ЖК "Родинний Затишок"

Тема в разделе "Днепровский район", создана пользователем Htanya, 9 окт 2012.

Статус темы:
Закрыта.
  1. Гаразд. Розмовляємо.
    Ви натякаєте, що у РЗ будуть проблеми з підключенням до інженерних мереж. Так, погоджуюсь, будуть і немаленьки проблеми. Чому ці проблеми. З двох причин:
    - компанії Укогруп ніколи не виконують технічні вимоги, як нормальні техумови так і кабальні (Мається на увазі, що те саме Київенерго полюбляє втюхувати Забудовникам будівництво станцій, які за своїми характеристиками взагалі непотрібні будові Забудовника. Мета - підключити ще обєкти.);
    - проектується одне, дозвільна документація отримується на інше, вводиться в експлуатацію третє.
    Також, свіжа ситуація на одному із комплексів Уко. Ввели в експлуатацію через суд на підставі рішення, питань немає. З горем пополам підключили обєкт (за роки) до інженерних мереж, все чудово. Прокуратура в апеляції оскаржила рішення про введення в експлуатацію. Апеляційний суд задовольнив заяву прокуратури. Київенерго обєкт відключили від електропостачання. І це минуло пять чи шесть років після заселення комплексу і введення його в експлуатацію.
    Ви це хотіли почути. Я думаю, що в загальних кольорах це відомо всім та й у Войцеховського запитувати не потрібно.
    Питання про інше, повторюю для Вас. Мова йде про те, що стверджують - у звязку з тим, що РЗ в момент укладання договорів купівлі-продажу майнових прав та на даний момент є самобудом, договора є нікчемними. Що таке нікчемний договір? Нікчемний договір не створює правових наслідків, тобто за цим договром не настають як права так і обовязки. Наслідки. Подвійна реституція, тобто відновлення становища сторін, до моменту укладення такого договору. Так що, підтримуємо твердження про самобуд, самі визнаємо нікчемність наших договорів. Наслідки - готуємо позови про повернння коштів. Які я погоджуюсь, ніхто не отримає. Цього хочемо. Будь-ласка, якщо Ви в це вірите, я ж Вам не забороняю, але без мене. Я ще раз повторюю, що в контексті дійсності договорів, то договори дійсні, і будь-ласка, питань немає, якщо Ви можете вказати підставу з посиланням саме на компетентний орган чи зазначити норму закону де доказується, що РЗ на даний момент є самобудом, озвучте всім, нехай люди роблять вірні висновки і приймають рішення, що робити куди бігти. Ви ж розумієте, заява, що договора є нікчемні, обєкт має офіційний статус самобуда до чого призводить, що люди дивлячись на темпи будівництва вже не то що сивіють а волосся втрачають, я вже не кажу про здоровя, а тут твердження, що підписані нікчемні договра.
    Так, це правда, я з Вами вогоджуюсь, що проблеми з введення в експлуатацією будуть колосальні. Так погоджуюсь, що до введення в експлуатацію, ще не одне літо мине, аби хоч добудували. Підключити обєкт буде складно, і якщо підключать, то навряд чи завершяться проблеми, далі озвучувати не буду, все і так розумієте. Це всі розуміють. Але, розповідати, що люди взагалі немають право ні на що, що в них договора не дійсні, ну це вже перегнули.
    Я ще раз наголошую, що я не все знаю і не можу все передбачити, але звертаюсь до Вас, якщо Ви стверджуєте таке, чи підтримуєте того, хто стверджує, будь-ласка поясніть підстави, якщо вони є, будемо думати, як вирішувати. Я ж не заперечую, може недай бог Ви і праві, і дісно договра є нікчемними, чи є всі підстави визнавати їх недійсними, ну що тоді, розкажіть. Який сенс ходити на мітинги, чекати завершення будівництва, погоджувати графіки будівельних робіт, якщо ми безправні. Нам тоді пряма дорога на вул. Богомольця а той на вул. Банкову з іншими вимогами, ніж люди хочуть йти в даний момент.

Витяг з цивільного кодексу України.
    Стаття 256. Поняття позовної давності
    1. Позовна давність - це строк, у межах якого особа може звернутися до суду з вимогою про захист свого цивільного права або інтересу.
    Стаття 257. Загальна позовна давність
    1. Загальна позовна давність встановлюється тривалістю у три роки.
    Стаття 259. Зміна тривалості позовної давності
    1. Позовна давність, встановлена законом, може бути збільшена за домовленістю сторін.
    Договір про збільшення позовної давності укладається у письмовій формі.
    2. Позовна давність, встановлена законом, не може бути скорочена за домовленістю сторін.
    Стаття 261. Початок перебігу позовної давності
    1. Перебіг позовної давності починається від дня, коли особа довідалася або могла довідатися про порушення свого права або про особу, яка його порушила.
    2. Перебіг позовної давності за вимогами про визнання недійсним правочину, вчиненого під впливом насильства, починається від дня припинення насильства.
    3. Перебіг позовної давності за вимогами про застосування наслідків нікчемного правочину починається від дня, коли почалося його виконання.
    4. У разі порушення цивільного права або інтересу неповнолітньої особи позовна давність починається від дня досягнення нею повноліття.
    5. За зобов'язаннями з визначеним строком виконання перебіг позовної давності починається зі спливом строку виконання.
    За зобов'язаннями, строк виконання яких не визначений або визначений моментом вимоги, перебіг позовної давності починається від дня, коли у кредитора виникає право пред'явити вимогу про виконання зобов'язання. Якщо боржникові надається пільговий строк для виконання такої вимоги, перебіг позовної давності починається зі спливом цього строку.
    6. За регресними зобов'язаннями перебіг позовної давності починається від дня виконання основного зобов'язання.
    7. Винятки з правил, встановлених частинами першою та другою цієї статті, можуть бути встановлені законом.
    Стаття 267. Наслідки спливу позовної давності
    1. Особа, яка виконала зобов'язання після спливу позовної давності, не має права вимагати повернення виконаного, навіть якщо вона у момент виконання не знала про сплив позовної давності.
    2. Заява про захист цивільного права або інтересу має бути прийнята судом до розгляду незалежно від спливу позовної давності.
    3. Позовна давність застосовується судом лише за заявою сторони у спорі, зробленою до винесення ним рішення.
    4. Сплив позовної давності, про застосування якої заявлено стороною у спорі, є підставою для відмови у позові.
    5. Якщо суд визнає поважними причини пропущення позовної давності, порушене право підлягає захисту.

Последнее редактирование модератором: 3 фев 2016
    k-tans, gexman, Меркантон и ещё 1-му нравится это.
  2. Для того чтобы понять для себя, приезжайте в наш отдел продаж, и мы с удовольствием покажем варианты квартир, а также ответим на все интересующие вас вопросы.

Комплекс строиться и обязательно будет достроен в самое ближайшее время!

Не стыдно вам??? писать гадости.

Спасибо за понимание!

3. Меркантон

Меркантон Active Member

Родинний Затишок NEWS, скажите, так а когда достроят 20 дом то никак проблем с документами не будет?

4. Y20

Y20 Well-Known Member

Увы, эти "гадости", к сожалению, и есть объективная реальность на сегодняшний день. Согласно договоров инвесторов, секция 20/3 должна быть введена в эксплуатацию еще 2-3 года назад. Учитывая состояние секции на данный момент и нынешние темпы строительства, 5-6 лет ожидания вполне реальные сроки.

5. А тем временем на строительной площадке ЖК Родинний затишок

Дом 20/1

- продолжаются работы по установке опалубки для заливки бетонной смесью горизонтального перекрытия между 19 и 20 этажами.
    - продолжаются кладочные работы

- выполняется вязка арматурного профиля

- выполняется подъем кладочных материалов

Дом 20/2

- ожидается наращивание подъемного крана

Дом 20/3

- ведутся работы по настройки и отладке лифтового оборудования
    - проводится подъем материалов для обустройства мест общественного пользования

- проводятся работы по обустройству мест общественного пользования

Дом 22

- проводятся работы по прокладке коммуникаций (холодное и горячее водоснабжение, отопление) на 16 этаже

Также завезены материалы для продолжения фасадных работ (пенопласт, штукатурка). Данная поставка общая сразу на 2 ЖК.

С документами все будет в порядке.

В ближайшее время сами сможете убедится в том, что не правы.

Novinka 20 нравится это.
  6. Nata270201

Nata270201 Well-Known Member

с 20/3 вы уже все закончили?

7. arenduch

arenduch Well-Known Member

Да, полностью согласен, нервы ... нервы.
    А все по той же причине - хочется тепла в своей квартире в 20/3, хотя бы в зиму 2016/2017 ...

8. Yasya-Alexander

Yasya-Alexander Active Member

Спасибо))

reactor и gexman нравится это.
  9. Светлана0

Светлана0 Active Member

РЗ ,почему вы проигнорировали мой вопрос: КОГДА СДАЧА 3 СЕКЦИИ ????????КОНКРЕТНО ,ПОЖАЛУЙСТА.

10. Fanfan

Fanfan Well-Known Member

Стройка стоит ...ничего не происходит...когда собрание?

Последнее редактирование модератором: 27 янв 2016
    castigo и pa_shok нравится это.
  11. arenduch

arenduch Well-Known Member

Если верить, то результат такой - строить будут за счет поступлений денег от рассрочников.
    Далее, предоставят информацию о денежных поступлениях и пожалуйста ждите ...
    Хотелось бы напомнить, что по вине застройщика мы арендуем весь полный объем в 36 месяцев (три года просрочки) и это для нас составило потери до 15000 долларов (арендовали еще при курсе 8.1 по 4000 грн/месяц).
    Сегодня намерен не вносить рассрочку. Скажем, сделаю перерыв в выплатах на 3-и месяца.
    Если возникнут претензии с угрозами разрыва договора - то воспользуюсь неограниченными связями (в том числе и в МВД ... http://www.kmu.gov.ua/control/ru/publish/article?art_id=243917987 ...).
    Действовать буду самостоятельно, так вернее ... Не обижайтесь соседи - с вами в разведку не пойду, не надежные вы люди, развели склоки ... А ВИНОВНИК СЕГО ДЕЙСТВА ОДИН - ЗАСТРОЙЩИК ...

Последнее редактирование: 27 янв 2016
  12. Вы наверное не на той стойке бываете.. На строительной площадке ЖК Родинний затишок работы ведутся, все в полном порядке!

13. Yura00

Yura00 Member

Нам будет вас не хватать.cry

14. pa_shok

pa_shok Well-Known Member

Дента ВСЁ.

15. Уважаемая Светлана, мы не проигнорировали. В доме 20/3 обладатели квартир уже заходят на холодные ремонты.

16. upload_2016-1-27_13-37-2.png
    Хтось може прокоментувати, чи це правда, що буд. 22 повністю зданий в експлуатацію ще у 2012 році, я маю на увазі, що 26-ти поверхова секція, також здана в експлуатацію. Виходячи зі змісту будинок 22 зданий в експлуатацію повністю. Дана інформація, що правда без техніко-економічних показників, також підтверджується на офіційному сайті ДАБІ http://91.205.16.115/declarate/list.php?sort=num&order=DESC.
    Я щось упустив, чи забудовник вже і мене довів, що мені здається?

17. Yura00

Yura00 Member

Но это все таки не ответ на вопрос " КОГДА СДАЧА 3 СЕКЦИИ ????????КОНКРЕТНО ?"

pa_shok нравится это.
  18. Ориентировочно 2-й квартал 2016 года - полная сдача.

Завезены дополнительные фасадные материалы (минеральная вата)

Также продолжаются работы по утеплению фасада дома 20/2.

Последнее редактирование модератором: 4 фев 2016
  19. marmaris

marmaris Active Member

Опять "Ориентировочно" 2-й квартал 2016 года - полная сдача. От слова "ОРИЕНТИРОВОЧНО" уже просто нервный тик начинается.

StDr нравится это.
  20. Существует определенный перечень работ, которые необходимо выполнить. Только после завершения всех работ мы сможем с уверенностью заявить, что секция на 100% готова.

В данный момент выполняется протяжка-монтаж электрокабеля (в электрощитовых) с 1-го по 25-й этажи.

Статус темы:
Закрыта.

Поделиться этой страницей