ЖК Echo Park

Тема в разделе "Петропавловская Борщаговка", создана пользователем 123, 25 апр 2016.

  1. Ivanna 134

    Ivanna 134 New Member

    Доброго дня! Дивилася квартири в даному комплексі, зацікавилася) потенційні сусіди підкажіть будь ласка такі питання :
    1. ТУ на воду і каналізацію. Коли обіцяють отримати дані документи?
    2. Хто підписував договір? Для чого попередній договір? Тому що по факту ми підписуємо попередній договір але не отримуємо майнових прав на квартиру. А лиш зобов'язується продавець продати їх нам після 31 жовтня, коли буде введено будинок в експлуатацію. Поясніть будь ласка цю схему. Чи можливо хтось радився з юристом з даного питання.
    3. У чиїй власності земля під забудову? Тому що як я зрозуміла земля під забудову належить юридичній особі, а будує і ми оплачуємо кошти фізичній особі.
    Дякую за інформацію !
     
  2. Masiana

    Masiana Member

    Як я зрозумів:
    1. ТУ коли будуть - невідомо))) Спочатку збираються тягнути труби в Київ, а потім починати робити на це документи... тут 50 на 50 - або вода буде, або ....
    2. Суть договору, що ми підписуємо - ми купляємо у Замовника право отримати в майбутньому у власність квартиру, що буде побудована, Замовник продає Вам не квартиру, а право отримати цю квартиру в майбутньому. І отримати право власності замість договору майнових прав Ви зможете на протязі 60 днів з моменту підписання акту прийому-передачі майнових прав на квартиру, а сам акт ви підпишете на протязі 120 днів з моменту вводу будинку в експлуатацію.
    3. Земля у власності фізичної особи Алейнікова, який виступає одночасно Замовником будівництва.
     
    Ivanna 134 нравится это.
  3. Ivanna 134

    Ivanna 134 New Member

    Дякую за інформацію! З водою звичайно то не дуже хороша новина, будемо надіятися що щось вирішитися. І слідкувати за будівництвом ) якщо буде інформація напишіть будь ласка! І до речі на рахунок цін, не пам'ятаю хто писав на форумі, але що озвучують різні ціни таки виявилася правда ... Коли перший раз дивилися квартиру сказали що перший поверх 570& , потім 620 виявилося коли приїхали наступного разу. А наші друзі дивилися на наступний день ту саму квартиру і ціну їм озвучили 570&. Напевно справді від зацікавленості осіб залежить підвищення вартості.
     
  4. Жень_ОК

    Жень_ОК New Member

    Врядли цена меняется от интереса. Просто там много факторов влияют на цену. Во первых цена в 1 и 2 секции выше чем в 3 потому что 1 и 2 секции считаются видовыми. Во вторых чем этаж выше там цена тоже увеличивается.
     
  5. Ведунья

    Ведунья Active Member

    Фотки с третье секции 5-й этаж два крайних подъезда....справа которые
    Это вид с квартиры над моей,которая на 4 эт. Вы именно ее смотрели и она еще не продана? В ОПговорят что все распродано до 8 этажа......
     
    Последнее редактирование модератором: 6 май 2016
  6. Fire

    Fire New Member

    Ivanna 134, це ми писали про різну цінову політику для різних людей. І це дійсно некрасиво і неприємно.
    Жень_ОК, ми перевіряли ціну на одну й ту саму квартиру в одній і тамій секції, поверсі. Для нас - ціна на 5000$ вище, ніж у той же день для людини, що дзвонила від нас по телефону У нас менеджер Аліна, а по телефону відповіла Анастасія. Думайте і вирішуйте самі. Особисто ми рекомендуємо, якщо надумаєте купляти в цьому комплексі квартиру, вдягніться бідненько перед походом до відділу продажу, і не проявляйте інтересу під час переглядів квартир аж до заключення самої угоди. Тоді і ціни будуть адекватні. Менеджера Аліну не рекомендую. До речі, компанія позиціонує себе як християнська...Тоді нехай Господь і розсудить.
     
    Златока, Ivanna 134 и Andrauzen нравится это.
  7. Professor

    Professor New Member

    Це 570$ при 100% оплаті чи також є можливість розстрочки?
     
  8. Жень_ОК

    Жень_ОК New Member

    У них нет скидок при 100 % оплате. Рассрочка есть но не на все квартиры. Первый взнос 60% остальное до конца строительства.
     
  9. Professor

    Professor New Member

    От саме цікавить розстрочка на 1-кімнатні, які по 570$. Хтось оформляв?
     
  10. san_ka_com

    san_ka_com New Member

    Всіх Вітаю потенційних своїх сусідів. Сьогодні придбав квартиру в 2-й секції 3-го корпусу на 3-му поверсі. Правда крутий?)))))))
    На рахунок розстрочки то тільки до кінця року можна домовитись. Але не забувайте що прив'язка до $. Оформляють просто вносячи в акт попереднього договору. І виплачуєте дійсно безвідсотково. Але $ буде рости і м2 відповідно також. Це особиста справа кожного.
    Скажу що я був на ДАХУ будинку. Це КРУТЯК. )))) Вигляд Бомба-Граната. І до речі кровля експлуатаційна. Тобто призначена для відвідування шановні. Я вже собі забронював шезлонги. Підтягуйтесь до нашої сім'ї.))))) Все буде круто. Ключі вручать не раніше грудня 2016.
    Хоча не виключаю,що забудовник зробить мені сюрприз і подарунок на Днюху 6-го листопада. Будемо тоді відмічають у відділі продажу )))))
     
    Последнее редактирование: 6 май 2016
  11. Professor

    Professor New Member

    san_ka_com, вітаю! Розстрочку справді до кінця року оформляють? мені пропонували максимум до жовтня. Ціна не підросла ще? А то обіцяли з дня на день підняти.
     
  12. san_ka_com

    san_ka_com New Member

    Так. Ціна виросте після 9-го інфо на сьогодні.
     
  13. Masiana

    Masiana Member

    Переглянув результати торгів на біржі, де реєструють продані квартири, нарахував 11 квартир)))
    Можливо щось плутаю, то поправте, але квартир, про які говориться в перевисці вище, не знайшов....
     
  14. Жень_ОК

    Жень_ОК New Member

    На бирже квартиры появляются только после оплаты и то через 2-3 дня. Люди могли подписать предварительный договор и у них ещё есть месяц до полной оплаты.
     
  15. Masiana

    Masiana Member

    Тепер геть нічого не розумію:
    нам озвучили інформацію, що спочатку укладається попередній договір (бронь), а через 3 дні - основний, тобто строк між укладенням основного і попереднього договору може бути більше 3 днів?
    основний договір укладається за результатами аукціону на товарній біржі, т.е. заключили попередній договір - провели торги - акцептували квартиру на мою корись - підписали і оплатили основний договір?
     
  16. san_ka_com

    san_ka_com New Member

    Саме так може бути до місяця.


    ТУ на воду і каналізацію будуть брати у червні. Там тянути до 100м труби. А майнові права до задачі це по суті стройматериал. Тільки після здачі це рухоме майно стає нерухомістю. Земля у приватній власності фіз.особи все нормально кад.номер чітко показує землю на якій стоїть не цей будинок. Доручення Кукси від Алейнікова справжнє все перевірено.
     
    Последнее редактирование модератором: 15 май 2016
  17. Жень_ОК

    Жень_ОК New Member

    Нет Вы не правильно поняли.
    Сначала подписывается предварительный договор в котором фиксируется квартира и Вы оставляете задаток 1000 у.е. Потом в течении месяца Вы должны оплатить либо 100% либо 60% если будет рассрочка. На подписание договора приезжает представитель биржы который выдаёт вам какое то свидетельство. И только потом в течении 2-3 дней проводятся торги и на бирже будет видна за кем закреплена квартира.
     
  18. Ведунья

    Ведунья Active Member

    А какую вы квартиру взяли? Я с той же секции,4 этаж,34 м 2. Так это на крыше место для обзора? Читала,что где-то есть место для обозрения,но не знала где.Я смотрела с 6 этажа,и для меня БОМБА была,а с крыши...)))))Так что кто с 3 корпуса-мы много не потеряли..будем с крыши любоваться озером и церквушкой..


    А где можно посмотреть результаты торгов?
     
    Последнее редактирование модератором: 15 май 2016
  19. san_ka_com

    san_ka_com New Member

    ТУ на воду і каналізацію будуть брати у червні. Там тянути до 100м труби. А майнові права до задачі це по суті сиройматериал.


    33.45м2.Так це вигляд з криши будинку. Результати на сайті біржи в розділі торги. Але 100% не всі заплатили тому через місяць після повної оплати буде багато власників.
     
    Последнее редактирование модератором: 16 май 2016
  20. Masiana

    Masiana Member

    А якщо я візьму розстрочку 60% до здачі будинку, то на біржі мою квартиру я побачу зареєстрованою лише після виплати 100%, тобто через пів року?
     
    Последнее редактирование модератором: 16 май 2016

Поделиться этой страницей