Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Павла Чубинского - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Dars_and, 1 май 2015.

1. Dars_and

Dars_and Active Member

Спасибо за информацию и советы!
    А когда включили лифты после сдачи на Чубинского 2

2. Бублик

Бублик Member

А мы вчера окна не посмотрели, ручек не было, но Ярослав обещал если вдруг что, сразу придут переделать. Тягу тоже не проверяли , как ее проверять то?

3. Justos

Justos Well-Known Member

Ага, этот как раз и сделает, особенно сразу:)

4. Irinaz

Irinaz Member

Добрый день! А почему они ручек от окон не берут на здачу? И подключена ли вода и электричество, чтобы ремонт начинать?

5. Lito

Lito Member

Добрий день! Хто отримав ключі від квартири, коли вам сказали, що можна починати ремонти???

Ми купували квартиру в рострочку, і нам взагалі проключі сказали таким тоном, наче ми якісь другосортні....
    Спочатку видадуть тим хто одразу заплатив, а потім таким як ми(((

Последнее редактирование модератором: 20 апр 2016
  6. Бублик

Бублик Member

Сказали, хоть завтра.

7. Lito

Lito Member

А про тарифи, по яким будуть нараховувати за світло і воду?

8. Dars_and

Dars_and Active Member

За свет тариф обленерго.
    За воду -
    холодная 5,24
    горячая -44,41
    водоотвод 7,78

9. Justos

Justos Well-Known Member

Горячая - 44,41грн - это только подогрев?

10. Dars_and

Dars_and Active Member

Написано в пункте договра: "централізоване постачання гарячої води - 44,41 гривень за куб. метр"

11. Irinaz

Irinaz Member

А когда у Вас по очереди выдача?

12. Businka_V

Businka_V Active Member

Не расстраивайтесь... Мы покупали квартиру по 100% оплате. И, наверное, одними из первых (к тому моменту было построено 2 этажа). Но нам еще не звонили по поводу получения ключей.

По поводу "наче ми якісь другосортні..." - в отделе продаж в "Мираже" девочки всегда общаются вежливо. Что касается девушки, которая сидит в ОП в самом комплексе, есть немного, да. Мы приезжали оформлять документы, попросили показать квартиру. Она очень торопила, намекая, что в доме ей холодно (при этом выбегать курить на крылечке ей было не холодно).
    Ну, вообще-то, это твоя работа.

Lito нравится это.
  13. Alexxxey

Alexxxey New Member

Я сам подзвонив, вічливо запитав, мені вічливо відповіли)): через два тижні їду отримувати ключі. З моменту покупки квартири і до сьогоднішнього дня всі обіцянки людей від забудовника виконуються вчасно(+-тиждень, що для будівельників ВЕЛИЧЕЗНА рідкість). Дякую!))

14. Lito

Lito Member

Businka_V я теж чула, що більшість самі записуються, ви подзвоніть туди , ато залишуть як і нас.....
    Нам сказали, що як всім видадуть, тільки потім нам, і це було саме в "Міражі". Неприємно ...

А ви вважаете, що обіцянка запуску ліфта аж в вересні- це нормально??? І те що будинок зданий в експлуатацію, а загалом ще не закінчений....

Businka_V нравится это.
  15. Бублик

Бублик Member

Добрий ранок, світла немає у квартирах. Жек сказав не може бути, є . Друга людина каже, буде до кінця тижня. З водою теж не зрозуміло чи є. Називається, дали ключі і радійте. А там у них ще роботи і роботи.

16. Lito

Lito Member

От і маємо....
    Я вважаю, що будинок має бути зданий після всіх завершених робіт...

Бублик, я боюсь, що вони планують ці всі роботи завершити якраз десь до вересня, коли і ліфт запускати....

Последнее редактирование модератором: 21 апр 2016
  17. Chessmaster

Chessmaster New Member

хто Вам обіцяв ліфт в вересні, добре якщо в наступному році запустять )

Vredinka нравится это.
  18. Alexxxey

Alexxxey New Member

Це новобудова...радійте що він взагалі зданий, це значить, що всі роботи раніше чи пізніше будуть завершені... якщо для Вас все так погано, потрібно купувати квартиру на вторинному ринку - там в перший же день буде і ліфт(якщо будинок не "хрущовка"), і світло, і ціна відповідна, і т.д. Купуючи квартиру в новобудові, за такими невисокими цінами, до таких "неприємностей" потрібно бути готовим...читаю цей форум і думу гадаю, якщо для Вас все так погано виставте на продаж квартиру, поверніть собі свої кошти і придбайте квартиру в іншому місці, тільки не в новобудові, так як і там Ви зустрінетеся з подібними речами...(( Думаю, всі 100% робіт, реально завершаться до кінця року(з урахуванням пробудинкової території), так як нам це обіцяли зробити до вересня)) Не мені Вас вчити, але рекомендую жити позитивніше)))

Последнее редактирование модератором: 21 апр 2016
    Martin_Iden нравится это.
  19. Lito

Lito Member

Alexxxey, я знаю, що в нас не елітний ЖК , але це не значить , що ми заслуговуємо на таке ставлення тільки тому, що квартири дешевші.

Businka_V и alex.jf нравится это.
  20. Бублик

Бублик Member

Я не вважаю, що все так погано, щоб продавати квартиру. Але давати людям ключі, де ще немає ні світла ні води, ідуть роботи - теж не найкращий варіант. Звичайно все буде згодом, будемо надіятись , що швидко .

Lito нравится это.

Поделиться этой страницей