Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

Добре. Не буду заспамлювати тут форум. Тим більше в дискусіях з людиною, яка не хоче заглибитись в юридичні питання.Тільки одне: Ви договір між охороною фірмою і нашим ЖЕКом читали? Ви вважаєте, що 55 грн для когось шкода? Ну тоді вважайте собі. я готовий платити на порядок більше. Але у мене як замовника послуг вимоги теж є: я хочу бачити камери на кожному підїзді, контроль за паркуванням тощо (а не можна часом жо підїзду увійти) тощо. Тобто нормальну охорону. + Додаткову доплату власниками автомобілів.

Ну й відповідно відповідальність охорони, якщо вони не знайдуть виного у пошкоджені авто, наприклад

а щоб ніхто зайвий на територію не заходив, то забудовник може (разом з нами) встановити автоматичну пропускну систему, при якій не потрібно, плата за обслуговування якої б входила в комунальні послуги

А так теперішня охорона - це частина рекламної кампанії (і замітьте дуже дешева по мірках рекламного ринку), за яку забудовник не хоче платити, а перекладає все на нас

Последнее редактирование модератором: 11 июн 2016
    Vredinka нравится это.
  2. Melluni

Melluni Well-Known Member

Доречі, вся округа закидана шприцами і пустими пляшками, тому алкашам і наркоманам нічого не завадить прийти це робити сюди.

OON и CATIP нравится это.
  3. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Давайте ще будемо рахувати в кого скільки машин,об'єм двигуна і будем платити відповідно.Якщо я завтра продам авто , мені довідку з поліції приносити , чи як?

AlinaD, УКСУС, OON и 3 другим нравится это.
  4. Melluni

Чи дітей.

AlinaD, OON, CATIP и ещё 1-му нравится это.
  5. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Ще можна рахувати за використання ліфтів, чим вище - тим доржче , воду подати на 1 й поверх дешевше ніж на 9й ,і так далі.Досить займатись х....ю.

helly.freewoman, AlinaD, OON и 3 другим нравится это.
  6. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

А будувати соціалізм будемо?тоді давайте за прибудинкову всі рівно платитимемо? За опалення? Тема насправді охорони набридла. Просто частина людей давить на мораль, тоді як в цьому випадку її не повино бути. Має бути поступка з обох сторін - і співвласників і жеку. Але одна сторона не готова йти на зустріч: не хоче надавати інформацію; коли не має опалення і води - вині лише співвласники; заперечує фальшування тарифів, при цьому в листах ще пише, що "737 грн - це ми Вам пішли ще на зустріч, а нк по 980 виставили";

Vredinka нравится это.
  7. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

На жаль, мене завтра не буде. Тому попрошу, донесіть, будь ласка, до керівника охоронної фірми, що такі як я "за" охорону, але хочуть бачити відповідальність і обовязки охоронної фірми на папері. І також, щоб була пряма оплата на охорону фірму, а не на прокладку у вигляді ЖЕКу.

zloydberg и Vredinka нравится это.
  8. 2009leonid

2009leonid New Member

По Чубинского 2, есть вода в кране?

9. el_amigo

el_amigo New Member

нет воды с 22-00 на чубинского 2

10. 2009leonid

2009leonid New Member

А в чем проблема, кто-то в курсе?

11. el_amigo

el_amigo New Member

00:02 появился слабый напор но он есть! yr9

12. Serg_genesis

Serg_genesis Member

Я з Вами майже повністю погоджуюсь!
    Заглиблюватись в юридичні питання не хочу, та й часу нема. Так, я теж готовий платити більше! Так, мені теж не подобаються чужі автівки в дворі, чи чужі люди.
    Але:
    1. Зараз послуга коштує не більше, а менше, і багато людей відмовляються платити за неї, де гарантія того, що будуть платити 200 грн, коли 55 принципово не хочуть
    2. Доплата з власників машин? Тобто ви реально будете бачити людей, котрі підуть в жек, і скажуть :"Ей, знімайте з мене більше, в мене машина? Чи як казав Клім, якщо продав машину то треба справку з ГАІ нести? Тут ви палку перегинаєте)))

Для початку, мені здається, достатньо хоча б оплатити те, що є, але на мою думку воно повністю відповідає ціні. Навіть більше....а далі, особисто я не буду проти платити більше, якщо буде більше камер, і більше обовязків.

AlinaD, ЯнинаYanina, OON и ещё 1-му нравится это.
  13. WAK

WAK New Member

Все правильно сказано!

14. Kum

Kum Member

У нас на горького 5-б второе парадное между 6-7 уже месяц как валяется с козликом, заберите пожалуйста. Хозяина найти не могу. Выручите нас и Вас!!!:SOS:

Уважаемые соседи , кто пойдет на зборы по охране. Я к сожалению не смогу, но если что мы за охрану!

Последнее редактирование модератором: 12 июн 2016
    CATIP нравится это.
  15. CATIP

CATIP Member

На форуме всегда происходит БРЕД… поэтому давно тут не отписывался )) читаю тихонечко и все… Присутствовать не смогу на собрании… ((( Я «ЗА» охрану … 55 грн это ничто на сегодняшний день! Услугу получал и поэтому плотил, можно платить деньги с договором и не получать услуги )) тут писали что только лохи платили… сильно бросаетесь словами ))) С ЖЕКом у Вас тут у всех договора, вы все услуги получаете качественные или есть вопросы?? Так какого черта платите?? ))) Я получаю услуги охраны и хочу что б охрана была, платил без договора и буду платить… ))) меня цена устраивает и качество услуг тоже устраивает… а жить в обосцанных подъездах или же боятся выйти вечером из квартиры, так как там толпа наркоманов из-за того, что кому-то дорого 55грн, это перебор )) Кто жил в спальном районе Троещины тот поймет )))

AlinaD, ЯнинаYanina, OON и 2 другим нравится это.
  16. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

От Ви пишете "жить в обосцаних подєздах".Вас охорона від цієї ситуації не спасе. Он декілька днів тому писали за підїзл, який пописаний уже. Ліфти Ви бачете самф які. І це роблять явно не наркомани місцеві. Якщо тут така криміногена ситуація, то чому Ви придбавали тут житло? Чомусь вже всі забули, яка охорона була рік тому, коли не було модних воріт та калитки. А левова частина так званого "боргу" саме з того періоду

УКСУС нравится это.
  17. Melluni

також на чубинського 2 (1 під"їзд) є козлик між 1 і 2м поверхом

18. Nik-Nika))

Nik-Nika)) Active Member

Ви кажете, про обісцяні під'їзди, але ж охорона за це не відповідатеме. В нас всі стіни обписані в під'їздах, в ліфтах одні матюки нашкрябані (5в-3під'їзд), діти витирають ноги об стіни, сидять на підвіконнях і лузкають насіння і кидають на підлогу-особливо на верхніх поверхах!!
    Сьогодні гуляли з дитиною і самі бачили як два хлопці 11-12 років (з Чубинського 2, 1 під'їзд) вилізли на дидячу гойдалку і почали так сильно гойдатися, що вона аж тріщала-а всі мовчать....потім ці ж самі хлопці залізли в клумбу(в болото-тільки полито) біля Горького 5 Б, потоплатися і почали витирати ноги об будинок....і всі мовчать.....і тут я не витримала......
    А дорослий чувак, сидівший на лавочці, покурив, і кинув бичок в траву, хоча до мусорника рукой подати....

Люди, може почнемо з себе спочатку!!!а?ми ж тут живемо!!!Невже важко зробити зауваження дітям, яких не виховали батьки, то хоч ви щось кажіть, не мовчіть!!!Я в шоці!!!!!
    Батьки, ті, що читають форум, невже вам не соромно, що ваші діти роблять?говоріть з ними, розказуйте, що можна, а що ні!!!!!!

helly.freewoman, TatyanaM, Vredinka и 6 другим нравится это.
  19. Melluni

я додам - товчуться ногами по столиках на вулиці, кидають камінням в гойдалку, а на днях дівчата додумались кидати м"яч через біседку з дахом і той м"яч раз 15-20 так вдарився об дах, що дивно, що він ще на місці. Поки у інших будуть діти, то з тієї площадки нічого не залишиться.

п.с. - і не треба казати, що то чужі приходять.

helly.freewoman, Aleksandr_G и Victor нравится это.
  20. jafetnen

jafetnen Member

неоднократно приходится делать замечания детям школьного возраста, но , видимо, им плевать. Наверное в душе они показывают фак:D я верю, что родители своих детей воспитывают. Просто родители скорее всего не в курсе, что их кровиночка способна на такое. Думаю, профилактические беседы нужны. Иначе придется делать "доску позора" с фото.4to napisano perom

Не получилось сегодня быть на собрании по поводу охраны. Пришли компромиссу? Аж интересно:eek:ops:

Последнее редактирование модератором: 12 июн 2016
    ВалентинаS нравится это.

Поделиться этой страницей