Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. Aliona_Mak

Aliona_Mak New Member

Welcome to USSR це всі наші будівельні норми, адже в квартирі не передбачено приміщення де б Ви могли складати громіздкі речі.

2. Pangola

Pangola Member

Вам показували що Ви купуєте чи Ви купили без перегляду?

Sasha.m119 и Vredinka нравится это.
  3. Aliona_Mak

Aliona_Mak New Member

Ну ми ж зараз не про мій варіант говоримо) в мене є можливість зробити міні склад в квартирі, а ось як на приклад у однокімнатних квартирах де і так площа невелика? відрізати частину кімнати під речі? чи може на стелю вішати?

Pangola нравится это.
  4. Pangola

Pangola Member

Якщо заколотимо то зменшимо загальну площу опалення, яку мені наразовують в додатку до вартості опалення по лічильнику. Тоді я буду настоювати на перерахунку площі та суми яку мені додають

Последнее редактирование: 20 янв 2016
    TetyanaM. и vlasya нравится это.
  5. Палич

Палич New Member

Дзвонив з цим питанням у ЖЕК,сказали що це проблеми з новою програмою:grabli:,а рахунок насправді за січень.:wall:

Pangola нравится это.
  6. Pangola

Pangola Member

У мене однокімнатна і кладовка є по паспорту приміщення

7. yarfil

yarfil Member

Если не предусмотрел архитектор - предусмотрите сами! Снесите все стены и сделайте планировку как Вам удобно! Какие проблемы? Перегородки не являются несущими стенами, соответственно двигать можно как угодно!

УКСУС, zver79 и Pangola нравится это.
  8. Pangola

Pangola Member

Зверніться до дізайнера, він поможе розставити меблі, знести стіни та переробити з максимальної віддачею

9. morion

morion Member

Я думаю, что платежки созданы с помощью другой программы и поэтому авансовых платежей за охрану больше не будет. Поэтому и прислали повторно за декабрь.

10. Pangola

Pangola Member

Шановні мешканці 5Б, п.1,
    Якщо ЖКХ ні як не відреагує на самозахват, якщо у Вас лічильник опалення, якщо Ви не маєте бажання діяти радікально (зпіляти болгаркою ), та Ви проти замозахвату то Ви маєте право подати заявку на перерахунок МЗК тому що від цього залежить те що Ви маєте як додаткову плату у рахунках за опалення.

Велике прохання до мешканців 5В, по. 4,
    Дуже наполегливо Вас прошу не робити діскомфорт іншим мешканцям палінням та збором недопалков у місцях загального користування (під'їзд ).

З надією на порозуміння.

Последнее редактирование модератором: 28 янв 2016
    nenj, ЯнинаYanina, Vredinka и ещё 1-му нравится это.
  11. irri_79

irri_79 Well-Known Member

Очень хочется верить, что жек не будет извлекать выгоду и вместо того, чтобы вручить предписание и убрать кладовку, не начнет брать денег за аренду

Pangola и helly.freewoman нравится это.
  12. TetyanaM.

TetyanaM. Active Member

ЖЕК не буде взагалі нічого робити, так простіше всього....., напише новий лист, та попросить цим зайнятися ініціативну групу:)))

13. Всем привет!
    Кто-то уже уточнял относительно счета Приват по которым мы должны вносить оплату,они действительны?

14. vlasya

vlasya Well-Known Member

На дверях в подъезд висит обьявление о смене счета

15. ЯнинаYanina

ЯнинаYanina Active Member

повесили на дверях объявление, что поменялись счета

16. Pangola

Pangola Member

Фото

Вложения:

helly.freewoman нравится это.
  17. Pangola

Pangola Member

З прикладу самозахвату МЗК
    Проблема у тому, що я не зовсім знаю як це проходить у області, у Києві пишеться заява на Департамент Житлового Забезпечення, а як у селі не знаю (((
    Але кажуть що треба починати писати на Сільського Голову, а Він або розпише або має надати роз'ясненни куди краще звернутися.

18. спасибо , хотя сегодня с утра выходила, смотрела,но ничего не было!

спасибо!

Последнее редактирование модератором: 28 янв 2016
  19. astra

astra New Member

Добрый вечер, соседи! Может кто-то планирует вывозить строительный мусор в ближайшие дни, давайте кооперироваться!

20. Sasha.m119

Sasha.m119 Active Member

Сусіди, особливо з Чубинського 2, підкажіть як у вас зараз з інтернетом (Вега)? У мене протягом декількох днів якийсь ппц, щоб сторінку завантажити треба декілька раз оновлювати сторінку

Поделиться этой страницей