ЖК "Щасливий", Яблунева

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем krivedko, 25 ноя 2015.

1. natata

natata Well-Known Member

Замкнутий круг, і газу не дадуть, як не вселитесь. Так то і без газу можна веселитися, хоча це ж і холодна вода і тд. А от без світла, з покинутим кабелем - дикість

Та і розетки не перевіриш. А як ремонт почнеш - все, недоробки не приймаються. Треба до ремонту акт підписати

Последнее редактирование модератором: 22 май 2016
  2. Trinity

Trinity Active Member

Вот так новости... Планировали, планировали, да напланировались...

3. сat106

сat106 Active Member

А якщо я буду робити ремонт роки через два, мені що потрібно теж при отриманні ключів зараз платити 640грн за вивіз сміття?

4. natata

natata Well-Known Member

Та і розетки не перевіриш. А як ремонт почнеш - все, недороб
    хз.... Мабуть. Все одно ж колись да і будете сміття викидати.... Деталі усі я не розпитувала, адже це мої теперішні і майбутні сусіди ходили в жек

Єдине, знаючі нашого забудовника, в нього буває таке, що неочікувано рішаються проблеми

Ми платимо лише за воду, газ, електроенергію згідно діючих тарифів. У нас нема централізованого опалення. Отож ми не платим за нього. Ну плюс прибудинкові.

5. nes

nes Member

А вода???

6. okkseniy

okkseniy Member

Дякую.
    Поверх 9

Ну зрозуміло. Новини не дуже приємні .
    Але не зрозуміло...раніше було повідомлення від інвесторів..перевіряли газ і навіть були приблизні показники лічильника вказані

А що значить ...ЗАПЛАТИТИ ПО КВАДРАТУРІ?

На плані нашоі кімнати...написаноПЛОЩА 37.10.
    А в ПОПЕРЕДНЬОМУ ДОГОВОРІ куп.- продажі квартири...ЗАЗНАЧЕНО....ЗАГАЛЬНА ПЛОЩА 37,60..
    Тоб то в нас ВЖЕ оплачено за недописані..(недораховані) метри.
    То за що ще платити?

7. natata

natata Well-Known Member

Я ж наче детально описала за що
    уважно перевірте опис за що платити? До чого ваші лишні метри, якщо мова йде про вивіз сміття будівельного. Вартість розраховують по вашій квадратурі

Я чула що казав інвестор!!!! І вірила, сподіваюсь так і буде. Але мої сусіди ходили в жек за ключами, ось такі реалії їм сказали. Те що на лічильнику є показник - то ще з повірку приладу може бути. Його так перевіряють на точність

І ще, okkseniy, ви так детально користуєтесь капсулуком, так виділяєте ключові слова, що аж страшно)))))

Доречі, по вашій ВЖЕ оплаченій квадратурі вам десь буде 320 грн за вивіз будівельного сміття

8. сat106

сat106 Active Member

9. Nik_i_to4ka

Nik_i_to4ka New Member

Подскажите пожалуйста, кто интересовался вопросом разводки электрики?
    В квартире вводного кабеля не увидели и судя по схеме, разводка идет от щитка(где будут стоять счетчики).
    Кто-то планировал ставить отдельный электрический щит в квартире?

10. natata

natata Well-Known Member

Доречі, по вашій ВЖЕ оплаченій квадратурі вам десь буде 320 грн за вивіз буд
    я недодивилась цей момент. Але у 5 поверхівці на Волошковій у нас забудовник ставив щиток з рубільничками в кожній квартирі окремо

11. У договорі прописано, після введення будинку в експлуатацію (концерт для цього був) у забудовника є ще 3 місяці для підключення комунікацій.

12. Trinity

Trinity Active Member

Тото и оно, хотя до этого у застройщика все раньше сдавалось вроде.

natata нравится это.
  13. okkseniy

okkseniy Member

Дякую що роз'ясняєте дотошному інвестору .А виділяються певні слова лише для того, щоб було зрозуміло основне в запитанні.
    Квартиру кожен з нас купує на зароблені кошти,тому і цікавлюсь..за що доплачувати...бо податок ще немалий + ремонт...всілякі внески...хочеться знати ск.ще доплачувати.)))

14. ПЛОЩА 37.10. + 0.5 % входить нормы .
    ничего вам платить не нужно и они вам не должны.

Последнее редактирование: 15 май 2016
  15. natata

natata Well-Known Member

Забудовнику ви все сплачуєте прозоро. А от жеку)))) в нас непоганий жек, але монополіст, і от в останнє підвищив ціну на свої послуги попри незгоду громадськості. Це є головною вимогою у прийнятті цього рішення на сесії сільскоі ради(((((( ну от ви сплатите за вивіз сміття, вартість залежить від площі вашої квартири, електроенергія найближчі три місяці не як споживач, тобто вдвічі вище, також готуйтесь сплатити підключення домофону і викупити необхідну вам кількість ключів, при підключенні газу ви сплатите за безперебійник для котла або ж самі його купите.... Наче для початку це все. Да. І платити за послуги жеку ми мабуть почнемо з червня. Хоч і не житимемо так....

Мова тут не про це. Дописувач розібрався вже

Мова тут не про це.
    та воно то так, просто ж і у ВП і на відкритті говорилось інше. Світло є, але нема лічильників, тому в квартирі нема, газ підвели, але недовели.... Вони ж на всіх сайтах пишуть будинок здали в експлуатацію раніше

Последнее редактирование модератором: 23 май 2016
  16. у кого ще розстрочка ?? вам довзолили перепланування ..... винести стіну ?

17. Oksana.art

Oksana.art Member

Привет, соседи! Новая инфа http://sofyevka.kiev.ua/novosti/ko-vnimaniyu-investorov-zhk-shchasliviy-po-ul-yablonevoy-5-a-b-v .
    На сколько мне сказали по указаному телефону в статье, что вода есть в квартирах, газа нет (сказали, он вам для ремонта и не понадобится), электрику нужно будет тянуть с площадки в свою квартиру. Так что подтвердил, что на ремонт хоть сегодня приходите.
    По поводу подписания актов приема-передачи сказали, что к примеру когда будете проверять розетки (до того как ваш электрик будет лезть в проводку) если что-то не будет работать, то сразу обращаться к их электрикам, но опять же таки до того как ваш электрик там будет хозяйничать.

Действительно на сколько безопасно подписывать акт приема-передачи до того как газ не подведет к дому....

18. Trinity

Trinity Active Member

Ссылка не работает :( Видимо что-то еще дописывают.

19. Zemy

Zemy Active Member

Уважаемые инвесторы!

Как мы сообщали ранее, дом по ул. Яблоневой, 5-А, Б, В построен и введен в эксплуатацию на 3 месяца раньше задекларированных сроков, таким образом, компания «НоваБудова» предоставляет Вам возможность начать ремонты в Ваших новых квартирах уже сейчас!

Поэтому, все, кто желают приступить к ремонтным роботам, после подписания актов приёма-передачи, пожалуйста, обратитесь в ЖЕК «Щасливий» по ул. Квитневой, 48 с заявлением о подключении электроэнергии и водоснабжения для проведения таких работ. По всем вопросам обращайтесь по телефонам: (096) 394-33-28 и (044) 353-95-49.

С уважением,.

компания «НоваБудова».

20. lol

lol Member

Ваше посилання не працює :(, з новиною дійсно можна ознайомитись на сайті. Забудовник пускає пилюку в очі, мол все нормально, декларували в травні здати будинок, отримуйте, не біда, що без газа та електрики. Водночас, пункт 4.1.10 мого попереднього договору передбачає 3-місячний термін для підключення комунікацій. Так що претензій до забудовника не повинно бути.

Последнее редактирование модератором: 25 май 2016
    natata и Oksana.art нравится это.

Поделиться этой страницей