ЖК Сакура

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Trump... Donald Trump!!!, 9 ноя 2014.

  1. Tymy

    Tymy Active Member

    Так звичайно влаштовує.І ми будемо в суботу об 11 годині.Телефон чоловіка 0937114275 Діма
     
  2. Айяй

    Айяй Member

    Да, конечно, и мы тоже будем.
     
  3. Ещё раз подтверждаю, в субботу в 11.00 будем.
     
  4. Sesh

    Sesh New Member

    Доброго дня шановні сусіди!
    Я в суботу також буду.
     
  5. annalee

    annalee New Member

    Доброго дня! Ми також вклали гроші в першу чергу, і ця ситуація вже конкретно дістала! В перших числах квітня були в ППВ і як нам пообіцяли з 11 квітня будуть всіх обдзвонювати на рахунок отримання ключів, а з 24-25 квітня будуть видавати ключі. Може комусь дзвонили?
    Ми з чоловіком також постараємось встигнути в суботу на 11 годину. Мій номер 0988829265 Аня.
     
  6. Comrade

    Comrade New Member

    Добрый день, Соседи!
    Приятно, что многие откликнулись...., видимо, не ошибся с выбором квартиры...., будем дружить....!
    Так и порешим - сбор 16 апреля в 11-00!!!
     
    Tymy нравится это.
  7. Ketty

    Ketty New Member


    Есть предположение, что яма это и есть наша канализация! Очень бы этого не хотелось, пускай эти камазисты лучше воруют землю:)
     
  8. Вы знаете постоянно следила, за ходом событий на форуме, но наконец то у меня появилась возможность написать! Да поступают не красиво по отношению к нам! Но я думаю что бы не портить отношение и не устраивать балаган, может быть стоит подождать еще до 25 апреля, а может на этот раз и вправду выдадут.
    Возможно...
     
  9. natali_happy

    natali_happy Active Member

    Ви, просто, нас неправильно зрозуміли! Ми в суботу не будем ПОКИ ЩО йти штурмом !) Ми культурно зайдемо і вияснимо питання які нас цікавлять: Чому не робиться прибудинкова? Чому постійно віддтягують дату здачі? і т.д. І зоадно нагадаєм їм що ми є ! А надія завжди є. Дуууууже хочеться мирно все вирішити ( ну і швидше з`їхати з зйомної квартири)))
    Приєднуйтесь! Заодно й познайомимось):super:
     
    Tymy нравится это.
  10. Troleybus

    Troleybus Active Member

    Якщо не пускають у свою квартиру і ніяк не аргументують вістрочення здачі, та і взагалі звязок з мешканцями відсутній, то я думаю нічого чекати не потрібно, просто прийти і поцікавитись усім разом. Від одного, двух інвесторів ще можна відмахатись, а от натовп це трошки інша справа. Та і взагалі це наше право знати як ідуть справи у забудовника, це ж наші гроші. Та і з сусідами познайомитись буде не зайвим)))). Як мінімум перед серйозними заявами треба буде нам зкоординуватись. Корче кажучи в суботу теж буду.
     
    Tymy нравится это.
  11. Sabbah

    Sabbah Active Member

    067 657 07 72 Андрій, постараємось бути
     
  12. Olha_13

    Olha_13 Member

    Ми також будемо в суботу об 11.
    Нещодавно бачили наче прокладали каналізаційні труби від піонерсього до сакури
     
  13. Да, я тоже видела! А вы знаете я думаю почему они не делают территорию, потому что стройка то идет, а вы представите если они, сделают благоустройство, а потом по нашей плитке будут шастать строители в грязных сапогах! Ну мне кажется это логично.
     
  14. svetok24-61

    svetok24-61 Member

    Чула, що найближчим часом збираються робити огорожу перед 1-м будинком, з того боку, де підїзди. Щоб відгородити будинок від решти будівництва і щоб утворився прохід. Теж бачила, що робили проколи під трасою і тягнули труби з боку піонерського в трьох місцях. Ще чула, що на 26 квітня заплановоно заміри БТІ, тому і привязка до цієї дати. Надіюся, що чекати нам ще не довго)). Буду в суботу
     
  15. Sabbah

    Sabbah Active Member

    Вибачте, але логіка у Вашому тверджені геть відсутня. Будівництво коробки завершено, отже крани їздити там вже не будуть. Якщо покласти асфальт то йому нічого не станеться від будівельників, плитка також переживе, якщо по ній пройдуться в брудних чоботях.
    А взагалі (судячи з тексту Ваших дописів, Вашої дати реєстрації та того в який момент Ви почали писати) в мене склалося враженя, що Ви є представником забудовника)) Прошу вибачення якщо в чомусь не правий.
     
    natali_happy и Tymy нравится это.
  16. nidej

    nidej New Member

    Здравствуйте! Вчера была в ЖК Сакуре, хотим с мужем приобрести квартиру в 3 доме. Менеджер по продажам завела нас на стройку в ЖК Пионерский и показала там квартиру такую ж как будет в Сакуре. А в дом в Сакуре не пустили. Все рассказываю красиво, говорят что 1 дом уже сдан и 26 апреля уже выдадут ключи инвесторам но параллельно говорят, что еще проводят коммуникации в Вишневое . Вот зашла на этот форум почитала и в шоке, уже и не знаю, что делать, стоит ли там покупать квартиру. Дом 3 по договору обещают сдать в ІІІ квартале 2017 г. но как я понимаю это только обещание ((((((((
     
  17. Slev111n

    Slev111n Member

    Здравствуйте.
    вам остается ждать и смотреть, как будет развиваться ситуация с первым и вторым домом.

    а по срокам смело берите полтора года.
     
  18. nidej

    nidej New Member

    Кто знает какие документы на землю есть в ЖК Сакуре? Находится ли земля в собственности Сакури?
     
  19. primavera

    primavera New Member

    Я купила квартиру в Сакуре в конце марта 2015 года в 1 доме. У меня по договору ввод в эксплуатацию 3 квартал 2015 года (я только поэтому именно там и купила). То есть, уже прошло почти 7 месяцев с тех пор, как дом должен был быть введён в эксплуатацию. Дом в эксплуатацию не введён до сих пор, я не могу добиться от постпродажного отдела, что ещё осталось доделать . Если бы я знала в конце марта прошлого года то, что я знаю сейчас, я бы там квартиру не купила.
     
  20. nidej

    nidej New Member

    Вот сегодня менеджер по продажам сбросила мне документ на землю по Сакуре " Договір про встановлення права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію)" который подписан 31.03.2016 г. , вот возможно почему они не могли сдать дома, у них не было земли. Договор подписан на 3 года, до 31.03.2015, а что будет дальше...
     

Поделиться этой страницей