Доброго дня всім! Хочу підняти одну актуальну тему на сьогодні! Це оформлення так званого "Права власності за 250$" В жодному разі не погоджуйтесь!!! Ці люди просто хочуть вибити з нас як найбільше коштів і максимум що вони можуть запропонувати це "довідка". Статтю 331 частину 2 ще ніхто не відміняв!!! В разі сплати суми яку вони пропонують за свої так звані "послуги" все що ви отримаєте це лише довідка в якій буде вказано: "До завершення будівництва (створення майна) особа вважається власником матеріалів, обладнання тощо, які були використані в процесі цього будівництва (створення майна)." Особисто моя думка така: Ми маємо справу з шахраями які хочуть напротязі 3х днів вихватити як найбільше і втікти! Дуже велике прохання не слухати Віктора Андрійовича і відвідати збори в суботу 26 березня об 11.00
Скільки вже можно над людьми знущатися? ?? Минулий раз казали підпишуть угоду з ЖЕКом , бо будинок вводиться в експлуатацію. А тепер ще так вирішили людей розводити. ГОЛОВНЕ В ОЧІ ДИВЛЮТЬСЯ І БРЕШУТЬ. Дякую за інформацією. :confused:
І прошу зверніть увагу... Ця пані яка займаєтся так званим "Правом власності" від Войцеховського що й наводить на думки про справдження передбачення про афери!!! В будь якому випадку нам потрібно терміново вимагати від "цих персон" введення будинку в експлуатацію.... А отримання права власності в наш час коштує 2000 грн. в будь-якій області нашої країни, лише при умові що будинок введений в експлуатацію! Тому вимагаємо введення в експлуатацію!!! Доречі є пропозиція що до того щоб бути впевненими що нас на позбавлять наших інвестицій (квартир) пропуную: відповідно до статті 16 ЦК України, кожна особа має право звернутися до суду за захистом свого особистого немайнового та майнового права та інтересу, одним із способів захисту прав та інтересів може бути визнання права на об'єкт інвестування. Тому визнання прав на об'єкт дасть у майбутньому можливість якось ідентифікувати свою квартиру серед інших, якщо на неї буде претендувати інша особа. Ось така довідка (недоведи звичайно) нам всім не завадила ! З такою довідкою ми зможемо подати на суд забудовника і в судовому порядку змусити їх ввести будинок в експлуатацію!! Скільки вже можно над людьми знущатися? ?? Минулий раз казали підпишуть угоду з ЖЕКом , бо будинок вводиться в експлуатацію. А тепер ще так вирішили людей розводити. ГОЛОВНЕ В ОЧІ ДИВЛЮТЬСЯ І БРЕШУТЬ. Дякую за інформацією. :confused:[/QUOTE] Будинок не можуть ввести в експлуатацыю доки забудовник не оплатить збір (там декілька мільйонів)
У нотариусов заработала схема регистрации права собственности на незавершене будивництво! Отдел продаж - предлагает своего нотариуса, который готов за 250 дол. внести нас в реестр прав собственности на обэкт незавершенного будивництва, без документов, подтверждающих ввод дома в эксплуатацию, о чем выдать нам вытяг из реестра. http://fakty.ua/211648-edinstvennym...ya-vypiska-iz-gosreestra-imucshestvennyh-prav Деньги нужно давать лично в руки Оксане (я так поняла она посредник нотариуса). Может быть даже "черного нотариуса". НЕ НОТАРИУСУ, НЕ ЧЕРЕЗ БАНК, БЕЗ РАСПИСКИ. Мне как - то стремно. Хотя бы еще долларов 50. Да и денег нету! Но рано или поздно в нашей с Вами ситуации думаю придется это делать! http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/1127-2015-п КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ПОСТАНОВА від 25 грудня 2015 р. № 1127 Київ Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.
Нужно сначала узаконить землю, заключить договора со всеми службами, сдать дом в эксплуатацию \с лифтом, горячей водой, отоплением и т.д.\ после этого только вменяемый нотариус имеет право оформлять право собственности. Квартплату, обычно, тоже платят ЖЭКу за предоставление реальных услуг после сдачи в эксплуатацию дома. А эта предлагаемая услуга очень уж сомнительная.
Зрозумійте... Офіційне оформлення документів на право власності коштує максимум 1200 грн. Особисто я не проти теж знайти таких "Лохів" які готові дати 250$ за послуги.... Влючаємо математику : В нашому будинку 350 квартир якщо з кожної взяти такі гроші то гарна сума виходить при курсі 27 грн. за долар, а саме 2 362 500 грн якщо врахувати що що офіційне оформлення коштує максимум 1200 грн з квартири то з 350 квартир це 350 000-420 000 грн. Ось і маємо що хтось навіть в такому варіанті хоче на рівному місці 2 000 000 заробити.... непогано придумано... Але це все одно не законно... Оскільки ніякого права власності повітря ніхто не дає!! А так як під наш будинок земля не узаконена то володіти нею ми не можемо!!!
при том надо незабывать что такую регистрацию может обжаловать и скасувать любой объект от частного лица до любой гос струкуры так мне сказал адвокат в отделе регистрации и в бти
в таком случае ещё скинетесь по 250 в таком случае скинетесь ещё по 250 и восстановите справедливость
Все такие смелые поговорить!..... Что ж на собрании молчим? Все с восхищением слушают представителя застройщика. Если есть \как я вижу\ умные мысли, аргументы, идеи - говорите на собрании, убеждайте бабушек. Мы все вместе должны найти единственно правильное, законное решение. Приходите завтра в 11-00 на собрание!
Все правильно, вот только нужны еще и основания для того что бы снять или создать регистрацию!!! А то Вы уже вообще с "реестра недвижимого имущества" проходной двор сделали. Хочу вношу, хочу удаляю... Вот что действительно хочется знать - на каких основаниях этот нотариус внесет Нас в реестр, без всего перечня документов.... Вот этот вопрос нужно задать на собрании.