ЖК Молодежный городок, Крюковщина, ул. Одесская

Тема в разделе "ЖК Молодежный городок", создана пользователем Alenka 21, 8 апр 2012.

1. zver_SICH

zver_SICH Moderator

Не порідшало, зараз багато хто в.о. поліції з них.

Голос в метро попереджає не давати благодійсність неперевіреним особам, бо купа попрошайок, "інвалідів АТО".

2. Люси

Люси Active Member

Пропоную для початку встановити камери відеоспостереження (на 618 сторінці Ігор Ванькевич пропонував свою допомогу в цьому напрямку). Це вже крок до захисту наших родин та майна, а далі -життя підкаже. Я не розумію чому на форумі така тиша: бензин з машин зливають, ковдри крадуть, двері питаються відкривати?

Grizvold нравится это.
  3. Опасная

Опасная Well-Known Member

цікаво.... в.о. поліції? це як взагалі? ;)

4. zver_SICH

zver_SICH Moderator

Мовчки. Міліціянти, до повної атестація, зараз мають статус в.о. поліції. Пройдуть атестацію - поліція. не пройдуть - до побачення.

5. Djek

Djek New Member

Добрый вечер форумчани!
    Сегодня наблюдаю картину.
    Ну просто слов нет.
    Молодцы!!!
    IMG_20160430_095615.jpg

politikanka нравится это.
  6. taverner

taverner New Member

Доброго дня. Наскільки знаю час від часу в містечку збираються грати в футбол.
    Хотів би приєднатися. Коли і де?

7. Lukas_

Lukas_ Active Member

Добрий вечір!
    Бачу кипить робота в нашому містечку.
    IMG_20160505_175938.jpg IMG_20160505_175944.jpg

Питання до "ТОВ ЖЕКУ"

Коли плануєте фарбувати першу чергу Молодіжного?

Чи будуть розвішані оголошення?

8. ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ

10.05.2016, у вівторок буде проводитися розмітка асфальту. Переконливо просимо Вас не паркувати авто на території першої черги. Всі виїзди будуть заблоковані.

Ксю17-18 нравится это.
  9. Oleg123

Oleg123 Active Member

Я дико извиняюсь - а это розметку уже нарисовали? Где розметка возле одеской 30 и подольськой 2 вдоль дома или вы думаете что там люди не будут парковать авто? И не нужно говорить что это несоответствует гостам. У нас в городке 10% того что делает застройщик + жек соответствует гостам.

Это типа: хотели розметку - получите!!!

Evgeniy 1984 нравится это.
  10. zver_SICH

zver_SICH Moderator

Біля 24 і 26 намалювали. Вчора в 23-30 ще працювали. Вони цілий день вигянали водіїв з території.

11. Опасная

Вчора о 00:00 ще працювали у нас під вікнами )))
    Молодці! Приємно бачити таку злагоджену роботу! :super:

А деякі автівки так і не прибрали, тому які можуть буди питання до ЖЕКу якщо самі ж мешканці створюють перепони :p

Yudgin нравится это.
  12. burun

burun Well-Known Member

Уже не получится. Надо было по-диагонали размечать вдоль Подольской 4 и Одесской 26 (не видел, как сделали вдоль Одесской 26, но думаю, что аналогично).

13. Oleg123

Oleg123 Active Member

Питання до КОЛЕКТИВНОГО ЖЕКУ... І мені взагалі неприємно бачити таку роботу: 1. чому після 9 почали працювати (що робили цілий день, якщо були машини - то чому не розігнали вчора, а сьогодні зранку як нормальні люди малювати розмітку). 2. Так як вони її намалювали, то краще б взагалі не малювали (60/40). 3. я ж не кажу що ніде не намалювали. 4. там де рівненько - там класно, а там де треба було подумать мізками - як завжди.. мізки відсутні (в деяких місцях можна було на 20см. зробить короче, а в сумі стало б ще одне авто, але як писалось раніше.. відсутність мізків це назавжди). 5. Якщо так складно подумати - може треба було у когось попитати, як зробить краще.

14. Опасная

Common! З критикою перебор!;)

Якщо у нас є супер-юзери з нанесення розмітки, то потрібно було проявити ініціативу та запропонувати ЖЕКу консультацію напередодні, щойно зявились оголошення на вхідних дверях та на форумі.

Та і забрати авто було достатньо часу, чомусь довелося розганяти нагайкою.... :cool:

Yudgin, Andrey1978, Serjio и ещё 1-му нравится это.
  15. Alex@ndr

Alex@ndr Well-Known Member

Слава водіїв ніхто не виганяв з території:) тільки автомобілі не пускали і все:cool:

расстояние между одесской 26 и 32 немного больше нежели между подольской 2 и 4 потому и разметка немного другая

Последнее редактирование модератором: 19 май 2016
    Опасная нравится это.
  16. Опасная

В будь-якому випадку "поздно Маша пить боржоми.....", закінчення приказки знаєте.
    Заднім розумом всі мудрі :cool:
    Тепер перша черга паркуватиметься як розмічено.

17. Oleg123

Oleg123 Active Member

Надія помирає останьою. Коли людина приїзжає в 11 вечора і немає де стати, як ви думаєте.. де вона буде ставить і головне як... Біля 30 будинку взагалі нерозмічено... і подільської 2, то як ви думає будуть там паркуватись.

Я ще раз скажу, що хотів донести. Ці працівники розмітили згідно гостів, Це добре, але практика показує що не завжди. Відносно підказок - якби вони працювали НОРМАЛЬНО, а не в серед ночі, то їм би підказали що і де краще зробити, був би наприклад з жеку представник, а так як вони серед ночі це робили то і маємо те що маємо....

18. zver_SICH

zver_SICH Moderator

"Ві всьо врьоті" (с). Видзвонювали і просили прибрати авто.

Последнее редактирование модератором: 19 май 2016
    Опасная и Evgeniy 1984 нравится это.
  19. Опасная

Та сама особисто бачила представника ЖЕКу десь о 18:30-19:00 біля Подільської,2.
    Та і в день ходили крейдою намічали розмітку, перш ніж фарбою пройтися....

Не розмічено на самій вулиці Подільській, між будинками 1 і 2, Ви це маєте на увазі?
    Можу припустити, що "есчьо нє вєчєр", так само як і з Одеською, 30.

20. Oleg123

Oleg123 Active Member

Ні не там. Між 2 і 4 будинком.. з однієї сторони намалювали з іншої ні (якщо підходити по гостам то там дійсно не можна малювати, але є гости і є практика). Те саме і біля одеської 30 (вїзд до магазинчика). А між 1 та 2 будинком подільської не може бути розмітки - там вулиця.. там питань немає.

Відносно ще не вечір. Мабуть уже ніч.. наступна розмітка буде малюватись коли побудують 5 чергу... знаючи нашого забудовника.

Поделиться этой страницей