вам, здоров'я, успіхів...
     
    КрошкаДи нравится это.
  7. Tymy

    Tymy Active Member

    Так ми теж там сьогодні були.дорогу класну зробили
     

    Вложения:

  8. neighbor_new

    neighbor_new Active Member

  9. natali_happy

    natali_happy Active Member

    novakvartira.com.ua/forum/threads/4999/page-37
    То взагалі не наш будинок! Одразу фото впізнала! То Піонери))
     
  10. Slev111n

    Slev111n Member

    застройщик то один и тот же. И вот раз в Пионерском такие проблемы (вообще грусть в комментариях ), то нет ли таких же проблем у нас?
    вот в чем вопрос.
     
  11. natali_happy

    natali_happy Active Member

    У нас на третьому поверсі поки нічого такого не виявлено. І в коридорі сухо. А як там на 5 поверсі? І ще- думаю все вилізе восени, або взимку( На Хмельницького ключі почали видавати в грудні, от вони все й спіймали- виявилось неправильно зроблений дах! А так хочеться щоб в нас такого не було (це так по українському))
     
  12. VadymUsyk

    VadymUsyk Member

    Спасибо за приглашение посмотреть квартиру. Это меня с супругой Вы у себя на этаже выловили)) Прикольно познакомится с соседями по дому, которые к тому же одни из самых активных на форуме с начала постройки комплекса.
     
  13. Natalyao

    Natalyao Active Member

    Меня все-таки волнует вопрос с пуском газа..... Никто ничего не слышал? ППО говорит от месяца до трех.. А как же ремонт? Ведь без этих дельцов никакой демонтаж нельзя делать
     
  14. little_ketti

    little_ketti Member

    Ми старатись знайти відповідь на це питання, їздили навіть у газову службу. Ось результат:
    Без пуску газу демонтаж робити не можна, так як проект будівництва буде відрізнятися і якщо ми все таки зробимо демонтаж без доволу, то попадемо на великі гроші . По правильному щоб офіційно для газової служби можна було зробити демонтаж потрібно внести зміни до проекту, а цього ми зробити не можемо, так як ми ще не є повними власниками квартири і зі слів ппо ми ними станом не раніше осені (їм потрібно ще виконати певний ряд дій для повного вводу в експлуатацію). Тобто нам залишається:
    1) або не робити ремонт до пуску газу (а терміни то постійно переносяться...)
    2) або робити ремонт і не робити демонтаж взагалі
    3) або ще збиратись і заставляти щоб вони активніше виконували свої обов'язки і не тягнули до здачі 2 будинку, а вже почали процес пуску газу.
    Ми від ппо нічого не змогли добитись і сумніваюсь що 3й варіант можливий коли звернеться всього пару людей, а я так розумію що нас (хто плануємо демонтаж) мало (((((((
     
    Summer Bouquet нравится это.
  15. Troleybus

    Troleybus Active Member

    Ми теж хочемо трохи стіни порухати. Але як на мене там роботи і до газу вистачає. Санвузол, потім кухня, балкон... Поки все це порішається, там дивись і до перегородок черга дійде. Принаймні деякі стіни(ті що лишаться) можна вирівняти. Невже мої сусіди вже порішали ці питання і добрались до перегородок?
     
  16. Natalyao

    Natalyao Active Member

    надо собираться.... Я только за.


    демонтаж стен - это грязная и пыльная работа, которую необходимо выполнять сразу
     
    Последнее редактирование модератором: 16 июн 2016
  17. Tymy

    Tymy Active Member

    Звичайно ці питання не порішались,але все таки питання газу і вводу в експлуатацію бентежать найбільше.
    Уже і так відтягнули ці сроки.Якись взагалі сир-бор виходить.Ключі видали-мовляв відципіться але ж посуті ми і не являємося повноцінними власниками.І взагалі чому ми повинні чекати другий будинок.У нас сроки здачі будинків(1 -2) різняться,то чому нас відтягують???!!Ні, так це все просто не вирішиться само по собі.Вони так з піонерським кв.не робили.А Сакура построєна наче так на от'є....сь.Вже так достало це все.Я думаю,що нам слід збиратися і знову вирішувати.Давайте щось думати!!!!
     
    Summer Bouquet нравится это.
  18. Natalyao

    Natalyao Active Member

    Давайте в любую субботу
     
    Summer Bouquet нравится это.
  19. Tymy

    Tymy Active Member

    Я тільки ЗА
    І щоб нас зібралось так як минулий раз було б не погано.
    І ще таке питання:Що в наших договорах сказано,з приводу видачі ключів і який після цього максимальний строк для вводу в експлуатацію??Бо наш договір не в мене на даний момент і я не можу прочитати.
     
  20. Natalyao

    Natalyao Active Member

    дома посмотрю. сейчас тоже нет
     

Поделиться этой страницей