ЖК "Вишнева оселя", Крюковщина, Красноармейская, 4, ветка инвесторов

Тема в разделе "ЖК Вишнева оселя", создана пользователем Оливия, 26 мар 2014.

1. Karmeno4ka

Karmeno4ka Member

Я В ШОЦІ!!!ОТ Я МОЖНА НАЗВАТИ ЦИХ "ЛЮДЕЙ"?!ДЛЯ ЧОГО ТАКЕ РОБИТИ!?ВИТОВКЛА НОСОМ ЯК ШКІДЛИВОГО КОТА!!!!

напишіть будь-ласка,що було на зборах,бо у нас не вийшло,я з маленькою дитиною,а чоловіка з роботи не відпустили!кому гроші здавати?

Последнее редактирование модератором: 5 мар 2016
  2. деньги сдать можно Александру (главе ОСББ), кратко по сборам:

1) решили с 1 марта запускать ОСББ, т.е. заключать договора на вывоз мусора, нанимать дворников и т.п.
    2) если с подъезда соберем по 200 грн., то есть вероятность что в ближайшее время запустят лифты (чему лично я не очень рад, хоть и живу на 9 этаже, потому что "строители" лифты просто убьют и засрут, я бы в ближайшие полгода запускал лифты только вечером и утром, а в рабочее время пусть тоскают материалы вручную и засирают исключительно квартиры своих заказчиков)
    3) дальше был срач на тему кто кого перекричит - кому-то нужен забор на территорию, кому-то строители под дверь нагадили (видимо думают, что глава ОСББ вместо них будет разбираться с горесоседями и всем попу подтирать), кто-то против парковки машин у дома (скажите только, где тогда в Крюковщине машину оставлять, стоянок просто нет свободных).

Последнее редактирование модератором: 8 мар 2016
    Fistawka и Жорж нравится это.
  3. Karmeno4ka

Karmeno4ka Member

Дякую, скоріше закінчили ці ремонти,щоб не гадиди
    !!!!

4. lyndin

lyndin New Member

СОСЕДИ 01,03,16 вечером на лестнице между 4 и 5 этажом найдена флешка HP 16 GB. Хозяину утеряного девайса обращаться по тел 0936835445. Сергей

5. Оселя

Оселя New Member

Шановний Ігоре, я сподіваюсь Ваші безпрецедентні пошуки облаштованої стоянки для свого автомобіля все ж закінчаться успіхом. Маю надію, що Ви не будете турбувати голову ОСББ своїми міркуваннями стосовно відсутності вільних стоянок в цілому м. Вишневому і домагатися, ставити свій автомобіль прямісінько під своїми вікнами на 9 поверсі. І останнє, якщо Ви вважаєте, що маєте право називати висловлювання людей (ймовірних сосідів) на зборах "срачем", то тоді хто Ви, щоб так писати?
    Дякую

6. Шановний громадянин, я маю право на власну думку, як і Ви. Що стосується голови ОСББ та чи взагалі когось іншого - я нікого своїми проблемами не турбую, звик вирішувати свої проблеми сам (від голови ОСББ потрібне тільки одне - виконання його прямих обов'язків) . Що стосується паркування авто - це повинно бути загальне рішення, а не вимога окремих сусідів, які взагалі ще не проживають у цій оселі (поки люди роблять ремонти, мабуть недоцільно першим ділом обмежувати доступ на в'їзд, це потрібно робити трохи пізніше, є багато більш пріоритетних проблем, які потрібно вирішувати зараз, але це лише моя власна думка, підкреслюю). Щодо сусідів - я нічим їм не зобов'язаний, окрім дотримання загальних правил проживання зі своєї сторони, а зі своєї сторони гарантую вчасну плату комунальних платежів, дотримання загальних правил проживання у нашій оселі та дотримання чистоти, чого і Вам бажаю.

7. Оселя

Оселя New Member

Ігоре, чому Ви так розхвилювались?! Те, що я Вам написала було нормальною реакцією на ті некоректні висловлювання, що Ви собі дозволили. Так, я маю право на власну думку, але також я маю дослухатися до інших людей тим більше якщо нам жити в одному будинку. ЦЕ НАШ БУДИНОК і він має бути для нас місцем, де хочеться жити, а не місцем де ми маємо влаштовувати "разборки..." із сосідами. Тому давайте будемо взамємоввічливим.

Игорь Т. нравится это.
  8. погоджусь, вибачаюсь за свої деякі некоректні висловлювання, це було написано на емоціях (але Ви мене десь неправильно зрозуміли, я навпаки проти будь-яких розборок, є бажання раціонально та швидко вирішувати питання нашої оселі).

9. Anna_Anatoliy

Anna_Anatoliy New Member

Здравствуйте, соседи! Кто уже платил за воду? Подскажите, пожалуйста, куда нужно обращаться.

10. Karmeno4ka

Karmeno4ka Member

Доброго дня!ми платили за газ і світло!за воду поки ні,бо немає договора!

11. Anna_Anatoliy

Anna_Anatoliy New Member

Спасибо, просто уже хотелось и за воду по чуть-чуть платить

12. SELF

SELF New Member

Доброго дня! Підкажіть будь-ласка де ви брали реквізити для оплати за світло? Ви заключили договір з обленерго чи як?

13. Договорів з обленерго поки що немає, за світло ми сплачуємо Забудовнику, тобто компенсуємо його витрати. Оплата здійснюється через голову ОСББ...Щодо договорів з обленерго - є інформація, що питання Забудовника з обленерго будуть вирішені ближче до літа, а поки що платимо Забудовнику.

14. Maruk

Maruk Active Member

По якому тарифу платите?

15. думаю ця інформація не для загального оголошення, якщо Ви мешкаєте у нашому будинку, треба звернутись до Голови ОСББ...Все що можу прокоментувати - тариф зі сторони Забудовника є досить лояльним

16. Maruk

Maruk Active Member

Якщо Ви вважаєте, що ця інформація не для загального оголошення, то могли би написати в приватнні повідомлення. Але, якщо 116 квартир та ще кілька квартир мають цю інформацію, то вона вже є загальною. Чи може вона різна для окремих власників, тобто вибіркова?

17. Karmeno4ka

Karmeno4ka Member

доброго дня!кому потрібні "козли "для ремонту?!є 2 шт!0666209198

18. тарифи однакові, але це не моя справа їх оголошувати, ні на форумі, ні у приватних повідомленнях невідомим мені особам. Якщо Ви мешкаєте у нашому будинку, то для Вас не проблема прямо звернутись до Забудовника або Голови ОСББ, а якщо ні - то вибачте...

19. Karmeno4ka

Karmeno4ka Member

доброго вечора!хотіла дізнатись за дитячий садочок?!ми стоїм в електроній черзі в Києві,хотіла дізнатись, інформацію за садочки Вишневого і Крюківщини!хочеться відправити дитину в садочок через дорогу (*біля нашого будинку)!!!

20. Яку саме інформацію Ви хотіли узнати?

Поделиться этой страницей