Вишневый, ул. Октябрьская, "Білоцерківський ДБК"

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем natavit, 23 дек 2013.

1. Anitta

Anitta Active Member

В успішних ОСББ, більшість справ та послуг виконують самі мешканці, щоб зменшити витрати!
    Це не про наших сусідів, тим більше, що дуже багато квартир власники здають !

Прихильники ОСББ, скажіть будь ласка, чому ви так хочете його створити!?

Зараз ми платимо багато,а потім будемо ще більше!
    Угоди ж потрібно заключить , з тим же водоканалом, ресурсозбереженням чи вишнівськтеплоенерго, електромережами, облгазом!! Альтернативи немає в місті!

2. Makcimyc

Makcimyc New Member

Мені здається що Ви зовсім не читаєте що ми пишемо, а просто кидаєте фрази проти ОСББ. Я вже писав що нам не буде потрібно не ресурсозбереження не вишнівськтеплоенерго, з іншими ми нічого не повинні будемо підписувати, так як вже є все підписано, і ми користуємося цими послугами...
    Особисто я хочу ОСББ бо мої батьки живуть в будинку з ОСББ вже 10 років, і платять менше чим я (особливо гостро це стосується опалення )

3. Anitta

Anitta Active Member

Ви думаєте, якщо ми створимо ОСББ, то тарифи на опалення станут меншими! ?
    Ми платимо , згідно лічильника, який стоїть в будинку!
    Тариф затверджений місцевими органами, рекомендований державою!
    ОСББ, заключал з ними угоду не факт , що ціна може бути ще вищою!(приклад "Акварелі ")
    Якщо хочемо економити , потрібно встановлювати лічильник тепла ( в нашому будинку ідеальні технічні умови)

Що до приватизації землі, то зробити це нам ніхто не дозволить, принаймні в найближчий час!
    Зараз відкрито судове провадження, проти забудовника та мешканців 1 го підїзду, так як розподільча станція та частина будинку збудована не законно, на чужій землі!

Sergik нравится это.
  4. sanjk

sanjk Active Member

Максим, ставьте теплосчётчик. Экономия в несколько раз.
    п.с. у нас на этот отопительный сезон выросла цена (как за м2 - без счётчика, так и за ГКкал - со счётчиком). Как в доме у Ваших родителей в этом сезоне изменилась цена ?

Anitta нравится это.
  5. Vitaliy_VVM

Vitaliy_VVM Member

Anitta, я інженер електронщик, программіст, звик довіряти цифрам а не емоціям.
    Якщо в Вас є цифри - наведіть їх будь ласка.

А це вже дещо інше!
    Де можна дістати більше інформаціі з цього приводу (судове провадження проти забудовника і мешканців).

6. Anitta

Anitta Active Member

Цифр у мене немає) тому я за ЖЕК )
    З приводу інформації, всім власникам квартир першого підїзду, прийшли або прийдуть листи повідомлення, з'явитись в Києво -Святошинський суд , на судове засідання!
    Там буде надана більш детальна інформація!
    Рекомендується не ігнорувати, так як рішення можуть бути прийняті не на користь мешканців!
    З приводу приватизації, земля навколо будинку належить частина місту, інша частина на якій бойлерна і перший підїзд, а також 2 черга , а також дорога третій особі!
    Можливо хтось володіє більш детально інформацією!
    На перші два засідання мешканці не з'явились!
    Хоча представники від забудовника були!

Судове провадження , проти ме
    До речі, друга черга зараз під арештом, (заборона продажу , а також ввід в експлуатацію)

Последнее редактирование модератором: 12 фев 2016
  7. Продажи идут, и очень активно.
    И попытки ввода в эксплуатацию тоже предпринимаются.

8. Anitta

Anitta Active Member

Значит не совсем законно ведутся!

Справа призначена для розгляду Києво-Святошинський районний суд Київської області
    Дата/час16.02.2016 16:00
    № Справи369/13787/15-ц
    Сторони по справіПозивач:
    Комунальне підприємство "Управління розвитку території Вишневої міської ради Києво-Святошинського району Київської області", позивач: Розгон Сергій Анатолійович,

відповідач: Вініченко Олександр Володимирович, відповідач: ПП "Будспецсервіс", відповідач: ТОВ "Білоцерківський домобудівельний комбінат" , відповідач: ПАТ по газопостачанню та газифікації "Київоблгаз", відповідач: ПАТ "Київобленерго", відповідач: Логвин Вадим Олексійович, відповідач: Шпак Вадим Олександрович, відповідач: Вас� �льєв Вячеслав Валерійович, відповідач: Васильєва Марина Михайлівна, відповідач: Кутненко Віталій Михайлович, відповідач: Сидоренко Анна Дмитрівна, відповідач: Іщук Віталій Іванович, відповідач: Іщук Любов Василівна, відповідач: Стриж Юрій Володимирович, відповідач: Кравченко Павло Андрійович, відповідач: Матросова Марія Олександрівна, відповідач: Ямалієв Віктор Ямалієвич, відповідач: Борозенець Алла Леонідівна, відповідач: Козак Олександр Михайлович, відповідач: Бондаренко Лариса Іллівна,
    Суть позову :
    усунення перешкод у користуванні власністю

Адреса3170, Київська, Києво-Святошинський, м. Київ, вул. Мельниченка, 1
    Форма судочинстваЦивільні справи

9. По крайней мере на кадастровой карте (http://map.land.gov.ua) дом находится на участках, обозначенных как:
    • Державна власність
    • Цільове призначення:
      Для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку
    Третьих лиц там нет.

10. Anitta

Anitta Active Member

Позивач :Комунальне підприємство "Управління розвитку території Вишневої міської ради Києво-Святошинського район
    На їхній земельній ділянці збудовано частину будинків, бойлерну та дорогу!
    ДБК , незаконно побудував!
    16.02. Судове засідання, хто з мешканців отримав лист з документами, можливо зможе надати об'єктивну інформацію!

Напишіть , що вимагає позивач в заяві? В кого є повідомлення в суд?

Суть позову :
    усунення перешкод у користуванні власністю

11. master55

master55 New Member

Тут якась інформація
    https://scourt.org.ua/doc/ACVFp-
    Я не сильно розуміюсь в документах, але в мене склалося враження, що хтось також хотів ділянку.
    Мова в постанові йде про ділянку
    • 3222410600:01:016:5001
    • Тип власності:
      Державна власність
    • Цільове призначення:
      02.03 Для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку
    • Площа:
      1.1906 га
    • А будинки знаходяться на двох ділянках
      • Кадастровий номер:
        3222410600:00:000:5001
      • Тип власності:
        Державна власність
      • Цільове призначення:
        02.03 Для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку
      • Площа:
        0.587 га

Щодо другої ділянки може я помиляюсь.
    Прошу вибачення.

12. master55

master55 New Member

13. Anitta

Anitta Active Member

Напишіть , що вимагає позивач в заяві? В кого є
    Там вже дуже давно тяганина!

Справа в тому, що дбк побудував частину будинкі на чужій землі!

Последнее редактирование модератором: 13 фев 2016
  14. master55

master55 New Member

Земля державна, як я зрозумів,
    вирішується правильність передачі її в оренду

на кадастровій карті, як було зазначено вище, третіх осіб немає

15. Anitta

Anitta Active Member

Так, під будівництво нашого будинку було виділено земельну ділянку.
    А ДБК, вийшли за її межі! Тому відповідач всі власники 1 під'їзду(їхній підїзд за межами), а також ДБК та їхші (2 чергу не введенно в експлуатацію ),бойлерна теж за межами виділеної ділянки!

16. master55

master55 New Member

на кадастровій карті, як було зазначено вище, трет
    Виходить ДБК порушив межі ділянки
    3222410600:00:000:5001 ?

Саме скоріше хтось хоче нагріти руки, хабаря

17. Anitta

Anitta Active Member

Це попередня справа, коли це будували 1 чергу!

Саме так, порушення меж!

18. nataruvin

nataruvin New Member

Я думаю. суды будут ещё идти, а 1000 человек являются хозяевами квартир, даже во 2 очереди. и никто их не выселит и деньги тоже не вернёт, и это реалии.

19. Romashonok

Romashonok New Member

Всім форумчанам доброго дня. Ми придбали квартиру в п'ятому під'їзді другої черг , сьогодні був в будинку і був приголомшений тим, що весь підїзд затоплений з 10 по 1 поверх, що робити навіть не знаю.

20. Lamiya

Lamiya Active Member

тут писали,что не устраивают тарифы,потому что не ОСББ.
    не знаю,что там прям такого сверх сумасшедшего?мы поставили счетчик на отопление и 2-х ком. квартира 60м2 обходится нам сейчас по всем квитанциям в 700-800грн.и все устраивает.летом будет около 400грн.это так дорого?

Anitta нравится это.

Поделиться этой страницей