ЖК "Вишнева оселя", Крюковщина, Красноармейская, 4, ветка инвесторов

Тема в разделе "ЖК Вишнева оселя", создана пользователем Оливия, 26 мар 2014.

1. Karmeno4ka

Karmeno4ka Member

хочу відправити дитину до садочка державного,щоб близько знаходився!але говорять ,що беруть дітей лише з припискою Вишневого,а ми Крюківщина!але смішно,що садочок через дорогу,а попасти важко!возити дитину в Київ не хочеться!що потрібно з робити,щоб дитина потрапила до садочка Вишневого?

Последнее редактирование модератором: 7 апр 2016
  2. Потрібно зареєструватися у Вишневому та написати заяву в міськраду. Якщо такий варіант Вам не підходить, тоді спробуйте підійти в садочок та поговорити з завідуючою, якщо з цього нічого не вийде, тоді потрібно шукати "кінці" в міськраді.

3. Karmeno4ka

Karmeno4ka Member

дякую Вам!!!

Остались строительные козлики (большой и маленький)

Последнее редактирование модератором: 15 апр 2016
  4. Karmeno4ka

Karmeno4ka Member

Добрий вечір!я хочу дізнатись у сусідів які проживають у своїх квартирах!я замітила ,що в квартирі повишина вологість повітря,ми лише тиждень живемо !думаємо ,що будинок ще сирий,хоть цілу зиму ми топили (але на 40град)!!!говорять на форумах,що будинок повинен просохнути нормально

5. Еще достаточно сыро, особенно если у Вас маленькие дети

Соседи, хотел спросить, а как можно официально оставить обращение к нашему ОСББ, чтобы как-то вообще фиксировать текущие проблемы дома и результаты их решения со стороны ОСББ, а то чувствую что по-другому наше ОСББ не сильно будет отличаться от обычного жека.

Последнее редактирование модератором: 3 май 2016
  6. Karmeno4ka

Karmeno4ka Member

Сьогодні замітила у воді осад(похожий на заварну каву)у значній кількості,у сусідів немає осаду!!!у нас перший поверх,що може бути?

7. Karmeno4ka

Karmeno4ka Member

Доброго вечора!сьогодні дізналась ,що нашу Вулицю Червоноармійську перейменували на Освіти!?хто чув?що робити з документами і припискою?

8. Нашу вулицю не переіменували, вона так і залишилась Червоноармійською, переіменували вулицю у Вишневому (споруди на протилежній стороні дороги).
    Навіть, якщоб вулицю переіменували, то з документами і реєстрацією нічого робити не потрібно - вони лишаються дійсними, зміни вносяться автоматично при відчуженні нерухомості або зміні місця реєстрації.

9. Karmeno4ka

Karmeno4ka Member

Дякую,але на карті Яндекс показують,що вул ОСвіти!?

10. Жорж

Жорж Well-Known Member

snapshot.jpg
    А так?

Ініціативна група нравится это.
  11. Karmeno4ka

Karmeno4ka Member

12. Жорж

Жорж Well-Known Member

13. Karmeno4ka

Karmeno4ka Member

ребята как вам хостел?

14. Jume

Jume New Member

А що за хостел? В нашому будинку планується хостел?

15. А він вже працює?

16. Karmeno4ka

Karmeno4ka Member

так працює,під першим під"їздом!!!

а до другого під"зда роблять ремонт

Последнее редактирование модератором: 9 июл 2016
  17. Anna_Anatoliy

Anna_Anatoliy New Member

Когда были сборы ОСББ нашего дома, в правилах было точно указано, что в нежилых помещениях без согласия и голосования жильцов не смогут открыть любой магазин, хостел и т.д. Или я что-то не понимаю?

Ініціативна група нравится это.
  18. lyndin

lyndin New Member

Ето пьяное быдло уже достало, после 12 ночи уснуть нереально, нажрутся твари и орут как недопоказаные, там с подвала еще и выход в подъезд, когда перед пасхой мою квартиру ограбили я посмотрел видео с камеры юриста напротив, ничего подобного на то что у меня вынесли не выносили из дома!!! Готов поспорить что ето из нашего хотела товарищи поработали!!! Надо что-то решать, поскольку от алкашни добра не жди!

NataOleg нравится это.
  19. Karmeno4ka

Karmeno4ka Member

ХОСТЕЛ БУДЕ ВІД ПЕРШОГО ПО ДРУГИЙ ПІД"ЇЗД!!!САМІ ЧУЛИ ВІД ОСББ

Последнее редактирование модератором: 13 июл 2016
  20. lyndin

lyndin New Member

Коли про говорилось? Вибачте Але це не нормально, в домі багато молодих сімей з дітьми, думаю ніхто не хоче щоб ця бидлота нашкодила їх дітям. Вони дограються, що власники цокольного поверху потонуть в суді, мало того якщо директор осбб не може чи не хоче щось робити його треба міняти, і начхати хто він!

Поделиться этой страницей