ЖК "Щасливий", Яблунева

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем krivedko, 25 ноя 2015.

1. sssvet

sssvet New Member

І я теж розстроїна, думала буде гарно, зелено і затишно, а тут один бетон, та ще й парковок майже нема. Коли питала в менеджера про прибудинкову територію, бо для мене це було важливо, запевняла що все буде дуже красиво, а тут... поки не зрозуміло. (

2. Zemy

Zemy Active Member

Не представляю какое чудо должно произойти, чтобы вот эта гора плитки и асфальта во дворе стало "зелено і затишно"

3. sssvet

sssvet New Member

Я теж

4. krivedko

krivedko Active Member

5. lol

lol Member

А що це означає? ключі роздадуть? зараз дивлюся, там коло будинку ще добрий кусок роботи, напевно можна за тиждень все доробити.

6. Zemy

Zemy Active Member

Ни слова про ключи :(

7. natata

natata Well-Known Member

:(:(Щось в мене є підозра, що і саме свято буде не на яблуневій, а щасливій ( оскільки не лише буде відкриття нашого будинку) .... Але так не цікаво:mad:

8. lol

lol Member

Ні, цитую: "23 апреля в 14:00 по ул. Яблоневой, 5-А, Б, В состоится торжественное открытие 1-й очереди строительства ЖК «Щасливий» на ул. Яблоневой, 5-А, Б, В". А те, що додатково відкривати будуть давно заселені будинки викликає просто здивування.

diego нравится это.
  9. lol

lol Member

ось так вечірнє сонце освітлює будинок, думаю, вже скоро будемо дивитися на захід сонця із вікон цього будинку :) SAM_4878.JPG SAM_4880.JPG

raiskay, Lenuska, Trinity и ещё 1-му нравится это.
  10. Zemy

Zemy Active Member

11. lol

lol Member

так, останнє сьогодні

12. Trinity

Trinity Active Member

13. Хто знає які у нас стоять вхідні двері ??

варто змінювати ?

14. natata

natata Well-Known Member

Домофоны нам поставят и подключат, а в квартиру будут подключать по желанию за дополнительную плату. Фирма повесит обьявления что сколько стоит ( просто трубка, видеотрубка....)

Двері не самі дорогі, але, наприклад, кращі за моі на волошковій, набагато кращі. Тому кожен буде дивитися на свій бюджет

Последнее редактирование модератором: 24 апр 2016
  15. сat106

сat106 Active Member

Планирую поставить еще и вторые двери.

16. lol

lol Member

Так, був сьогодні у відділі продажу, відкриття ЖК наступної суботи - це просто рекламний піар хід забудовника, знімуть ролик із О.Фреймут, розіграють електрочайник і накормлять народ пловом (обовязково відвідаю :)). Ключі будуть роздавати згідно попередніх планів, з кінця травня.

17. Zemy

Zemy Active Member

Плов и чайник? Даже не знаю, стоит ли идти. У нас как всегда тренировка. Хоть порвись.

Про зелень не спрашивали? Какие изменения на стройке?

18. сat106

сat106 Active Member

Что только один чайник будет? Может еще что-то? А то маловато как-то.:eek:

19. Trinity

Trinity Active Member

Обіцяють на сайті ось таке:
    Уже традиционно компания «НоваБудова» угостит своих жителей и гостей вкусным пловом. А развлекательную программу для Вас готовят такие звезды как: Антон Копытин, Татьяна Решетняк, а также группы «The Cavaliers» и «Гравитация».

Для самых маленьких будет открыт детский городок с аттракционами, развлечениями, где каждый малыш сможет прокатится на добродушных и милых пони.

Завершится праздничный вечер ярким и незабываемым фейерверком, под который можно загадывать желания.

Тут навіть про чайник мови не іде, проте є зірки та для дітей "покатушкі".

20. krivedko

krivedko Active Member

Кто все эти люди???
    Хотя, если бы выступали эти Квалери, то мне бы и чайника не нужно было:))

Дима П. и Lenuska нравится это.

Поделиться этой страницей