ЖК Сакура

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Trump... Donald Trump!!!, 9 ноя 2014.

  1. Troleybus

    Troleybus Active Member

    Не поспішають вони тому, що не всюди поли залиті і невсюди штукатурка є. Чекають поки максимальна кількість власників закаже прокладку проводки і опалення. Вони ж не просто так заливають поли і штукатурять стіни, все з розрахунком щоб "розкатати" клієнта ще на 1-2 тис $. Підкажіть кого з вас не пускають і замовлені додаткові послухи з прокладання електрики і опалення? Просто я якось раніше був, коли замовляв у них теплі поли і проводку то пару раз зі мною сходили. Потім мені просто сенсу не було туди навідуватись, а зараз читаю таку от жесть, що не поскуають. Гадаю палити забори ще рано, згідно договору ще рано, просто треба прийти і спокійно поговорити. Я всі питання вирішував там у них на Піонерській 14, все вічливо вирішувалось. А зараз якось пости ваші настрімали мене.
     
  2. Olha_13

    Olha_13 Member

    Яке рано? Будинок мав бути введений в експлуатацію ще в минулому році, з цього моменту пройшло вже півроку. І яка різниця з якої причини вони не роблять? Вони просто не здають будинок
     
  3. Troleybus

    Troleybus Active Member

    Дивно, у мене в договорі кінець першого кварталу 2016. Коли договір вкладали?
     
  4. enlit

    enlit Member

    Я со второго дома и у меня в договоре тоже указано что сдача в эксплуатацию впервом квартале 2016 года. Что уже за первый дом говорить. Они я так поняла пишут в договорах всем разное, непонятно почему.


    Вот поэтому у них такой бардак с документами и не только.
     
    Последнее редактирование модератором: 28 мар 2016
  5. Troleybus

    Troleybus Active Member

    Мабуть пишуть дату з очікувань клієнта. Я впринципі готувався на перший будинок десь на травень. По договору першого будинку десь в межах обіцянного і виходить. Надиво будівельна готовність співпала.
     
    Последнее редактирование модератором: 28 мар 2016
  6. enlit

    enlit Member

    А нам говорят что типа второй дом будут сдавать в середине лета. Но я думаю что врятли. Они говорили что первый в марте, а когда я последний раз была в ППО то сказали уже что в середине весны, а это понятие розтяжимое.
     
  7. Troleybus

    Troleybus Active Member

    Шось перший будинок мовчить, хочу всетаки дізнатись кого не пускають і що вони замовили з допів у дизайнума.
     
  8. natali_happy

    natali_happy Active Member

    Ми з першого будинку! В договорі в нас пише здача 3 квартал 2015 р.!! Замовляли в Дизайнумі теплу підлогу та розводку тепла! В цьому році вже заходили (перший раз) в свою квартиру. Там вже все залито і заштукатурено!!!Тому і дивує чого вони чекають??!
     
  9. Дорогий Troleybus, при чому тут додаткові послуги, які вони напарюють, в договорі про це не йдеться, а те що вони говорять, що йде все згідно графіком, то їхній графік якийсь дивний. Коли ми підписували договір, то говорили, що можлива затримка на 2 місяці, а по факту буде місяців 10, як в Піонерському з будинком Б. Хмельницького 57. А щоб замовити щось додатково, то треба хоч раз подивитись і продумати, що робити далі.


    Дорогі форумчани, почитайте форум Піонерського вул. Ватутіна 25, їм теж ключі обіцяли в грудні, а зараз уже в травні, а благоустрій навколо будинку уже йде, а біля нашої Сакури ще кіт не валявся, тож не думаю, що до 20 квітня там проведуть всі роботи по благоустрою.
     
    Последнее редактирование модератором: 28 мар 2016
  10. enlit

    enlit Member

    Они просто потеряют доверие и репутацию будущих инвесторов.


    Они наверное два дома будут вместе сдавать.. Ну это я так почему-то думаю.
     
    Последнее редактирование модератором: 28 мар 2016
  11. В мене теж є така думка, але якщо першому будинку чекати середини літа або початку осені, то теж якось не весело.
     
    Последнее редактирование модератором: 21 мар 2016
  12. Troleybus

    Troleybus Active Member

    Так ото ж бо, не залиті (я так думаю), там де ці допи не замовлені і тягнуть до останнього. Ладно, то все здогадки. Якшо в квітні внятної інфи не буде, поїду в ППВ.
     
  13. Tymy

    Tymy Active Member

    Ми з першого будинку,замовляли тільки котла,все остальне будуть робити своі люди.Але ми ще в липні обговорювали це все з ними.Не думаю що причина саме в цьому,що вони тягнуть із за того що ждуть замовлення на внутр.роботи.
     
  14. Troleybus

    Troleybus Active Member

    Якась же причина є, я не думаю що їм в прикол тягнути здачу готового будинку. Думаю скоро ми дізнаємось.
     
  15. svetok24-61

    svetok24-61 Member

    Так причини явні. Нема підходу до будинку. Я не кажу вже про транспорт з будматеріалами щоб мав можливість підїхати, пішки до будинку не підійдеш. Болото повсюди. Це ж треба територію обкласти плиткою чи якось інакше оздобити. І логічніше це мабудь робити, коли і другий будинок вже буде готовий, щоб загальну територію охопити. А підведення води і каналізації до будинку завершене? Я сумніваюсь. А заміри БТІ вже робило? Ні. Без завершення цих робіт навряд чи кчючі нам видадуть. Ми з першого будинку. Також терпець уже уривається. треба підганяти забудовника. Дивимось, як сусідні ЖК на очах ростуть, а у нас віз і далі там...
     
  16. Slev111n

    Slev111n Member

    при покупке квартиры в мае 2015 года, вторая очередь, было сказано:

    -первый и второй дом сдаются вместе.
    -срок сдачи март 2016.

    в договоре срок сдачи- второй квартал 2016.


    и абсолютно не понятно

    тратить на рекламу в метро и при этом создавать ситуации, которые вызывают негативные комментарии.
     
    Последнее редактирование модератором: 29 мар 2016
  17. Я так розумію, що терміни в договорах різні. Ми укладали договір в лютому 2015 року і по ньому будівельна готовність будинку 2 4 кв. 2015, а введення в експлуатацію 1 кв. 2016.
     
  18. Dadecc

    Dadecc New Member

    Обратите внимание на то где в визуализации ЖК расположена электроподстанция...... А как я понимаю - без неё никуда(
     
  19. neighbor_new

    neighbor_new Active Member

    Так а где?
     
    Sabbah нравится это.
  20. Olha_13

    Olha_13 Member

    А тут за причиною далеко ходити не треба - подивитись через дорогу і видно що там вже 4й поверх будинку добудовують.
    А на рахунок логічніше чи не логічніше робити прибудинкову територію 1 і 2 будинку разом - це вже не наші проблеми. Особливо якщо сроки здачі будинків різняться на півроку.
    Взагалі у них дуже цікаво інформація оновлюється:

    Тобто вони вже в травні минулого року знали, що хочуть здавати перший і другий будинки разом, проте у вересні, жовтні і далі продовжували навішувати локшину на вуха що ось вже скоро ми видамо вам ключі від квартир у першому будинку...
     
    BOB и Tymy нравится это.

Поделиться этой страницей