ЖК "Софиевский", Софиевская Борщаговка (Белогородское направление)

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Moxito, 24 мар 2013.

1. Mesua-ferrea

Mesua-ferrea Member

Добрый день всем.
    Хочу спросить все ли видели свалку устроенную под лесом вдоль дороги? Есть ли желание официально обратиться к органам власти с требованием принять меры, привлечь к ответственности виновных и убрать мусор? Я могу составить обращение. Есть у кого-нибудь желание подписаться и оформить коллективное обращение?

Leprikon, Alexandr D., Джулія и ещё 1-му нравится это.
  2. Zhenamorkovka

Zhenamorkovka Member

Добрый день! Подскажите, пожалуйста, мы подключили осенью котел, за зиму 130 кубов газа накрутили. Но договор еще не заключали. Если заключить в апреле или мае, то платить за эти 130 кубов будем по летней цене 7,20? Или можно на сайте сейчас зарегистрироваться и оплатить, пока зимний тариф, и без договора на газ? Еще не живем, плиту пока ставить не будем, потому что ремонт не сделан.

3. dendruk

dendruk Active Member

Регистрация без договора у Вас не пройдет

4. EugeneS

EugeneS Member

Я подпишусь

ogo нравится это.
  5. Tyri4ek

Tyri4ek New Member

я подпишусь

6. Mesua-ferrea

Mesua-ferrea Member

Ок. Могу выложить текст здесь. Или есть другие идеи по сбору подписей?

Sun_Shine нравится это.
  7. Sun_Shine

Sun_Shine Member

я подпишусь! тоже мне наш лес покоя не дает!! готова помогать!

мы живем уже год и договор еще не перезаключали, плачу через приват 24!

и что по поводу субботника в лесу? были разговоры и затихли все ...\

Последнее редактирование модератором: 18 мар 2016
  8. Mesua-ferrea

Mesua-ferrea Member

Голові сільскої ради

с. Софіївська Борщагівка.

Кудрику О. Т.

08131, Київська обл. Києво-Святошинський р-н, с. Софіївська Борщагівка,

пров. Шкільний, буд.5.

borshchagivka@narod.ru

тел. 04598-56171

Звернення

Шановний Олесь Тимофійович!

Маю намір вам повідомити, якщо ви раптом не обізнані, наступну інформацію.

Біля житлового кварталу «Софіївський квартал», який знаходиться в межах села Софіївська Борщагівка, (вул. Академіка Шалімова) є ділянка лісу, яку деякі особи чомусь вважають сміттєзвалищем. Прямо біля дороги, сміття звалюють під ліс в промислових масштабах, машинами. Вказане масштабне сміттєзвалище будівельного і не тільки сміття, просто неможливо не помітити!

Вказане правопорушення, яке призводить до забруднення зеленої зони, розмноження хвороб, загибелі диких тварин, знищення зелених насаджень і просто складає враження про наше село як про свинарник, а не доглянутий населений пункт з наявною адекватною виборною владою, вважаю кричущим і таким що потребує вашої увари і найскорішого та ефективного реагування.

Купа сміття «росте» день за днем і жодних дієвих дій для припинення даного неподобства ніхто не здійснює. Не прибирає сміття, не встановлює якісь обмежуючи конструкції, не виявляє та не притягує до відповідальності порушників.

Вказане сміттєзвалище знаходиться якраз на місці обіцяного тротуару для пішоходів, який, до речі, був однією з ваших передвиборних обіцянок, і поряд з ним кожного дня ходять люди, діти до школи!

Між тим, згідноЗакону України "Про місцеве самоврядування в Україні" до повноважень органів виконавчої влади сільских рад належить:

« 1) управління в межах, визначених радою, майном, що належить до комунальної власності відповідних територіальних громад;»

Відповідно до ст. 33 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" до повноважень органів виконавчої влади сільских рад належить:

«… здійснення контролю за дотриманням земельного та природоохоронного законодавства, використанням і охороною земель, природних ресурсів загальнодержавного та місцевого значення, відтворенням лісів;

«здійснення контролю за діяльністю суб'єктів підприємницької діяльності у сфері поводження з відходами»

«здійснення контролю за додержанням юридичними та фізичними особами вимог у сфері поводження з побутовими та виробничими відходами»

«До відання виконавчих органів міських рад, крім повноважень, зазначених у пункті "б" частини першої цієї статті, належить координація на відповідній території діяльності спеціально уповноважених державних органів управління з охорони природи.»

А сільський голова, згідно ст. 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні"

« забезпечує здійснення у межах наданих законом повноважень органів виконавчої влади на відповідній території, додержання Конституції та законів України, виконання актів Президента України та відповідних органів виконавчої влади;

2) організує в межах, визначених цим Законом, роботу відповідної ради та її виконавчого комітету»

Таким чином, згідно вищевказаного, вказане довготривале правопорушення знаходиться в межах вашої компетенції, у зв’язку з чим

Прошу

звернути увагу на надану інформацію про грубе порушення законодавства та спричинення значної шкоди природним ресурсам нашого населеного пункту і оперативно та дієво відреагувати на наявну проблему.

Буду вдячна за відповідь, а краще дієві засоби реагування, в противному випадку вимушена буду звертатись в інші інстанції.

Дата:_____________

З повагою та надією на взаєморозуміння

мешканці села,

1.Підпис:__________________

2.Підпис:__________________

3.Підпис:__________________

Это текст. Могу распечатать и принести, если есть желающие с ним потом пройти собрать подписи.

9. olegeva

olegeva Member

Я готов подписаться!!!

10. Mesua-ferrea

Mesua-ferrea Member

Кто может собрать подписи под заявлением по поводу мусора у леса? Нужен координатор данного процесса.

11. Джулія

Джулія Member

уважаемые,ткните носом ,пжл, по поводу оплаты за газ где почитать:))))) (перед н.годом вроде как номера поменялись,не узнавали свой с тех пор). благодарю

12. Mesua-ferrea

Mesua-ferrea Member

http://www.nerc.gov.ua/?id=13856

13. Джулія

Джулія Member

я имела ввиду как платить (лицевой счет или как он называется где узнать)

14. sph1nx

sph1nx Member

Соседи, скажите, пожалуйста, кто уже оформлял свою квартиру, сколько реально времени это занимает?

15. Антолий

Антолий Active Member

16. ogo

ogo New Member

По поводу субботника начальник ЖЭКа обещал объявить его в апреле.

По поводу письма: может распечатать его, оставить в ЖЕКе и те, кто считают нужным подписать, спустятся в ЖЕК, все равно туда все ходят. А ходить по квартирам собирать подписи - дело утомительное и неблагодарное - по своему опыту знаю

17. О каком субботнике идёт речь? Убирать за бухарями гуано? Или я что-то пропустил?

18. Сотник

Сотник Active Member

Під листом підпишусь.

Суботник??? нам зроблять менший тариф за прибирання прибудинкових територій?

19. ogo

ogo New Member

По поводу письма: может распечатать его, оставить в ЖЕКе и те, кто считают нужным подписать, спустятся в ЖЕК, все равно туда все ходят. А ходить по квартирам собирать подписи - дело утомительное и неблагодарное -
    Это не придомовая територия, это соседний лес. На письмо надежды мало - можно прождать до ближайших выборов и то не факт. У нас в этой ситуации 2 выхода: 1. Убрать срач. 2. Смотреть на срач.

20. Zhenamorkovka

Zhenamorkovka Member

Мы оформляли в конце декабря, вся процедура у нотариуса заняла полтора часа (с учетом, что Адил немного опоздал). Но с января поменялась процедура, мы бумажку на право собственности получили сразу, а сейчас её вроде как через неделю забирают.

Поделиться этой страницей