ЖК "Родинний Затишок"

Discussion in 'Днепровский район' started by Htanya, Oct 9, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. recusant

recusant New Member

Доброй ночи, будущим соседям (надежда есть:)).
    Я инвестор 20/1, стал им не так давно, буквально в начале этого года. Уж не знаю, на сколько это правильным было моё решение, но могу обосновать его: в первую очередь это стоимость (про мышеловку и мышь поговорку помню, напоминать не нужно), вторым влияющим фактором стала возможность рассрочки, при том беспроцентной, третьим - район (да-да, вот такой вот я странный, что раной Дарницы нравится, ну прожил здесь уже 20 лет, нравится и всё тут).
    Вижу здесь зашёл разговор о прилегающей территории. Может крамолу скажу, но передам слова менеджера по продаже - говорят, что эту большую ограждённую территорию хотят отдать под строительство многоуровневого паркинга. Уж не знаю, на сколько хватит финансовых сил у застройщика на это, если даже текущие работы проводят очень вяло. Касательно сроков сдачи - у меня в Договоре прописан срок 4 кв. 2016. Естественно в это не верю, но очень хочется верить в то, что секцию 20/1 сдадут хотя бы через год-полтора.

2. Ты просто умничка! Все доходчиво и главное грамотно расставлены акценты. Я тебя прекрасно понимаю в том смысле что ты признаешься честно, что не видишь выхода из нашей ситуации. И это не стыдно. Умничать здесь на этом форуме каждый гаразд. А вот сказать что делать и как выйти из тупиковой ситуации не каждый возьмет на себя смелость. Когда еще летом на нашем первом собрании я предложил объединиться в обслуживающий кооператив я видел тогда выход. У нас была возможность взять под контроль строительство дома 22. К моему мнению не прислушались. Пошли путем создания ГО. Упущено время и возможности. Теперь и у меня руки опустились. И как поступать дальше. Если одни говорят что нам бы хоть как то вселится без лифтов и воды лишь бы крыша на головой и не важно какой этаж, а другие говорят дайте нам все и на блюдечке за все оплачено. И одних понять можно(аренда жилья дорого стоит) и других можно понять(дело принципа). Так где же та золотая середина которая всех устроит. Мне понятно одно пора заканчивать заниматься нашими общими проблемами на общественных началах. Нужно создавать дееспособный профессиональный орган управления, который за наши ежемесячные взносы будет защищать наши финансовые вложения и ежемесячно отчитываться перед своими работодателями за проделанную работу. И этому органу каждый из нас в отдельности делегирует свои полномочия по договору с ООО"Капитал Риелти ЛТД". И тогда нам не нужен будет отдел по работе с инвесторами который устанавлевает нам лимит общения.

3. Prodam

Prodam Member

Странно что РЖ ничего сегодня не выложил...

4. flagman_1c

flagman_1c Active Member

Відповім зі свого аккаунту в останнє, бо буде вже інший - офіційний, замість клунів Войцеха.
    Якщо ви не бачили рішення про накладення арешту на земельні ділянки на яких Войцех продає самобуди, то зверніться до вашої ГО я їм його надавав. І арешт накладено в рамках карної справи особисто пана Войцеховського.
    Про технічні умови - я їх бачив, і не тільки я, а всі бажаючі, їх навіть представники забудовника підтверджують. А тепер пане "юрист" поясніть, на яких підставах Войцех почав будувати, якщо ТУ він не узгодив виконання ТУ, а одразу подав до суду.
    Про космічні умови...це мантра забудовника, яка не має жодного стосунку до реальності. Я можу це довести документами, а ви?
    Щодо паєвого внеску, поштових адрес тощо...Ваша особиста проблема у відсутності інформації. Войцеховський навіть НЕ ЗВЕРТАВСЯ жодного разу з жлдного питання, чи то пайового внеску чи обслуговуючих компаній чи отримання поштової адреси.
    Ви посилаєтесь на норми як юристи Войцеха, читаєте лише частину тих що вам вигідні.
    І хто хоч раз окрім тролів, казав про знесення хоч одного будинку?
    Розберіться спочатку в питанні, можете гаписати в лічку, зустрінемось.

gexman likes this.
  5. Yasya-Alexander

Yasya-Alexander Active Member

Просто нечего ей выкладывать!!! Попросили молчать две недели,наверное в то время продажи шли как раз,чтоб не отпугнуть людей,сделали видимость стройки и все,продали несколько квартир,деньги взяли и забили на стройку болт!!! Если человек здесь писал,что купил квартиру в начале этого года 20/1 и ему наобещали сдачу в конце этого года,то уже понятно,что продолжают кидать людей...Родынный Затишок, вы говорили,что за месяц мы многое увидим и убедимся,что вы строите!! Да нифига вы не строите,а только видимость делаете!! В 22 доме до сих пор нет окон,а лифтом и не пахнет!! В 20/3 вы лифт ставите полгода и никак не доведете его до ума!! Подлые вруны и мошенники!!!!!!!!!

6. megacnua

megacnua Member

Уважаемый РЗ, сегодня уже 1 марта, хочется увидеть и услышать о проделанной работе и вообще результат???

7. Сало

Сало Well-Known Member

Хотите увидеть результат устройте пикет под МВД, Богомольца 10
    Каждую пятницу там проходит нарады МВД+КМДА(КМР)+Войцеховский.
    Вопрос один самострои дяди Толи.
    Думайте.

8. Ромбик

Ромбик Active Member

А нечего выкладывать. Тишина гробовая. Только что от туда. Кран не нарощен. Полы в доме 22 заливать перестали уже как неделю. Да и на 20/1/2/3 тишина.

9. инвестор 2016

инвестор 2016 Well-Known Member

РЗ ньюс в пятницу последний день отработал и ВСЁ.

10. шалаш

шалаш Active Member

Добрый день!давайте ближайшее собранния....что мы ждём и куда мы смотрим всё стоить!!!!

11. инвестор 2016

инвестор 2016 Well-Known Member

ИГ-ГО сходите пожалуйста на разведку. Пообщайтесь с застройщиком и нам расскажите. Какой план работ на март?
    Может уже сухари сушат...

Фирташ likes this.
  12. І Вам доброго дня.
    Да будь-ласка. Хочете пояснень, поясню.
    Повертаємося до нашого Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності", а саме до ст. 34 та 37 Закону, в якому зазначено, що документом, який дає право на виконання будівельних робіт є дозвіл на виконання будівельних робіт. Чи не так? Не ТУ, не МУО, а саме дозвіл.
    Абзац 2 ст. 37 Закону визначає, що за наявності дозволу на виконання будівельних робіт отримання замовником та генеральним підрядником чи підрядником (у разі якщо будівельні роботи виконуються без залучення субпідрядників) інших документів дозвільного характеру для виконання будівельних робіт та видалення зелених насаджень у межах будівельного майданчика не вимагається.
    Щодо ТУ, це вихідні дані, для розроблення проектної документації, порядок їх надання-отримання регламентується ст. 29, 30 Закону, тому навіщо вони потрібні визначено саме цими нормами, а вони звісно потрібні я це не заперечую. Тому давайте для себе зрозуміємо, дозвіл не скасовано, отже підстави для виконання будівельних робіт забудовник має на умовах визначених законом.
    Також до відома, що є Закон України "Про відповідальність за провопорушення у сфері містобудівної діяльності". Почитайте його, і скажіть, скільки до забудовника було згідно з цим єдиним законом, наголошую єдиним, який встановлює правопорушення саме в містобудівний діяльності, застосовано адміністративно-господарських санкцій, ну наприклад за порушення ДБН, за невиконання приписів інспекції, врешті решт за виконання будівельних робіт без документа, що дає право на виконання будівельних робіт чи належно-затвердженої проектної документації.
    Тепер далі. Якщо зазначаєте, що це самобуд, то в мене питання - в нормах на яких я посилаюся є чіткий механізм анулювання дозволу. Вам його процитувати чи самі прочитаєте? Ну, і чому дозвіл не анульовано, адже спочатку контролюючому органу потрібно встановити, що обєкт є самобудом, що є підставою для анулювання дозволу, іншого не дано. Тобто фактично Ви стверджуєте, будинк побудовано, але фундаменту немає. (це образно і щоб було зрозумілим)

Тепер, про арешт земельної ділянки.
    Частина 1 ст. 170 КПК України визначає, що арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існують достатні підстави вважати, що воно є предметом, засобом чи знаряддям вчинення злочину, доказом злочину, набуте злочинним шляхом, доходом від вчиненого злочину, отримане за рахунок доходів від вчиненого злочину або може бути конфісковане у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого чи юридичної особи, до якої може бути застосовано заходи кримінально-правового характеру, або може підлягати спеціальній конфіскації щодо третіх осіб, юридичної особи або для забезпечення цивільного позову. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.
    Отже, як вбачається з наведеного, арешт це позбавлення права на відчуження, розпорядження та/або користування майном. Таким чином, виходимо з наступного, земельна ділянка не у власності чи оренді, отже наш забуловник не може відчужувати ро розпоряджатися земельною ділянкою. Залишається користування, я так розумію, що користуватися не забороняли, адже будівельні роботи які не які виконуються, так чи ні? Чи Ви хочете сказати що орешт в кримінальному процесі не виконується? Цікаво, що ж це і за арешт. Тиким чином, якщо я вірно зрозумів, КМР фактично заборонено на даний момент передавати земельну ділянку в оренду чи у власність будь-яким особам. Так це ж на нашу користь, чи ні?

Про пайові внески. А не я задавав запитання РЗ про сплату пайових внесків, посилаючись на ст. 40 ЗУ "Про регулювання ...." яка зобовязує забудовника в документах на введення в експлуатацію надавати інформацію про факт укладення договору на сплату пайових внесків та надавати інформацію про їх сплату. За умови ненадання даних відомостей про сплату, обєкт містобудування не буде введений в експлуатацію. Ось так і читаємо норми, як Ви запевняєте вибірково. Може ще хтось таке питання РЗ писав. РЗ відмазався, пославшись на некомпетентність і порадивши звернутися з офіційним запитом. Скажу свою думку - не укладали договір, не будуть укладати і платити не будуть. Якби уклали і сплатили (що нереально) вже і без питань від інвесторів всі б знали, який хороший забудовник.
    Проте я думаю, що нашого забудовника це не хвилює, адже вводитись будуть за рішенням суду, так дешевше. Начебто це також я писав, про те як вводяться в експлуатацію. Наслідок рішення суду, з першого погляду все ок, ввелися!!!!, але підключень немає. Через пряму вимогу закону, адже закон зобовязує підключити на протязі 90-та днів після введення в експлуатацію, через коліно зламали Київенерго, вокдоканал, тощо, підключили, і починається знову найцікавіше, немає можливості підключитися, так як не прокладені інженерні мережі які належним чином функціонуватимуть, через пару років зробили-виправили (прицьому вимучивши людей, довівши до істерики) і ось знову, прокуратура подала апеляцію, рішення про введення в експлуатацію скасувала, отже підстав на підключення знову немає. Відразу наші служби побігли, відключили, і як правило це відбувається в пятницю, близьк 16 години, наслідок всього, люди на вихідних без води, без світла, і т.д., всі на страйк,перекривати дорогу. Включили, але постійно погрожуть, ми відключимо, це реальна історія Сосновий бір, можете перевірити, спитати в людей.
    Наслідок, люди вимучились, не один рік здоровя втратили і можливо ще втратять, всетаки свого домоглися, на хитких умовах, але користуються своїм майном.
    Відповів на Ваше питання? Якщо ні, ну тоді я не компетентний.

Про посилання на вигідні норми, ну фахівець пошлітся Ви хоч на одну норму.
    А ну, якщо Ви такий обізнаний, і може стверджувати та давати оцінку статусу будівництва (законне, не законне) дайте відповідь, на запитання:
    - яким спеціальним законом регламентувався процес видачі дозволу на виконання будівельних робіт РЗ та розроблення проектної документації з всіма необхідним вихідними даними (у 2007 році)?
    - що таке самочинне будівництво і як воно встановлюється?
    Якщо знайдете відповіді на питання тоді у мене до Вас ще одне питання - чому за Вашим твердженням органи влади ніколи невизнають законність будівництва РЗ?
    Чи є процедура визнання будівництва законним? Де ця процедура прописана, в якому нормативному акті? Хто вже (в даний момент) визнав РЗ незаконним, щоб визнавати його законним?
    Ви стверджуєте, що я читаю (озвучую) вигідні норми для забудовника. А про що я не озвучив? Про яку норму, про 38 ЗУ "Про регулювання ....", чи про яку, чи не озвучив про ст. 40 ЗУ. Чи є інший закон в сфері містобудування.

Хоче зустрітися. Для чого? Ви хочете переконатися що я юрист Войцеховського? Чи маєте варіант вирішення спільної проблеми? Якщо друге, давайте зустрінемося.
    Ви вправі думати все що хочете, робити висновки опираючись на свої знання і наявну інформацію. Ваше право.
    Пишіть що хочете, про незаконне будівництво, про чутки навколо РЗ, про що хочете. Відповідати не буду.
    Почитайте себе, Вас також легко обізвати конкурентом, і т.д. але я цього не роблю. Я вірю, що Ви дісно інвестор, дісно потрапили в складну ситуацію, як і ми всі, але ще раз, так для себе, в чому я допомагаю Забудовнику, в тому що на чорен не кажу біле, чи запевняю когось мітинг не проводити, критикую ініціаторів, переконую про надання часу забудовнику, пропоную врешті решт платні послуги, звинувачую когось в підігрванні конкурентам, забудовнику, ініціативним групам? Для себе хочу зрозуміти, не вже нас так довели, що ми адекватно не сприймаємо інформацію. Ну будь-ласка, давайте проведем експеремент, Ви обираєте юриста (адвоката) в будь-якому запропонованому мною районі, Ви берете докази на які посилаєтесь і ми йдемо до нього, за консульсунтацією, та ставимо питання, на підставі наявних матеріалів можна вважати РЗ самобудом (незаконним будівництвом). Якщо фахівець каже так, є незаконним, за консультацію плачу я, якщо навпаки, за консультацію платите Ви. Звісно умова, відповіді не приймаються: - може вважатися незазаконним, не можу надати відповідь, бо немає інформації, а конкретне запитання Обєкт містобудування, за назвою, за адресою, є самочинним будівництвом чи ні відповідно до чинного законодавства і на даний момент?

13. шалаш

шалаш Active Member

ГО какие новости?кто то был на стройке?что твориться ?была в понедельник 22 февраля была тишина .....когда собрания?давайте после 8 марта!!!15 марта сдача дома!!!

14. Fozzy

Fozzy New Member

В вышеперечисленных домах не просто имеется "ряд недоделок", их там немножко много. Дома не введены в эксплуатацию, ни одна обслуживающая контора (Киевэнерго, Киевводоканал и иже с ними) не хочет подписывать договора с теми, кого официально нет. Дома построены давно, а проблемы жильцов в этих домах никто не решает. Зачем? Ведь деньги уже получены! Вы знаете какой тариф на электроэнергию в этих домах? Поинтересуйтесь. Будете немного опечалены.

gexman likes this.
  15. Светлана0

Светлана0 Active Member

ГО.. АУ, где вы, отзовитесь ,пожалуйста. ,растолкуйте ситуацию , не отмалчивайтесь.Может стоит поднимать бунт?

16. Ромбик

Ромбик Active Member

Нету больше ГО. Каждый сам за себя. Может тогда инвесторы поймут,что никто, ни за кого , не не станет решать их проблемы. И на следующем собрании будет не 50 а 1050 человек!!!!!!! И чем скорее будет такое собрание и бунт, тем быстрее мы чего то добьемся. Стройка стоит мертвым грузом. Тишина гербовая. Даже фотографировать нечего.

Артем__777 likes this.
  17. Ромбик

Ромбик Active Member

Течение га-но не зна зупинку. Гастарбайтеры уже неделю заливают наш подвал своими отходами. Все что они умеют. Гадить и ничего не делать.

Attached Files:

Last edited by a moderator: Mar 3, 2016
    Novinka 20 likes this.
  18. megacnua

megacnua Member

РЗ news, почему молчите, почему все утрхло на стройке???

Лично Я, за собрание и за митинг если все зозреют, так что на меня рассчитывайте

Last edited by a moderator: Mar 10, 2016
  19. lex4e

lex4e Well-Known Member

Ти пару раз прийшов на зустрічі з забудовником за нашим запрошенням і вже від імені всього ГО робишь заяви ?!!! для нетерплячих пояснюю: збори одразу вирішили робити після 8-го березня, ще на останній нашій зустрічі. Отже чекайте найближщим часов зроблю анонс. Зберемо інфу і будемо якщо треба щось робити.

pa_shok, k-tans, Novinka 20 and 4 others like this.
  20. Ромбик

Ромбик Active Member

Хорошо. Пускай так и будет.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page