ЖК "Родинний Затишок"

Тема в разделе "Днепровский район", создана пользователем Htanya, 9 окт 2012.

Статус темы:
Закрыта.
  1. Відповідаю. А перед ознайомленням з відповідю, прошу Вас ще раз прослідкувати за діалогом, в якому мною це було зазначено.
    По-перше, мені не відомо з якою метою, припускаю що без будь-якої мети а від необізнаності, нікого не хочу образити, користувач форуму стверджує, що обєкт РЗ є самобудом, всі договри купівлі-продажу майнових прав є нікчемні, тощо. Мною даний факт було запереченно, з посиланням на норми закону.
    По-друге, можливо я помилився, формулюючи свою відповідь, якщо у Вас скалося враження, що будь-хто предявить позов, і відразу Вам потрібно предявляти зустрічний позов, тощо. Зосвісім ні, я ще раз наголошою, що договір купівлі-продажу майнових прав відповідає чинному законодаству і підстав визнавати його недійсним немає у суда, адже дозвільна документація у забудовника була в порядку на момент укладання нами договорів, а тому даний договір, у вигляді купівлі-продажу майнових прав повністю відповідає ЦК України. Тому наголошую, що б виграти позов про визнання договорів недійсними потрібно не лише бажання. Договори ЗАКОННІ. Тому, стверджую, що за умови таких позовів кожен інвестор здатний захитстити свої права самостійно, без юридичної допомоги, і повірте, це вийде, АРГУМЕНТАЦІЯ НА ВИЗНАННЯ ЇХ НЕДІЙСНИМИ ВІДСУТНЯ.
    По-третє, я ще раз наголошую, і в мене вже був діалог з юридичною фірмою, яка пропонувала свої послуги з визнання права власності на майнові права. Мене особисто це затронуло і Вам всім розповідаю. Зустрічний позов або позов окремо, щодо визнання права власності на Ваші майнові права, є доцільним предявляти, за умови, якщо (як стверджує більшість) прострочення Забудовником своїх зобовязаннь по договорах вже складає до трьох років. Отже спливає строк позовної давності щодо вимоги. Я думаю Вам про це і так відомо. А тому, я впевнений, що кожен так і робить, йде у відділ продажу, і підписує додаткову угоду з пренесенням строків введення в експлуатацію, тобто виконання забудовником своїх зобовязань. Звісно це не є позитивно, адже забудовник таким чином уникає будь-якої відповідальності, правильно робити в цій ситуації, це підписувати додаткову угоди, де Сторони за договором збільшують строки позовної давності, я б збільшував з нашим забудовиком до 15 років, але він не погоджується, залишається варіант (щоб без суда) перенести строк зобовязань, або щоб забудовник визнав своє зобовязання. За умови, якщо забудовник не погоджується, тоді так - суд, про визнання првава власності на майнові права.
    По-четверте, думки в голос. Якщо комусь потрібно реалізувати підступну схему щодо будь-якого комплексу, то як Ви думаєте, чи лише один я про це знаю. Я Вам так, скажу, хто в цьому розуміється, і без моєї інформації в цьому обізнаний. Хоча я ще раз наголошую, шанси визнати Ваші договора недійсними мізерні, а точніше дорівнюють 0, або якщо хтось має адміністративний ресурс. Я погоджуюсь, що в частині їх можна визнати недійсними, ну наприклад, в тій частині, де покупці повинні доплачувати кошти, за додатково-створені кв. метри, по надвисокій ціні. Тільки так, я не пропоную послуги, це думки в слух.
    По-пяте, твердження, що РЗ є самобудом, сприяє нашому захисту, і конкуренти читаючи це беруться за голову та її попелом посипають, що вони зайшли в глухий кут, і як їм тепер РЗ знести. Да ні, я хочу сказати інше, є інші механізми, ну наприклад, визнаючи право влансності на майнові права, я справу б затягував на роки, і в мене є всі підстави просити в суда забезпечити позов, а саме, заборонити будь-які дії в частині зупинення будівельних робіт по відношенню до РЗ, однієї постанови достатньо. Це поперше. І по друге, так званим конкурентам, я також наголошую, що є механізми захисту, і тому Ваші дії дозволять інвесторам навпаки укорінитись у даному ЖК, адже визнаючи проаво власності на майнові права, це як мінімум не сприяє позову про знесення, хоча я погоджуюся, що у випадку знесення, всі ми як один повинні бути залучені третіми особами. Я стовідсотків буду із самостійними вимогами.
    Щодо моїх колег. Навіть і не знаю, що сказати.
    Виправдовуватись наче нізащо. Надання інформації конкурентам, да наче судячи по змісту форуму, і без мене знають про обставини будівництва РЗ.
    Напевне Ви праві, я помилився.
    Наступного разу писатиму обачніше.

Последнее редактирование: 25 янв 2016
    Люсьен, k-tans, Y20 и ещё 1-му нравится это.
  2. gexman

gexman Well-Known Member

Артем, Вас приятно читать! А Вы уже контактировали с кем-то из ГО? Если нет, то как Вы смотрите на то, чтобы прийти на собрание, которое состоится через пару недель, и предложить свои услуги, предварительно связавшись с кем-нибудь из лидеров ГО? Думаю, что многие Вас поддержат. Ваша помощь в юридических вопросах была бы не лишней.

Последнее редактирование: 25 янв 2016
    Люсьен нравится это.
  3. sailonka

sailonka Member

Спасибо Артем за детальную информацию. Скопировала твою кнсультацию и сохранила. Советую всем и первую часть поста и вторую часть тоже скопировать и сохранить.

4. Дякую. Але ні. Якщо є питання, будь-ласка задавайте, я відповім, проконсультую, заперечете якщо десь помилюсь, питань немає. Якщо вважаєте, що питання не для всіх, пишіть особисто. Проте попереджаю, я ще не зовсім вмію користувтися особистим кабінетом, чи як там зветься, але думаю розберусь. Діяльність ГО коментувати не в моїй компетенції, але з того, що мені відомо, якщо це правда, люди молодці, і дісно знають про що розмовляти з А.П., я це не тільки про ГО а й про всіх присутніх на зустрічі з Войцехом.
    Ми в такій ситуації, що юриспруденція (в тому вигляді в якому її надати можу я) навряд чи домоможе, потрібно домовлятися, добиватися свого, як ви це робите. Запропонувати якийсь саме дієвий позов чи запит я не можу, адже чесно кажучи, не знаю, що буде дієвим, а судитися аби судитися, чи переписуватись, і без мене справляються. Тому навряд чи я Вам допоможу. Ні я не кажу, що ситуація патова, але повірте мені, аби я знав щось дієве поділився, адже і я в цьому зацікавлений, так як і Ви.
    А стосовно моєї присутності, так я не заперечую, про будівництво і його регламентування я знаю багато, з практики знаю, доводилось і не раз. Але, зрозумійте вірно, якщо на зустрічі з Вами, а то й з А.П. я задаватиму питання про пайові внески, оренду, відповідність проектних рішень, здійснення АН та ТН, тощо, це буде на користь. На форумі, намагаюсь знівілювати ті повідомлення, які точно не на користь інвесторам, як реклама юридичної фірми, що скидайтесь по 150 доларів і Ви захищені або РЗ то самобуд, бо так визначив містобудівний кадастр, тощо.
    І ще приємно, так всетаки можна на форумі спілкуватися без взаємних образ і звинувачень.

pa_shok и k-tans нравится это.
  5. flagman_1c

flagman_1c Active Member

Давайте побалакаємо про "несамострой" та "немає підстав" десь влітку?
    Якщо ви бажаєте читати лише ті статті які вигідні УКО і все крізь добре, наприклад "Сертифікат наше ВСЕ!", поспілкуйтесь з Войцехом чому досі немає опалення в Новой Хвилі, а сьогодні його охоронці побили представників Київенерго та Єврореконструкціі.

StDr нравится это.
  6. Сало

Сало Well-Known Member

Artem 777 дело в том в судебном реестре уже есть несколько исков против Войцеховского о непризнании имущественных прав на самострой. Их подали "инвесторы" после того как Толик отказался возвращать им деньги. Посмотрим какой будет результат. :)

Неговоря уже о том что Войцеховский не выполняет решения судов, если они не в его пользу.

StDr нравится это.
  7. Тренажер

Тренажер Active Member

А как узнать что спливае строк позовнои давнасти що до вимоги

8. megacnua

megacnua Member

Добрый вечер, дорогие форумчане , подскажите пожалуйста , очень нравятся квартиры в РЗ, вот возникла делема, покупать или нет???? Как вы считает этот объект имеет шансы на удачное завершение строительства ???? Буду Вам благодарна , за Ваши мысли .????

9. Славный парень

Славный парень Well-Known Member

оптимальная цена и качество и строится довольно не плохо-рекомендую и станете счастливой обладательницей и нашей дорогой соседкой....и в гости ходить друг к дружке с пирогами!

10. Тренажер

Тренажер Active Member

:super:
    Если понравилось то покупайте, вот потеплеет и робота на стройке просто будет кипеть,советую.:super::)

11. Madara

Madara Active Member

Берите хатку - в 1упряжке вместе веселей!))))))))))..

12. Anon

Anon Active Member

Покупайте. То что дом достроят можете не сомневаться, тут единственная проблема - строят медленно. С другой стороны, учитывая низкую цену, можно и подождать.

13. Fanfan

Fanfan Well-Known Member

Ого сколько про плаченых оптимистов!!!)))) ахахахах )
    В УКО дом (1 секцию) в среднем строят 5-6 лет и то только самую первую!

НЕ стыдно ВАМ сволочам добрых людей в это говно затягивать...я вот попал сам ...никому бы не советовал сюда деньги инвестировать ПРОСРОЧКА 3 ГОД

...потом ведь будут проклинать ВАС как Войцеха до 7 колена!!!!

flagman_1c, StDr и kwarturio нравится это.
  14. Viktor2004

Viktor2004 Active Member

НЕ ПОКУПАТЬ, не слушайте вскэ, будуту ждвть 4 года

15. Сало

Сало Well-Known Member

И сразу стало видно кто есть кто.:)

Это была проверка на вшивость.

StDr и pa_shok нравится это.
  16. pa_shok

pa_shok Well-Known Member

могу предложить прекрасный вариант квартиры

17. gexman

gexman Well-Known Member

Кто-то удаляет сообщения!!! Неужели модераторов форума подкупили??? Продублирую!
    Какой вопрос - такие и ответы. Megacnua могла бы почитать хотя бы последние страницы этой темы (не верю, что она этого не делала), чтобы понять, что РЗ - это лохостройка поганая. А она задает вопрос, прикидывается дурочкой, пытаясь выявить своих союзников-троллей. Она пишет, что ей, видите ли, квартиры РЗ очень понравились )) Вот ей и подыграли - ответили с юмором. Ну, кроме Anon, который, будучи проплаченным ботом застройщика, просто делал свою работу.
    ==================================================================================
    Знаю, что Войцеховский читает форум, и он обеспокоен тем, что здесь пишут, а это значит, что нужно и дальше на форуме обличать застройщика до тех пор, пока мы не увидим нормальных темпов строительства. Пусть Войцеховский снимает деньги со своих банковских счетов на Кипре и достраивает дома! На встрече с представителями Родинного Затишку Войцех говорил, что предоставит 29 января обширный план работ на февраль. Вот и посмотрим, как эти работы будут выполняться согласно плану. Первые дни февраля должны все показать. Если он обманет нас, то нужно в обязательном порядке всем собираться на МИТИНГ, а не только заниматься писательством на форуме.
    P.S. Если во второй раз это сообщение удалят, значит, модераторов форума подкупил застройщик. Да и вообще, странно, что таких товарищей, как Denta, Аnon, Castigo, до сих пор не заблокировали...они прямо-таки своими здесь себя чувствуют.

Последнее редактирование: 26 янв 2016
    StDr, Madara, Nata270201 и 5 другим нравится это.
  18. kwarturio

kwarturio Well-Known Member

Нет и еще раз нет. Бегите отсюда, если не хотите проблем и головной боли, если хотите спать спокойно по ночам. А дом весь не достроят, рано или поздно канторка загнется и инвесторов не будет. И будете жить все время на стройке.

Последнее редактирование: 26 янв 2016
  19. sailonka

sailonka Member

А тут как я поняла с недавних общений посетителей форума, что то предлагать действенное не благодарное дело, тебя сразу запишут в прихфостни Бугая, Войцеховского или еще кого нибудь.Вы только вдумайтесь в призывы к потенциальным инвесторам не покупать жилье в РЗ. Такое мог сказать только человек который абсолютно не заинтересован в продолжении строительства РЗ. Он не только враг всем инвесторам,но и враг себе,если он действительно инвестор РЗ. Если я вложила деньги в коробку дома то значит уже никто не должен эту коробку достраивать. Более чем странный подход. И так плохо и так плохо.

Novinka 20, lex4e и Yura00 нравится это.
  20. Viktor2004

Viktor2004 Active Member

Надо советовать лучшее, как в библии. Иначе вам можно пожелать ТАКОГО ......

Статус темы:
Закрыта.

Поделиться этой страницей