Живий анігдот ММ. Два сусіда... В одного стоїть релє напруги, а в другого нема. Не ставив. В того, що є каже... - Зайди! Той зайшов... Дивись! Бачиш! Скаче!!! - Що скаче! - Де скаче! - Напруга скаче! а вона аж зашкалює))) 250 вольт - 270 вольт. - Слухай, а в мене нема того релє - А як мені оприділити чи пригає напруга, чи ні? - Той довго не думаючи - каже: - В тебе є лампочка? - Так є! - Ну вот, дивись на неї чи блимає. - Якщо блимає значить скаче!!!
Дружина чоловіка пиляє: - Вкрутити лампочку! Чоловік з дивана: - Відчепись! Я тобі що – електрик? Дружина: - Кран полагодь, тиждень вже капає! Чоловік: - Відвали! Я тобі що – слюсар? Дружина: - Бочок унітазу зламався! Чоловік: - Я тобі що – сантехнік??? На наступний день приходить чоловік додому: лампочки горять, кран не капає, бочок в туалеті працює … Запитує дружину: - Хто полагодив???????? - Сусіда попросила! - Скільки заплатила? - Та він грошей не взяв. Сказав: або дай мені, або заспівай! - Сподіваюся, ти заспівала??? - Я ТОБІ ЩО – СПІВАЧКА??? Зустрічаються два сусіди. - Слухай, поясни, чому твоя теща вечорами так кричить? - Я їй ноги мию. - Я своїй теж, але моя задоволена - Так? Чудно… А що потім? - Рушником витираю - А я викручую…
Звонок в дверь. Хозяин открывает. На пороге стоит сосед, живущий этажом ниже. Он протянул мешок и говорит: - Я принес вам овса. - Овса! Зачем? - Для тех лошадей, которые у вас топают. Сосед соседу: - Вы знаете, что такое шампанское по-домашнему? - Нет. - Это когда муж пьет водку, а жена шипит.
Сяо-Ли говорил: если достаточно долго смотреть на текущую воду, можно увидеть соседа снизу, которого ты затапливаешь. Недавно у соседки с третьего этажа умер WiFi-роутер… Хоронили всем подъездом ( Объявление: "Отдам соседей в хорошие руки. Гадить приучены". Купил квартиру в новом доме, недорого, но звукоизоляция такая, что слышу как сосед по телефону разговаривает! - Это ещё тебе повезло, у меня слышно, как ему в трубку отвечают!
- Доктор! Я не могу спать на левом боку! - А вы не пробовали повернуться на правый? - Пробовала, но тогда я не слышу, о чём говорят соседи!