Вынуждаете меня чертежи пересматривать :D. У меня в зале (который по факту большая детская) - большая батарея, в 3-х других помещениях одинаковые поменьше.
Ну як і повинно бути Але мені сказали, що від розміру нічого не зміниться Типу що менша скоріше нагріється, буде більша віддача тепла й менше затрат
Мало того, що батарея явно замала так і товщини стіни, як на мене, під вікном недостатньо. Я буду компенсувати підігрівом підлоги
Это вы о кухне? Я планирую доп эл. батарею в нише, и подогрев пола на балконе и в районе рабочей зоны кухни. Честно? Не хочу. Не хочу менять ни батареи, ни окна. Надеюсь что прораб их одобрит.
Вікна наче нормальні. Єдине перед заселенням пригласити майстра, щоб відрегулював (для зменшення тепловтрат) Можна додатково доставити радіатор на кухні і підключити до котла
Не спеціаліст Але в приватному будинку в нього такі ж самі Каже вже скільки років нормально все От двері да
Двери скорее всего и я буду менять. По окнам - главное проверить как они установленны, как задуты, отрегулированы. Сами по себе окна вроде бы не плохие. Сама так думала, но дизайнеры почему-то были категорически против (я не спец, я не поняла). Оставила этот вопрос до встречи с прорабом.
Дизайнери вам рахунки оплачувати не будуть. Тому вибирайте, що економічно вигідніше чим те що, простіше