ЖК Сакура

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Trump... Donald Trump!!!, 9 ноя 2014.

  1. DOMINIKA

    DOMINIKA Member

    Привiт майбутнiм сусiдам! Ми з 2-i cекцii, нам за ключами назначили на четвер. Дуже цiкаво, як все проходить i на що акцентувати увагу! Дякую
     
  2. TomKot

    TomKot New Member

    Здраствуйте!а чтобы записаться на получение ключей 1дом,1секцыя нужно позвонить в постпродажный отдел,или они сами присылают смс с датой и временем получения ключей!зарание спасибо за ответ)
     
  3. DOMINIKA

    DOMINIKA Member

    Доброго дня! Нам самi подзвонили з ППВ i повiдомили коли i о котрiй годинi нам з"явитись
     
  4. Tymy

    Tymy Active Member

    Та даммм)))ключі ми вже отримали,емоцій не передати.хоч і болота купа і ведуться ще роботи в під'Ізді,і газ не підключений,і щотчики не поставлені і електрека не проведена ще,про те ми щасливі,що побували в своій квартирі і отримали ключі.Часу зайняло у нас на це мало,близько години
     
    anna_13., natali_happy и VadymUsyk нравится это.
  5. Troleybus

    Troleybus Active Member

    Квест по отриманню ключів завершено. Навіть в квартирі побував)
     
    anna_13. и natali_happy нравится это.
  6. VadymUsyk

    VadymUsyk Member

    Поздравляем!!! фотошки квартиры можно?)) И ключей =)))))
     
  7. Tymy

    Tymy Active Member

    Дякую,я намагалася звгрузити фото про те,інтернет паганючий не хоче грузити.спробую пізніше
     
  8. Sabbah

    Sabbah Active Member

    Ну я Вас вітаю!!!
    А під'їхати до парадного можна?


    А коли лічильники будуть ставити?
     
    Последнее редактирование модератором: 4 май 2016
  9. Tymy

    Tymy Active Member

    Дякую,під'іхати пока не реально,а лічильники сказали,що тиждень повинні поставити.
    Я думаю,що заіхати туди та і взагалі щось почати робити можна і удобно буде після травневих свят.
     
  10. Вітаю всіх з почином!!!
     
  11. DOMINIKA

    DOMINIKA Member

    Вiтаю! Ми в четвер iдемо! Потрiбно було 500грн, копiя паспорта i попер. договiр i все?
     
  12. Troleybus

    Troleybus Active Member

    У нас доречі всі лічильники стоять, тепла підлога і електрика розведена, але здається шось промахнулись з висотою розеток в одному місці. В ппв сказали додаткові метри оплатить можна як тільки надумаєм. Трохи бруднувато перед будинком, але в цілому пройти можна навіть в кедах. Тракторами грунт рівняють, думаю через пару тижнів буде нормальний доступ, але асфальт пообіцяли з середини може кінця травня.
     
  13. Tanichka

    Tanichka New Member

    Вітаю всіх з такою подією. :super:Бажаю, щоб ремонт пройшов легко і швидко.:build: А нам, хто з 2 будинку, хотілося б теж, щоб найблищим часом пощастило отримати ключі від наших помешкань. А що чути по договорам? Будем скільки доплачувати за оформлення? А не питали, скільки платити в ЖЕК потрібно і з якого часу? Доречі, як вам будиночок в 10 поверхів у дворі? Я трохи в шоці.Бо коли купували, то мови про багатоповерхівки не було. А тепер такі свічки перед вікнами, одна надія є, що хоч метраж між будинками буде достатнім.
     
  14. enlit

    enlit Member

    Второй дом поздравляет первый с почином. Мы тоже будем надеяться на то, что и нам во обещанные сроки выдадут ключи. Наконецтво Вы попадете в свои долгожданные квартиры....)))) Еще раз поздравляю!!!!
     
  15. natali_happy

    natali_happy Active Member

    Ура!! Вітаємо з отриманням ключів))yr9 Чекаємо не дочекаємось своїх!
    Питання таке- як там справи з вхідними блоками? Вони готові в усіх під`їздах? І ще - виходить територія нашого жк повністю відкрита? Ви не питали чи будуть ставити якусь огорожу?
     
  16. Werty4

    Werty4 Active Member

    Болгарка или штроборез? Освещение- провод на 1,5 мм2 и автомат 16А и розетки- провод на 2,5 мм2 и автомат 25А или все на один?


    Ві-та-є-мо!!! Ві-та-є-мо!!! Уже и мне от второго дома ключи захотелось... Энергетика от форума позитивная пошла :) Хотя, зачем они мне!? И где же фоточки с хлебом и солью? Подоконников, которые вровень выпирают; следов людей, которые смотрели ваши квадратные метры, когда вам было зась, хоть что нибудь, пожалуйста!
     
    Последнее редактирование модератором: 4 май 2016
  17. Troleybus

    Troleybus Active Member

    Ключі просто коробочка і там 5 ключів всередині. Якщо так сильно треба то сфоткаю.
     

    Вложения:

    anna_13., Tanichka, Werty4 и 2 другим нравится это.
  18. Werty4

    Werty4 Active Member

    Ві-та-є-мо!!! Ві-та-є-мо!!! Уже и мне от второго дома ключи захотелось... Энергетика от форума позитивная пошла :) Хотя, зачем они мне!? И где же фоточки с хлебом и солью? Подоконников, которые вровень выпирают; следов людей, которые смотрели ваши квадратные метры, когда вам было зась,
    У Вас даже наскальные надписи есть. Интересно прораб номерок электрика оставил, что бы звонить когда скучно будет, ну или проблемы с монтажом или сам электрик решил с владельцами квартиры познакомиться лично? (0977212695) Может "МОНТ" это имя такое?!
     
  19. Troleybus

    Troleybus Active Member

    Мене теж повеселив наскельний малюнок))).
     
  20. Werty4

    Werty4 Active Member

    Я когда смотрел квартиры то, если правильно ориентируюсь, тоже в 17 квартире (1-й дом 2 с. 1 э.) написал заветное "Тут був я!" И дату поставил.


    Подскажите, кто уже видел и разбирается- на стены уже можно обои клеить или там ровнять еще нужно будет? Интересует как кто планирует квартиру s и z-образку 34 кв. делать где с кухни окно на балкон и с комнаты двери. Кондиционер куда цеплять и можно ли? Где окна будем заказывать на балкон? Кто может уже самостоятельно котел покупал, как будете регистрировать пишите. Спасибо. И еще 500 грн. это одноразовый взнос или теперь его каждый месяц платить нужно будет, пока работу не настроят?
     
    Последнее редактирование модератором: 4 май 2016

Поделиться этой страницей