Школи та дошкільні заклади Вишневого

Тема в разделе "ЖК Пионерский квартал", создана пользователем Tetyanaa, 29 сен 2015.

1. Tetyanaa

Tetyanaa Active Member

Всім доброго дня. З переїздом виникає питання :"Куди влаштувати дитину?" В 2016 р. будемо йти в перший клас в школу №1, так як вона єдина на цій стороні залізниці. Давайте ділитись інформацією про освітні заклади та вихователів. Мене цікавить, в який клас і до якої вчительки йти вчитись?

2. skvarnik

skvarnik Active Member

Да, тема актуальная. Как вообще в Вишневом в садик попасть. Мы планируем переезжать в начале-середине 2017ого. Ребенку будет 3-3,5 года.

3. tapo

tapo Active Member

Привіт. Нашому хлопчику в жовтні 2016 виповниться 6 років. (але ходим в дитсадок з старшою, групою, цей рік випускний.) От і думаєм чи встигнемо зробити ремонт, переїхати і піти в школу в Вишневому (ми самі з Києва) в неповних 6 років, тоді можливо навіть попадем в один клас, чи робити ремонт не поспішаючи, купити меблі необхідні, все ж упирається в гроші, доходити ще рік в садок і піти в школу в неповних 7 років. Що ви про це думаєте?

а меншенькій лялечкі восени 2016 буде 2, тож їй в дитсадок треба, а мені на роботу, заробляти на меблі!!!!

Последнее редактирование модератором: 7 окт 2015
  4. Tetyanaa

Tetyanaa Active Member

Знаю, що в садочок попасти без прописки НЕ реально. Із-за великої щільності населення та недочт.дошкільних закладів, то дітки,які проживають з народження в Вишневому, не можуть потрапити в садок. А для нас (приїжджих) взагалі питання закрите. Платних садочків знаю два, але вони не фонтан) І там також групи великі

Нашому сину в червні буде 6 років і,якби не переїзд та не проблема з садочками, то пішли б в 7 років) А в школу буду їхати в жовтні, бо потрібно вже записуватись. Вам також раджу вже звертатись, бо набір шалений. Більше 35 чол в класах(

Последнее редактирование модератором: 8 окт 2015
  5. mapple

mapple New Member

Здравствуйте, наш дом должны сдать в 2017 первый квартал. Как раз сентябрь 17го наш первый класс, нам как раз будет 6 лет. Второй ребёнок на два года младше. В садики даже пытаться не буду второго ребёнка устраивать, буду возить в наш в Киеве. Тоже занялась поиском школы. Столько вопросов накопилось уже.
    А почему вы не рассматриваете другие школы помимо 3ей? Много читала в интернете относительно 2ой и 4ой. Во 2 ой даже свой сайт есть, сайт ужасный но есть какая то информация более детальная чем об остальных. Ещё в 4ой есть соединение с бассейном, как по мне огромнейший плюс. Но меня напряг ролик в поисковике про наявность на территории школы каких то религиозных секций и летнего школьного лагеря от "союза православных сил". Надеюсь школа не ушла вся в религию. 2ая говорят хорошая тоже, но конкретного ничего, ни по учителям ни по занятиях. Только все пишут "классная" и все. Короче у меня голова уже кругом (((

Может есть уже родители из Пионерского которые начали посещать школы, помогите пожалуйста советом, как вы выбирали школу, и самое главное учителя начальной школы.

Последнее редактирование модератором: 23 окт 2015
  6. Tetyanaa

Tetyanaa Active Member

Ми дивимось тільки 1 школу, бо вона поруч, всі інші школи на другій сотроні Вишневого. В кінці місяця піду записувати малого в школу, то детально напишу інфу

7. Насташка

Насташка Well-Known Member

я повелав в 4-ю.Пока довольна. один минус очень много детей и класы получаються большые. У нас 31 ученик. Как по мне то очень много.

8. mapple

mapple New Member

Почему вы выбрали 4ую?

9. Tetyanaa

Tetyanaa Active Member

Так зараз у всіх містах більше 30 чоловік, не вистачає навчальних закладів. В 1 школі в класах "Росток" до 40 чол

10. Насташка

первый мой критерий был -это потому что мне посоветовали учителя.а второй уже потому что школа возле дома.Если бы я жила в пионерськом, то выбирала школу что ближе всего. Потому что первый , второй клас хорошо вы водите , ну потом ребенок всеодно когда то будет ходить сам. а там железные путя. Я бы не рискнула. А вообще я отношусь к таким родителям, что не считаю что школа есть плохая или хорошая- если ребенок способный и хочет учиться.он будет учиться не смотря не начто.

11. Tetyanaa

Tetyanaa Active Member

Та я теж так думаю, що залежить від дитини і родини успіх в школі. Але перша вчителька також важлива) І я б хотіла, щоб до школи він знав хоч когось з однокласників майбутніх

12. Насташка

сейчас до школи самое главное не что бы он знал однокласников, а что бы умел читать и писать. если пойдет не чего незная, будет очень отставать. Потому что 98% першачков уже идя в школу все умеют. это я вам говорю как мама первокласницы. мы год до школы ходили занимались. а насчет первой учительницы я с вами согласна. Как говорить " как научат, так и пойдет"

13. Tetyanaa

Tetyanaa Active Member

Ми на дошкільнятко ходимо, то з початковими знаннями проблем не буде. Але ми переїжджаємо з іншого міста як раз перед школою, знаю, що для нього це буде стрес(

14. Dm_P21_25

Dm_P21_25 Active Member

По близости есть две школы, 1-я Вишневсакая и Крюковщинская. Записываться нужно заранее. Могу ошибаться, но в марте или апреле в Крюковщинской школе по субботам уже проходят ознакомительные занятия для малышей которых записали в школу.
    Есть два гос. садика. Самый популярный Теремок на Балукова. С записью скорее всего будут проблемы т.к. переполнен. Есть ближе садик, на Красноармейской. Такой мрачноватый на вид, но так по слухам недооценен. Очередь на запись туда однозначно должна быть меньше. Опять таки по-слухам, все можно решить, даже если нет прописки.

15. TAD

TAD Active Member

в
    А с кем решать? В виконкоме или с заведующей сада?

16. Tetyanaa

Tetyanaa Active Member

можу сказати, що вирішити питання з садочком, коли немає прописки, моїм родичам не вдалось. Пішли в приватний садочок. В школу №1 без прописки одного з батьків на цій стороні Вишневого (є перелік певних вулиць), також важко попасти. Записують таких дітей в останню чергу, спочатку корінні жителі). Ми записались в 1 школу в жовтні місяці. В лютому по сб повинні проходити заняття для першокласників (для ознайомлення зі школою та вчителями). Не можу сказати, що школа мені дуже сподобалась (в середині страшнувата, у дворі взагалі нічого для дітей немає), але через рельси буде страшно відправляти дитину до школи.

17. Novak

Novak New Member

А что говорят про новое здание? Когда введут в эксплуатацию?

18. Tetyanaa

Tetyanaa Active Member

Ооо, нова будівля-це вже легенда). Грошей немає, тому розгрібають те, що побудували. Сподіваюсь, будуть активні батьки, щоб допомогти вирішити це питання...

19. AlenaKL

AlenaKL Member

Галинка и Sasha82 нравится это.
  20. Доброго дня! Записали свого першокласника у 1 школу до 1 Д класу. Проблем не виникло, хоча прописки ще не зробили (коли пропишемось то копію сторінки паспорту з пропискою додамо до пакету документів). У класі поки що 28 чол., у суботу 27.02.16 буде знайомство з класним керівником.

Поделиться этой страницей