ЖК Сакура

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Trump... Donald Trump!!!, 9 ноя 2014.

  1. london

    london Member

    Да, можно ремонт начинать.
    Воду включат по требованию, электрику подключат пока через времянку.
    Но застройщику ещё доступ в квартиру надо, так как газ ещё подключить должны.
    Так что с ремонтом пока не спешу.
     
  2. Troleybus

    Troleybus Active Member

    До підїзду першої секції проклали вже тротуар, вода теж є. Можна починати місити бетон, цемент, штукатурку... В ППО дали добро )))
     
  3. neighbor_new

    neighbor_new Active Member

    Судя по ответам на мой пост, с ключами можно поздравлять аж двух жильцов - Лондон и Троллейбус. Поздравляем вас, ребята!
     
  4. Troleybus

    Troleybus Active Member

    Та ні, я коли записувався то було душ 5 може 7 які при мені записались на видачу ключів. Можливо на форумі у них часу немає висіти.
     
  5. Светлана84

    Светлана84 New Member

    откуда такие суммы??? 2000 грн!!!!
     
  6. Troleybus

    Troleybus Active Member

    Якщо у вас форвардний договір то меньше буде, 2000 грн + різниця в метрах. А кому "повезло" з поперднім то 6,5% + різниця.
     
  7. kamedia

    kamedia Active Member

    Я когда заказывал теплый пол на кухне и балконе (хочу окно-двери на балкон убрать), то дизайнум говорил что этого хватит на обогрев и радиатор не нужен. В проекте ввод на радиатор не делал, если уж сильно будет холодно будет кондиционер ну или на крайний переносной радиатор можно поставить.
     
  8. natali_happy

    natali_happy Active Member

    І ми так само зробили! Якщо буде холодно будем грітись електроприладами( тим більше це зараз дешевше))
     
  9. Tymy

    Tymy Active Member

    Сусіди привіт!Бачу дехто встиг уже застіклити балкон!Сусіди,які застіклилися якщо ви є на форумі,якщо не секрет в скільки вам обійшлася ця робота?
     

    Вложения:

  10. natali_happy

    natali_happy Active Member

    Народ, хто проїжав на днях? Хоть щось робиться??
     
  11. Доброго дня! Були вчора! В першому будинку люди вже почали роботи ремонт. Останні секції всередині ще толком не довели до логічного завершення. Дали тільки світло. По другому будинку візуально майже змін немає. Нарахували 5 робочих. Рухаються дуже-дуже повільно.
     
    natali_happy нравится это.
  12. anna_13.

    anna_13. Member

    Добрый день! Подскажите, а у всех установлен счетчик на воду?
     
  13. Светлана84

    Светлана84 New Member

    Добрый вечер! подскажите, пожалуйста, как можно попасть в свою квартиру (я из 2-го дома)?))) нужно заранее записываться в ППО?
     
  14. Tymy

    Tymy Active Member

    Я щось не розумію з приводу лічильників.На воду лічильник стоіть на общому коридорі,я думала що він буде в кожній квартирі окремо стояти,так само і на світло.Якщо я не помиляюсь то у відділі продаж при купівлі квартири нам казали,що квартира буде здаватися з лічильником на газ,світло і воду і це все мало бути в квартирі.Чи може я щось путаю чи не розумію,поясніть мені хто більше шурупає в цих ділах.
     
    Последнее редактирование: 17 май 2016
  15. anna_13.

    anna_13. Member


    Согласно договора, в квартире должен быть распределительный щиток на электричество, счетчик на газ и счетчик на воду в санузле. Но когда нам выдавали ключи, то счетчика на воду не было. Сказали, что через недельку установят, но по факту, прошло 2 нед., а его все нет. Меня интересует когда возможно будет воспользоваться водой в квартире.


    Только что говорила с ПП. Счетчик на воду установлен в коридоре этажа отдельно на каждую квартиру. Я говорю, что по договору в санузле должен быть. На что мне сказали, что так они решили. Фактически - вода есть!
     
    Последнее редактирование модератором: 25 май 2016
  16. Ми декілька разів телефонували в ППО, але відповідь одна, що перегляд заборонено. Якщо у Вас щось вийде, то напишіть, бо нам теж хотілося б потрапити в свою квартиру у 2 будинку.
     
  17. svetok24-61

    svetok24-61 Member

    Лічильник на воду в коридорі. Ми вже провели сантехніку, так що вода є в квартирі)). Зараз поширена практика встановлювати лічильники в доступних для обслуговуючої компаніях місцях, щоб легко було відключити в разі неоплати чи, наприклад, затоплення
     
  18. Tymy

    Tymy Active Member

    О я кажу що наче чула тоді що казали що лічильник на воду повинен був бути в кожній квартирі.А тут як почали робити ремонт,бачу на общому коридорі в щитку він знаходиться.тай вже почала думати чи то я дурна чи шо.Вода є.в нас підключений кран з від учора і із нього набирали воду.напор води хороший
     
  19. svetok24-61

    svetok24-61 Member

    Електрику теж заводять в квартиру по проханню..
     
  20. Tymy

    Tymy Active Member

    Не переживайте,ми з першого будинку 4 місяцв намагалися попасти в квартиру щоб заміри зняти.нас навіть один раз записали,потім запис перенесли а в кінці всеодно відморозилися.Різні були відговорки.короче попали ми в свою квартиру тільки після вручення ключів.
     

Поделиться этой страницей