Всім привіт! Розкажу я про наш ремонт. Але спочатку хочу виразити подяку: Олексію (Алекс прораб), за терпіння, допомогу, скидки і робітників, які зараз спасають наш вимучений ремонт. Глібу (jeyme) за цікаві ідей і поради. Всім авторам тем про їх ремонти. Ми інвестували в квартиру, коли від будинку був лише фундамент. Поки чекали на збудовану квартиру, я вивчала різні форуми і основи ремонту. Ось така нам дісталася квартира від забудовника(1111.ipg) Будинок був зданий, робітників ми знайшли, але остаточні ідеї ще ніяк не могли сформулювати. Тоді чоловік звернувся до Олексія і на день народження я отримала договір з дизайнером. Олена запропонувала нам 4 основних перепланування і 3 їх модифікації. Ми вибрали цю(1122.jpg) Вона була не сама практична і Олена нас пробувала потім відмовити, але нам з чоловіком дуже сподобалася. Проект ми отримали десь через місяць, довго все обговорювали, обдумували, але, як потім вияснилося, все ж багато нюансів не врахували. Бригада, з якою була вже давно домовленість, закінчувала інший об’єкт і нам прийшлося почекати. Бригада складалася з сім’ї, чоловік дружина і син. Їх ми знайшли по порадах колег чоловіка, подивилися інші їх об’єкти і були спокійні і задоволені (даремно). Нас годували «завтраками» відстроченням терміну і ремонт замість червня розпочався в серпні. Дали список на пунктів 30, що потрібно купити. Мій чоловік все замовив в Інтернет магазині + доставка. Коли перенесли стіни і помонтували гіпсокартон син пішов на іншу роботу, а чоловік, Міша, попав в лікарню з отруєнням кавуном, де пробув 2 тижні. А потім ще потрібний час на реабілітацію, плюс їм терміново потрібно було закінчити інший об’єкт сина. Повернулися вони до нас в жовтні. Щотижні приносили нам чеки, які на різні необхідні дрібниці. Ремонт закінчили в 20-х числах грудня. Так довго, але ж мабуть надійно. Через днів п’ять ми помітили тріщини по всій квартири, на потолку, стінах уграх. Звернулися до Олексія. По правильному потрібно було все переробляти, але зійшлися на легкій корекції. Хлопці зробили все за два дні, але попередили чекати в майбутньому нових тріщин, хоча може пронесе. Зараз ми на етапі зборки меблів.
Він був по ген плану, але коротшим і з наших вікон вид мав залишитися, але забудовник вирішив його продлити і закрили нам всі вікна. Ми заради вигляду брали цю углову квартиру(((
Как-то похабно уложена труба под теплый пол, все контуры должны быть равномерно уложены чтоб не было более и менее теплых мест и была равноверно нагрета поверхность. В целом результат нормальный, светло получилось
mebli-signal.com.ua/p183312976-stul-k164.html - вот похожие немного. И эти тоже - mebli-signal.com.ua/p23672451-stul-metalicheskih-nozhkah.html
Подскажите, пожалуйста, какой фирмы вытяжка и плита у вас? Я себе хочу в таком же стиле купить, такие есть у Bosch, но цена :confused:, есть у Пирамиды, а у вас что стоит?
Плита Бош, витяжка Піраміда. Важливо було, щоб білі. Спочатку думали брати Горенє, але почитали відгуки, дуже великий відсоток зривів. В плиті Піраміди не сподобалися перегородки. Так і вийшло, що отримала подарунок авансом на 3 наступних 8 березні.
Мне Бош очень нравится, у меня будет похожая кухня, и я тоже хочу обязательно белое стекло у техники. Вы духовку взяли уже или нет?