1.Звіссно ж Ви нічого ліпшого не можете сказати...Я не зустрічав, ще людей які б сказали, що я роблю нікому не потрібне і просто так на мене "якість дядьки" витрачають кошти свої... 2.покажіть громаді, за шо вона вносять кошти. 3. Оброниуйте тариф на електрику..., на технічну воду і таку інше... 4. Чому такі жахливі показники в електромережі? 5. А за ту отруту, що тече з крана громаді повинні виплачувати на послуги дермантолога, та раз в тиждень надавити безкоштовні послуги, по чисці сантехничного абладнання. 6. От як все обгрунтуєте і донесете до громади, то я мождиво і погоджусь, що я чогось не розумію, а поки видно Вашу повну не компетентнісь і декілька станлартних текстів, ніби від автовідповідача... ПиСи. І про ремонти....Ви робите не ремоти, а усуваєте наслідки "криворуких" будівельників, та таких же проектувальників..
Тарифов поднимать не нужно. ОСББ єто не сложно. Надо только технически подойти. Єто как первый раз с женщиной. Найдем хорошего бухгалтера. Надо с каждого дома по два человека. Это обязательно. Эти два человека будут креативно общаться с людьми, застройщиком. Ну и наконец будут направлять куда надо тратить деньги. Каждую грн. можно будет отследить. В конце года будет нормальный баланс. Ну вот)) все просто. Думайте и решайте)) У нас проблема одна. Людей мало живет. А так все хорошо.
Для мене переваги ОСББ БЕЗУМОВНІ, але зараз на мою думку завчасно : елєктроподстанція та водопровід повинні бути побудовані в Молодіжному містечку Забудовником, а не мешканцями. А щодо питань, що хтось не знає кошторису, не бере на себе відповідальність бути главою ОСББ, то завіряю Вас, що розумних та порядних людей поруч не мало (до речі, кошторис - це не елементарне питання, якщо буде потрібно - буде і кошторис).
Будет, будут, сделают - пахне обіцянками Олежки Ляшка... У нас зараз близько 10-12 будинків, 24 особи треба, їм також платити доведеться?
Отличный план, снимаю шляпу. Расскажете, сколько человек его поддержали. Та тебе же говорят, все нормально будет)) Там все просто, как первый раз. Считать ничего не надо, людей нихрена нет, но то фигня. Будешь креативным по нашему дому? :D
У нас проблем много. И прежде чем открыть ОСББ, нужно все эти проблемы,как минимум, знать. Чтобы понимать, на что подписываемся. Все рассчитать, а потом принимать решения. P.S. в ОСББ плюсов много, но и труда нужно приложить ооочень много. Чтобы жить хорошо - нужно трудиться, трудиться и ещё раз трудиться. Ну и конечно иметь огромное желание что то делать.
Здавствуйте соседи. Я конечно извиняюсь, что влажу, но попробуйте посмотреть на ОСББ не как на обслуживающую организацию (альтернативу ЖЭКу), а как на первичный орган самоорганизации населения. Может быть пазл сложится? Например, если ЖЭК работает, но некоторые моменты не устраивают, то одному жильцу чего-либо добиться ОЧЕНЬ тяжело, а ОСББ с этим будет справиться легче. Я бы вообще не сравнивал ЖЭК с ОСББ, т.к. у них разные задачи.
Привет, сосед! Жора, да не извиняйся Вот как раз мы и смотрим на ОСББ как на на обслуживающую нас организацию политика сейчас нам, совсем не нужна у нас спор в следующем: те кто агитируют за ОСББ говорят что 3,8 грн. за 1 м.кв. это обдиралово, но при этом не говорят кокой тариф приемлем, а электричество и водопровод их вообще не интересует, типа можно жить и так или точнее без этого:D:D:D я так понимаю, что они хотят быть директорами, но не знают что при этом нужно делать и малейшего понятия нет я согласен за ОСББ при одном условии что люди которые агитируют за ОСББ, обещают, или даже не так, а ставят свои квартиры в залог и обещают что тарифы будут ниже и при этом мы будем подключены в РЭС и водоканалу и канализации в течении одного(двух) года!!! и пускай управляют себе я буду только за ответственные люди которые не хотят нести ответственности НАС не интересуют!!!
Шановні жителі Молодіжного містечка. Не так давно ми паклюжили ЖЕК. Говорили про його бездарність, погану роботу і не виконання чогось там. А тепер зайшла мова про ОСББ те ж саме тільки з другого боку. Ще навіть не попробувавши що це таке. Ви повинні всі зрозуміти одне. Все має рішатися колективно. Олександр Михайлович, я бачу, що Ви готові з нами працювати, але нема колективних звернень і тому, Ви не бажаєте брати на себе відповідальність. Ви і так все виконуєте згідно договору. Зауважень нема. Але хочу зауважити, що з 1.07.2016року ЖЕКу не буде.
Доброго дня. Хто такий Олександр Михайлович? Хто і яку відповідальність не бажає брати? ЖЕКу і не було ніколи. ТОВ ЖК Молодіжне містечко називають "ЖЕК" щоб людям було зручніше. Будь-ласка, зайдіть до ЖЕКу для отримання інформації
Доброго дня форумчани! Є відповідь від виконавчого комітету Крюківщинської сільської ради. Згідно ч.5 ст. 13 Закону Україна "Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку" у разі якщо протягом одного року з дати набрання чинності цим Законом співвласники багатоквартирного будинку, в якому не створено об'єднання співвласників, не прийняли рішення про форму управління багатоквартирними будинком, управління таким таким будинком здійснюється управителем, який призначається на конкурсних засадах виконавчим органом місцевої ради, на території якої розташований будинок. Частиною 1 статті 13 Закону України "Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку" встановлено, що цей закон набирає чинності з 1 липня 2015року. На підставі вищезазначеного до розгляду Вашого звернення по суті можливо буде повернутись після 1липня 2016року.