Школи та дошкільні заклади Вишневого

Тема в разделе "ЖК Пионерский квартал", создана пользователем Tetyanaa, 29 сен 2015.

1. Tetyanaa

Tetyanaa Active Member

Добре, що в ПК багато першокласників, буде з ким товаришувати)

2. Я тільки за, а ви в який клас записані.

3. Tetyanaa

Tetyanaa Active Member

ми в 1А (записувались ще в жовтні). Будемо жити на Ватутіна і ходити в групу прод.дня (якщо місць вистачить)

4. Nikolay25

Nikolay25 Member

Добрый день...мы тоже ходили в субботу ...теперь к психологу сходим...зауч очень приветливая женщина ...и будем определяться с классом..

Мы по улице Ватутина...я думаю можно взять письмо с ПК, что мы будем проживать по этому адресу и прописаны

Последнее редактирование модератором: 1 мар 2016
  5. Tetyanaa

Tetyanaa Active Member

а чому до психолога? Це всім обовязково? Ми були в першу суботу лютого і поїдемо в останню на знайомство з класом)

6. Nikolay25

Nikolay25 Member

если мы хотим в класс с уклоном математики...то надо пройти психолога школьного

7. Tetyanaa

Tetyanaa Active Member

то ви записалсь в клас "інтелект"?

8. Nikolay25

Nikolay25 Member

запись после собеседования с психологом

Жалко что нету с уклоном английского

9. Tetyanaa

Tetyanaa Active Member

а мені жалко, що немає з уклоном на фізичний розвиток( Здоровя у дітей взагалі немає...

10. Tetyanaa

Tetyanaa Active Member

були ми на зборах в суботу. Що сказати, шоковий стан. Ще не почали вчитись, а вже напряг. Наш клас знаходиться під спортзалом, із-за цього в класі постійний гуркіт та шум. Плюс, наш клас виявився прохідним кабінетом в інший клас. Тобто, інша група, щоб пройти в свій кабінет, заходить не з коридора,а з нашого класу(
    В класі поки 35 чоловік, так як місць всього 36,сподіваюсь доставляти парти не будуть. Коридори не дуже охайні, все потребує "господарської"руки. Одна надія на побудову нового корпусу школи...

Lisenok1 нравится это.
  11. AlenaKL

AlenaKL Member

Я вас уверяю, пока мы не встанем, не кто строить не будет!!!
    Поэтому давайте, общайтесь с соседями, давайте назначать дату и идти в горсовет!
    Это я подала проблему на сайте http://vyshnevoe.com.ua/problems/15-dobudova-shkoly-1.html
    Но мне не кто не звонил и комент с совета не оставлял. Поэтому буду звонить.

Кто со мной готов активно продвигать этот вопрос? Мой телефон указан по ссылке. Звоните!

Последнее редактирование: 28 фев 2016
    rk00 нравится это.
  12. TAD

TAD Active Member

НЕ РАБОТАЕТ ВАША ССЫЛКА! Это СПАМ??

13. AlenaKL

AlenaKL Member

14. afinskiy

afinskiy New Member

Вот здесь есть информация по всем 4 школам г. Вишневое http://vyshnevoe.com.ua/places/osvita/shkoly, отзывов пока нет, так как сайт только только запущен. Но есть телефоны школ их вебсайты, адреса. На сайтах школ есть вся информация по педСоставам, кружкам и секциям.

15. Tetyanaa

Tetyanaa Active Member

Живу не в Вишневому поки, але погоджуюсь допомогати в цьому питанні. Можна створити Благодійний Фонд 1 школи. Директор казав, що залишилось 20% роботи. Я й сама б ті стіни фарбувала, аби за рік добудували школу. Бо третій день стресовий стан після зборів

Lisenok1 нравится это.
  16. Lisenok1

Lisenok1 New Member

Тетяна, дуже приємно зустріти "своїх"! Ми теж з 1А і бачились в суботу)
    Я ходила на всі збори і була в спокої до останніх... Я теж в шоці від спортивної зали... Ще хвилююся, що наша вчителька піде в декрет. Ви інші варіанти не розглядали? Нашу вчительку вам хтось рекомендував?

Последнее редактирование модератором: 8 мар 2016
  17. Tetyanaa

Tetyanaa Active Member

Ніхто не рекомендував, пішли навмання. Записувались в жовтні, тому і попали в 1А. А які можуть бути ще варіанти? Возити в Київ на Теремки чи Святошин? Теж не варіант, хочеться, щоб школа була поруч. Я сподіваюсь тільки на те, що батьки разом вибють добудову школи... А ви в якому будинку будете жити? У вас дівчинка чи хлопець?

18. Lisenok1

Lisenok1 New Member

Хлопець. Ми вже живем на вулиці Південній)

Последнее редактирование модератором: 29 фев 2016
  19. Tetyanaa

Tetyanaa Active Member

Ааа, то ви вже піонери))
    будемо товаришувати

20. Lisenok1

Lisenok1 New Member

Будем звісно) Але ми не з Піонерського кварталу, наш ЖК окремо збудований. На Піонерський
    ми з вікна дивимось і на школу також трошки) До вашої теми я влізла через спроби хоч щось знайти про нашу школу. Я звикла все моніторити. Але думаю, це не завадить товаришувати)

Тетяно, а в"росток" не розглядали?

Поделиться этой страницей