ЖК "Щасливий" Новостройка по ул.Ленина, Петропавловская Борщаговка, застройщик Савочка

Тема в разделе "Петропавловская Борщаговка", создана пользователем Dmitry, 7 дек 2012.

1. Maryna_mouse

Maryna_mouse Active Member

Увы, не бывать всему идеально ))), нет у нас времени столько ждать.

2. Iren_Marseille

Iren_Marseille Well-Known Member

ремонтують вбитий кусок!!!!!!!! Прям свято якесь! І в школу діти пішли і дорогу почали ремонтувати!

12705309_10208768070385104_631217780868483875_n.jpg

Vl@d нравится это.
  3. Jenny Anderson

Jenny Anderson New Member

а яка ціна на місяць квартплати за прилеглу територію? нам сказали 4,16 грн за кв м квартири на місяць, це так?

4. Iren_Marseille

так

5. Jenny Anderson

скільки будуть приблизно коштувати комунальні на 1к - 48 кв м на місяць?

Последнее редактирование: 8 фев 2016
  6. Maryna_mouse

О, до речі про комунальні ). Не дуже подобається те, що прямі договори на водо- та електропостачання з безпосереднім постачальником не скоро укладають. На приклад, наскільки я знаю, то договори з Київенерго прямі тільки у будинку А, а інші будинки поки ще платять за електроенергію за тарифами, які звідкись придумав ЖЕК4to napisano perom. Коли ж черга дійде до укладання прямих договорів з будинком Д, навіть не уявляю. Якщо будете спілкуватись з представниками забудовника, поцікавтеся tiho-wa Зате потім можна буде користуватися встановленими двузонними лічильниками електроенергії.

Iren_Marseille нравится это.
  7. Jenny Anderson

\

Непрямі це як? Вони оформлені не на Київенерго? Обов'язково поцікавлюсь, коли випаде можливість.

8. akaCruel

akaCruel New Member

якщо є така можливість, то з власним ремонтом 100% поспішати не варто - квартири сирі, будинок "просідатиме"... сусіди зверху захочуть "по-своєму" зробити підлогу у квартирі - демонтуватимуть "стару" стяжку - швидше за все з’являться мікротріщини, коли заливатимуть нову стяжку, але не зроблять гідроізоляції - затоплять емульсією... сусіди знизу, знову ж таки, захочуть "по-своєму" змінити планування - переноситимуть стіну - кахлі потріскають, не те, що дзеркало... через такі "приємності" довелось пройти

Irene нравится это.
  9. Iren_Marseille

Ну рахуйте

квартплата 48*4,16=199,68грн,
    охорона 28,70,
    газ, максимум 150 кубів в міс (осінь зима весна) *3,60 = 540
    вода кубів 7 по 14 грн здається (можу помилятися), це 98 грн .
    Світло 150 кВТ 45,6 = 69
    Всього зимовими місяцями близько 935 грн
    Влітку буде значно менше

Жителі будинку А теж платили по завищеним тарифам, поки не було договорів. Ці тарифи не жек встановлював, а київєнерго. Світло будинкам Б, Г, Д подає не ЖЕК

Последнее редактирование модератором: 16 фев 2016
  10. Maryna_mouse

А оплата здійснювалась кому? Платіжки йшли від Київенерго?

11. Iren_Marseille

[
    від жеку. тому що у вас нема договору від київєнерго. Хто там правий ЖЕК чи київєнерго, ми тут дискутували. Поверніться трохи назад

12. Jenny Anderson

ок, власники квартир, які уже на прямих договорах, ви довго чекали поки оформлять все так як має бути?

дуже дякую_))))

13. Maryna_mouse

Зрозуміло, дякую, в принципі я це й мала на увазі.
    Якщо хтось може розказати, де подивитися про ці завищені тарифи Київенерго? Жек якось їх же обґрунтовував?

14. Iren_Marseille

http://kyivenergo.ua/ru/odnozonni_lichilniki

1.6. Населению, которое рассчитывается с энергоснабжающей организацией по общему расчетному прибору учета и объединено путем создания юридического лица, жилищно-эксплуатационным организациям, кроме общежитий 78,90

И это тариф киеэнерго. Если вам начисляют больше, значит жек себе берет. Если же нет, - пишите письма... в киевэнерго

Причем с 1 марта вроде все тарифы повысятся..(((

15. Maryna_mouse

Ось воно як! Дякую!

16. Iren_Marseille

Вообщем, нормальный у нас ЖЕК. Хотелось бы еще лучше))))) но вроде ок.

17. Iren_Marseille

Можу помилятися, але мені здається 4 місяці десь після сдачі в эксплуатацію.
    В Вашому випадку, самі нерайдужні строки, якщо брати нас за "эталон") квітень+ 4 місяці.

18. dedvadik

dedvadik Member

Я з будинку Г, в мене в квитанції написано: утримання будинку - 4.9108 за 1кв.м.
    У нас різні тарифи по будинках?

Irene нравится это.
  19. юлинда

юлинда Active Member

У нас в 10б, 4.3242 грн за кв.м

20. dedvadik

dedvadik Member

Я думав тариф для всього ЖК один.
    Хтось може пояснити у чому відмінності в тарифах?

Поделиться этой страницей