ЖК Сакура

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Trump... Donald Trump!!!, 9 ноя 2014.

  1. little_ketti

    little_ketti Member

    Доброго вечора всім! Перепискою на форумі спостерігаю вже довгий термін, останнім часом переписка викликала чималу кількість емоцій, на жаль негативних(((. Ми теж купили квартиру в першому будинку і по історії ключі в першу чергу обіцяли "вересень 2015", потім грудень 2015, а тоді гарно відморозилися і тепер весна 2016 року, офіційно по договору введення в експлуатацію 1 квартал 2016 року, можна сказати, що "Продавець" вже не виконав свої договірні забов"язання.... Проходьте юридичні консультації, в кого є можливісь, що вже потрібно робити, а в подальшому колективно домовимся!!! У відділі ППВ сидять пі......ри, які не наважуються сказати людям правдиву інформацію, хоча це, можливо, і не їхня вина - "Продавець" так примушує виконувати. Є велика можливість, що вони дійсно дочекаються, що люди почнуть палити шини біля відділу продажу, в тому числі і біля ППВ - Я ЗА!!!!! і ТВ канал можна запросити, що було вже вище сказано. Чесно кажучи "обіцянки" вже поперек горла стоять. Підтримую, що у квітні місяці потрібно переходити до дій, бо прочекаємо ще немало часу(((((. Надіюся в нас все вийде і ми найближчим часом отрмаємо ключі від забудовника!!!
     
    Tymy нравится это.
  2. Tymy

    Tymy Active Member

    Я тільки за!!!Прошу вдруге,сусіди слідкуйте за перепискою у форумі,щоб потім коли прийдеться вдруг іхати туди із цею заворушкою, то щоб нас назбиралась чимала кількість.А не так, що всі включили мороз, мол кому треба то нехай іде і добивається а я посижу поумнічаю на форумі, це я так образно, не ображайтеся! Але просто як починаємо колотити, то всі разом, щоб спільними силами щось добитися))))Але все ж таки хочеться, щоб все мирним шляхом вирішилося.Наприклад я все ще на це надіюсь.....Короче ждем ще тих 3 неділі і слідкуємо за новинами, за фото, можливо хто там буде найближчим часом,щось побачить, почує, сповіщайте на форум все....
     
    Последнее редактирование модератором: 23 мар 2016
    natali_happy нравится это.
  3. BOB

    BOB New Member

    Привіт жителі ЖК Сакура! Гаряча переписка бачу, я з 1-го будинку. До 15-20 квітня думаю благоустрій не виконають, хоча там не такі і великі площі!!! Теж за те, що приймати рішення необхідно, тому що нас футболять з дати на дату((((. Думаю, що ППВ слідкують за форумом і зроблять певні висновки, і нададуть нам хороші пояснення. З досвіду можу сказати, що за 1 місяць виконати прибудинкову територію в такому об"ємі можливо, хіба що в них проблеми з влаштуванням зовнішніх мереж! Дійсно, не хочеться приймати радикальні рішення, але вони нас можуть змусити це зробити.....
     
  4. Айяй

    Айяй Member

    Все привет.
    1. Сегодня в ОП сказали, что ключи от первого дома выдадут уже в апреле, что мол начали заниматься благоустройством территории.
    2. По фото первый дом готов, второй тоже доделывают довольно быстро. Хотя кто-то обратил внимание как быстро строят дом через дорогу? Если бы так строили нас, то уже у во второй дом все бы въехали. Очень хочется чтоб успели в срок и мы уже начали въезжать.
    3. Я удивляюсь администрации Сакуры! Да выделите один день, соберите людей, поведите на стройку, чтоб все сделали замеры, успокоились, скажите реальные сроки пусть даже и с задержкой, но правду и реально эту правду выполните. Короче не понимаю я их, но надеюсь что всё будет хорошо.
     
    Tymy, anna_13. и natali_happy нравится это.
  5. VadymUsyk

    VadymUsyk Member

    Мы с супругой со второго дома, но у меня есть комплект не нужной резины... За форумом следим, терпение также на исходе....
     
  6. Slev111n

    Slev111n Member

    Самое интересное, что по идее, они же и строят дом напротив.
     
  7. Навпроти будинок лють монолітом, тому він швидко росте, і будує, як видно по техніці, Основа Солсіф, а ця компанія зазвичай швидко будує. Ну а нам звичайно якби дали правдиву відповідь по здачі будинків і пусти один раз на заміри то всі ми були б чемними і толерантними людьми, і не думали б привозити свої лисі зимові шини під ОП.
     
  8. Natalyao

    Natalyao Active Member

    была в квартире. там еще газовую трубу не проложили. И срач такой...
    ППО одну песню поет: середина апреля при условии сухой погоды...
     
    Последнее редактирование: 25 мар 2016
  9. neighbor_new

    neighbor_new Active Member

    Дом напротив строит тот же застройщик, может даже та же бригада:)
     
  10. kamedia

    kamedia Active Member

    Всем привет.
    1)У меня второй дом, договор покупки-продажи майновых прав. В спецификации написано: строительная готовность 4кв 2015г, сдача в эксплуатацию 1 кв 2016г. пункт в договоре 2.7 гласит - срок ведения в эксплуатацию установлен в спецификации (додаток 1) срок ведения в эксплуатацию может быть перенесен на срок что не превышает 4 календарных месяцев, за условия обязательного оповещения про это покупателю. Такое перенесение срока не является нарушением условий этого договора. Т.е ссылаясь на это я раньше августа не могу "полить шины"
    2) Что даст то, что мы все соберемся? У каждого разные сроки. И им (ИМХО) пох... уже, деньги получены и мы не куда не денемся :(...будем ждать до последнего. А то что они делают себе анти рекламу то тут 100 %.
    3) Как я понимаю ключи выдать смогут только после БТИ. По первому дому БТИ уже было?
    4) Пока они не сделают придомовую территорию о чем речь? Как подьехать? Как зайти? и т.д. Думаю они ждут второй дом чтобы делать сразу территорию на два дома и ее ограждать от будущей стройки 3 и 4 дома.
    Темп у них по Сакуре очень слабый, если кинут сейчас туда силы то вполне реально быстро все закончат.
    P:S: Тему ППО и ОП вообще обсуждать не хочу.
    Всем хороших выходных! Больше позитива, негатива и так хватает.
     
  11. kabaeva a

    kabaeva a Well-Known Member

    Возле первого дома со стороны поля делают благоустройства, видела сама!
     
    natali_happy нравится это.
  12. BOB

    BOB New Member

    Доброго дня! Хоч і у всіх різні терміни, все рівно необхідно буде зібратися і отримати роз"яснення, а також реальні терміни...., а ми отримуємо дитячі відговорки, що їм погода заважає (паганому танцюристу я....ця заважають, так і в них) Кожен з нас має плани на квартиру. Мовчати не потрібно!!!!!
     
    Tymy нравится это.
  13. mashareva88

    mashareva88 New Member

    Мелисса. в наше время все в 1-ю очередь смотрят на цену, даже если планировка не совсем удачная....
     
    Tymy нравится это.
  14. Kvitka0911

    Kvitka0911 Member

    Добрый день!!! На сайте Сакуры выложили информацию:
    ОТЧЕТ О ВЫПОЛНЕННЫХ РАБОТАХ СОСТОЯНИЕМ НА 25 МАРТА 2016 Г.
     
    anna_13. нравится это.
  15. Troleybus

    Troleybus Active Member

    Новость капитана Очевидность))))))
     
  16. kamedia

    kamedia Active Member

    Та кто имеет инфу БТИ в первом доме уже было?
     
  17. BOB

    BOB New Member

    Мега звітність від Забудовника на сайті))))))))))))))))))) так тримати.....))))) діти в школі таку звітність пишуть......
     
  18. neighbor_new

    neighbor_new Active Member

    Ура:) Так а ключи когда?
     
  19. BassPro

    BassPro New Member

    Думаю ключи по 1 дому май не раньше, а вот второй дом не раньше июля((.
    Застройщик не успевает освоить инвестиции к сожалению в срок.
     
  20. natali_happy

    natali_happy Active Member

    ви представник забудовника?? що значить "освоить инвестиции" ??
     

Поделиться этой страницей