ЖК "Молодежный городок" ветка инвесторов по ул.Одесской 36,38, 34

Тема в разделе "ЖК Молодежный городок", создана пользователем divine_ш, 15 янв 2014.

1. metelskiy

metelskiy Active Member

Какие конкретно предложения?

2. UJN

UJN New Member

Сложно будет "рішити разом" общие проблемы, если Вам смешны проблемы других жильцов

iricha, burun и Kondor нравится это.
  3. Lukas_

Lukas_ Active Member

Нас цікавлять реальні інвестори в Молодіжному містечку, які живуть і будуть жити, а не ті, що здають, продають. З ними нам не по шляху.

Вибачте якщо Вас обідив.
    Але не тільки у Вас є проблеми. У всіх є проблеми побутові і т.д.

Загальні!!!

А загальні проблеми потрібно вирішувати разом!

В першу чергу, я б Вам радив робити аналіз води. Скинутись і зробити.

Це для себе полєзно знати яку воду Ви вживаєте, яку варите і т.д....

Це навіть для себе полєзно знати яку воду ви п'єте, з якої води варимо їсти і т.д....

Последнее редактирование модератором: 26 мар 2016
  4. Люси

Люси Active Member

Пропоную подивитись на проблему з іншого боку: якщо Вашим сусідам стало краще жити від того, що вони продовжили свій коридор - порадійте за них та побажайте гарного життя. Повірте - добрі відносини з сусідами варті того! friends

5. headman

headman Active Member

Шановний Пане Лукас, Ви мене вибачте, але набридло читати від Вас олне і теж протягом місяця... Повірте, нічого особистого... Та все ж....
    1. Ви пропонуєтн збори інвесторів.... Дуже слущна пропозиція.... Але.... Одна справа пропозиція, то зовсім інша справа виконання пропозиції... Ви особисто, що зробили для реалізації цієї пропозиції?. Можливо за місяць Ви вияснили у забудовника, коли "їх Величність" виділить для нас "хоть кравлю" свого часу? Чи Ви думаєте, шо Ви будете пропонувати, а всі інші будуть все втілювати в життя?
    2.Про спортивний майданчик...Ви вже вияснили, де це зробити можливо?...
    3.Ващі, не олноразові, нагадування про фільтри для води, та аналіз води, наштовхує на думку про Ващ комерційний інтерес, у цій справі...
    4. Дякую за турботу про наше здоров*я, та здоров*я наших близьких...Та повірте, що з під крану мабуть ніхто не вживає "НАШУ" воду...
    5. Якби, окрім нагадувань, щей хоть трошки дослідили цю тему, то знали б точно, що проблема "такої води" стоїть і в навколишніх населенних пунктах, тому що:
    - в цій місцевовості такий геологічний слой, тому вода придатна для вжитку знаходиться на величещній глибинії:
    -добування такої води дуже дороге..., тому така вода стає "золотою"...
    6.Якби Ви уважно читили всі дозвільні та технічні документи, то точно знали б, що в ММ вода по закінченню будівницива має бути з київського водогону і буде полаваимсь до нас з Жулян..
    ПиСи. Прошу вибачення у Вас особисто Пане Лукас, за деяку різкість, а в інщих дописувачів та читачів цього форуму, за нудне багатослів*я...Люблю конкретику в думках, діях та пішеннях...

Последнее редактирование модератором: 26 мар 2016
    metelskiy, G@rik, UJN и 3 другим нравится это.
  6. Lukas_

Lukas_ Active Member

Я поважаю Вашу думку...
    -- Ви дуже сильно помиляєтесь,
    -- Думаєте, що з під крану ніхто не вживає "НАШУ" воду... )))
    Ви опитували людей?
    В нашому містечку дуже багато молоді, дітей від 0 до 18років. МАХ...

Якщо Ви особисто хочете приєднатися до справи, давайте зустрінемось!!! 098 66646 04

Не всі мають змогу купити чи привезти воду!!!
    Дуже багато людей варять і п'ють цю воду.
    Щоб поставити супер пупер фільтр на воду вартує як мін. 1000 дол. на одну квартиру.
    Для сім'ї це дорого.

Чекати, коли побудують через поле комплекси і приєднають нас до водогону... підуть роки...

Питань нема!
    Якщо всі жителі скажуть, що всіх так влаштовує і всі в один скажуть, що будуть жити з такою проблемою як є...
    А вирішити питання в любій ситуації можна, було б бажання.

Последнее редактирование модератором: 27 мар 2016
    exp1n нравится это.
  7. burun

burun Well-Known Member

Грустно...

Последнее редактирование: 19 мар 2016
  8. G@rik

G@rik Member

Вопрос. Про какой анализ все говорят? Что он даст? Тот что я делал не подходит?????

exp1n и headman нравится это.
  9. Iriska_31

Iriska_31 New Member

Отвечаю. Это с первой очереди, делают анализ. И ИМ подходит ТОЛЬКО на гос.уровне и толького в гос.структуре, я им предлагала в частной, но НЕТ. Хотя почитав все его предложения об устанвке фильтров, делаю выводы, что это больше рекламный ход. Этого человека не интересуют наши проблемы (незаконные установки дверей и т.д.), а только вода и спорт. площадки.

iricha и headman нравится это.
  10. Evgeniy 1984

Evgeniy 1984 Well-Known Member

я пью воду и готовлю на ней.

11. headman

headman Active Member

... то я й не проти, щоб хтось користувався нею... В моєму пості основним словом було, "МАБУТЬ"...

metelskiy нравится это.
  12. DJJ

DJJ New Member

Пейте-пейте!!!
    Железа превышает в 3 раза!!!
    Должно быть 0.2 - 0.3

13. metelskiy

metelskiy Active Member

в 20 раз как минимум

Соседи, в общем, я рад что все активно обсуждают вопрос собрания, но всё же... По делу. КТО ЕЩЁ КРОМЕ МЕНЯ БУДЕТ СКЛОНЯТЬ НЕБОГУ В.В. НА СОБРАНИЕ 2 АПРЕЛЯ ??? Отпишитесь, чтоб я тоже понимал.
    Вопрос воды крайне острый, и абсолютно не важно кто пьёт кто не пьет, это дело лично каждого, но проблема есть и её однозначно нужно поднимать и активно решать. Первый этап это коллективная встреча с руководством ЖК, для любителей писать заявления - можем написать коллективное,но опять же при встрече! Можем устроить потасовку =) ... вариантов куча, только давайте решать всё это при встрече, а не в "конструктивной" переписке. 4to napisano perom

Последнее редактирование модератором: 29 мар 2016
    exp1n, G@rik и Iriska_31 нравится это.
  14. Serg 69

Serg 69 Active Member

Доброго дня шановні сусіди!
    Потрібен унітаз для ремонтників.
    Прохання повідомити хто може продати або віддати за символічну винагороду!
    Дякую!

15. vovk911

vovk911 Member

Безкоштовний аналіз води, зроблений в Епіцентрі, не знаю на скільки можна вірити....
    Вода набрана на Заміській 2.

Вложения:

UJN, Aero и iricha нравится это.
  16. Lukas_

Lukas_ Active Member

Последнее редактирование модератором: 22 мар 2016
  17. headman

headman Active Member

Скажіть буль ласка, як довго жлали результат?

18. Подскажите - кто уже оформлял Свидетельство, паспорт БТИ вам показывали в отделе продаж? Или как нам сказали что нету у них такого документа?

19. metelskiy

metelskiy Active Member

Соседи.
    Согласовал с Небогой В.В. встречу на 2.04.2016 г.
    Вопрос по воде и благоустройству территории.
    Любые другие личные вопросы просьба решать самостоятельно при личной встрече до/после собрания либо в любой другой день.
    У кого готов анализ воды, берите с собой.
    Встречаемся за отделом продаж.

exp1n, Люси, UJN и 2 другим нравится это.
  20. G@rik

G@rik Member

Добрый вечер! Подскажите кто как зашивал стояк в ванной однокомнатной квартиры. Думаю гипсом зашить, расстояние маленькое от стенки до стенки, перфоратор не влазит чтобы каркас сделать.

Поделиться этой страницей