Доброго дня! Дивилася квартири в даному комплексі, зацікавилася) потенційні сусіди підкажіть будь ласка такі питання : 1. ТУ на воду і каналізацію. Коли обіцяють отримати дані документи? 2. Хто підписував договір? Для чого попередній договір? Тому що по факту ми підписуємо попередній договір але не отримуємо майнових прав на квартиру. А лиш зобов'язується продавець продати їх нам після 31 жовтня, коли буде введено будинок в експлуатацію. Поясніть будь ласка цю схему. Чи можливо хтось радився з юристом з даного питання. 3. У чиїй власності земля під забудову? Тому що як я зрозуміла земля під забудову належить юридичній особі, а будує і ми оплачуємо кошти фізичній особі. Дякую за інформацію !
Як я зрозумів: 1. ТУ коли будуть - невідомо))) Спочатку збираються тягнути труби в Київ, а потім починати робити на це документи... тут 50 на 50 - або вода буде, або .... 2. Суть договору, що ми підписуємо - ми купляємо у Замовника право отримати в майбутньому у власність квартиру, що буде побудована, Замовник продає Вам не квартиру, а право отримати цю квартиру в майбутньому. І отримати право власності замість договору майнових прав Ви зможете на протязі 60 днів з моменту підписання акту прийому-передачі майнових прав на квартиру, а сам акт ви підпишете на протязі 120 днів з моменту вводу будинку в експлуатацію. 3. Земля у власності фізичної особи Алейнікова, який виступає одночасно Замовником будівництва.
Дякую за інформацію! З водою звичайно то не дуже хороша новина, будемо надіятися що щось вирішитися. І слідкувати за будівництвом ) якщо буде інформація напишіть будь ласка! І до речі на рахунок цін, не пам'ятаю хто писав на форумі, але що озвучують різні ціни таки виявилася правда ... Коли перший раз дивилися квартиру сказали що перший поверх 570& , потім 620 виявилося коли приїхали наступного разу. А наші друзі дивилися на наступний день ту саму квартиру і ціну їм озвучили 570&. Напевно справді від зацікавленості осіб залежить підвищення вартості.
Врядли цена меняется от интереса. Просто там много факторов влияют на цену. Во первых цена в 1 и 2 секции выше чем в 3 потому что 1 и 2 секции считаются видовыми. Во вторых чем этаж выше там цена тоже увеличивается.
Фотки с третье секции 5-й этаж два крайних подъезда....справа которые Это вид с квартиры над моей,которая на 4 эт. Вы именно ее смотрели и она еще не продана? В ОПговорят что все распродано до 8 этажа......
Ivanna 134, це ми писали про різну цінову політику для різних людей. І це дійсно некрасиво і неприємно. Жень_ОК, ми перевіряли ціну на одну й ту саму квартиру в одній і тамій секції, поверсі. Для нас - ціна на 5000$ вище, ніж у той же день для людини, що дзвонила від нас по телефону У нас менеджер Аліна, а по телефону відповіла Анастасія. Думайте і вирішуйте самі. Особисто ми рекомендуємо, якщо надумаєте купляти в цьому комплексі квартиру, вдягніться бідненько перед походом до відділу продажу, і не проявляйте інтересу під час переглядів квартир аж до заключення самої угоди. Тоді і ціни будуть адекватні. Менеджера Аліну не рекомендую. До речі, компанія позиціонує себе як християнська...Тоді нехай Господь і розсудить.
У них нет скидок при 100 % оплате. Рассрочка есть но не на все квартиры. Первый взнос 60% остальное до конца строительства.
Всіх Вітаю потенційних своїх сусідів. Сьогодні придбав квартиру в 2-й секції 3-го корпусу на 3-му поверсі. Правда крутий?))))))) На рахунок розстрочки то тільки до кінця року можна домовитись. Але не забувайте що прив'язка до $. Оформляють просто вносячи в акт попереднього договору. І виплачуєте дійсно безвідсотково. Але $ буде рости і м2 відповідно також. Це особиста справа кожного. Скажу що я був на ДАХУ будинку. Це КРУТЯК. )))) Вигляд Бомба-Граната. І до речі кровля експлуатаційна. Тобто призначена для відвідування шановні. Я вже собі забронював шезлонги. Підтягуйтесь до нашої сім'ї.))))) Все буде круто. Ключі вручать не раніше грудня 2016. Хоча не виключаю,що забудовник зробить мені сюрприз і подарунок на Днюху 6-го листопада. Будемо тоді відмічають у відділі продажу )))))
san_ka_com, вітаю! Розстрочку справді до кінця року оформляють? мені пропонували максимум до жовтня. Ціна не підросла ще? А то обіцяли з дня на день підняти.
Переглянув результати торгів на біржі, де реєструють продані квартири, нарахував 11 квартир))) Можливо щось плутаю, то поправте, але квартир, про які говориться в перевисці вище, не знайшов....
На бирже квартиры появляются только после оплаты и то через 2-3 дня. Люди могли подписать предварительный договор и у них ещё есть месяц до полной оплаты.
Тепер геть нічого не розумію: нам озвучили інформацію, що спочатку укладається попередній договір (бронь), а через 3 дні - основний, тобто строк між укладенням основного і попереднього договору може бути більше 3 днів? основний договір укладається за результатами аукціону на товарній біржі, т.е. заключили попередній договір - провели торги - акцептували квартиру на мою корись - підписали і оплатили основний договір?
Саме так може бути до місяця. ТУ на воду і каналізацію будуть брати у червні. Там тянути до 100м труби. А майнові права до задачі це по суті стройматериал. Тільки після здачі це рухоме майно стає нерухомістю. Земля у приватній власності фіз.особи все нормально кад.номер чітко показує землю на якій стоїть не цей будинок. Доручення Кукси від Алейнікова справжнє все перевірено.
Нет Вы не правильно поняли. Сначала подписывается предварительный договор в котором фиксируется квартира и Вы оставляете задаток 1000 у.е. Потом в течении месяца Вы должны оплатить либо 100% либо 60% если будет рассрочка. На подписание договора приезжает представитель биржы который выдаёт вам какое то свидетельство. И только потом в течении 2-3 дней проводятся торги и на бирже будет видна за кем закреплена квартира.
А какую вы квартиру взяли? Я с той же секции,4 этаж,34 м 2. Так это на крыше место для обзора? Читала,что где-то есть место для обозрения,но не знала где.Я смотрела с 6 этажа,и для меня БОМБА была,а с крыши...)))))Так что кто с 3 корпуса-мы много не потеряли..будем с крыши любоваться озером и церквушкой.. А где можно посмотреть результаты торгов?
ТУ на воду і каналізацію будуть брати у червні. Там тянути до 100м труби. А майнові права до задачі це по суті сиройматериал. 33.45м2.Так це вигляд з криши будинку. Результати на сайті біржи в розділі торги. Але 100% не всі заплатили тому через місяць після повної оплати буде багато власників.
А якщо я візьму розстрочку 60% до здачі будинку, то на біржі мою квартиру я побачу зареєстрованою лише після виплати 100%, тобто через пів року?