Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. vlasya

vlasya Well-Known Member

Была таже проблема, они с показаниями напутали - почти по 150 кВт больше вписали в латёжку в День и в Ночь
    Перезвоните в Кол-центр (044) 459-07-40 и продиктуйте им реальные показания и Вам пересчитают и скажут сколько оплатить

2. Aliona_Mak

Aliona_Mak New Member

ага, як би ж то, так платіжка на 440 грн, а вони пропонують 990 грн!!! як ви сплатити...)))як виявилось у нас такі платіжки по 500-600 кВт ще з листопада...
    я просто не здогадуюсь, що може так тянути або він як дурний мотає.. жили перед цим на зйомній квартирі теж дві кімнати, тіж прибори і виходить 140-150 кВт, ну рідко до 200 кВт.. у знайомих так само, чотири людини живе, дві кімнати - 160 кВт в місяць...У нас взагалі прання раз в тиждень, праска зараз не в фаворі - светри все ж, холодно... духовка - раз ну може два на тиждень вмикається, мама ввечері сидить за ноутом взагалі без світла, в мене в кімнаті комп і одна люста.. все! я не знаю може кішки мої разом з собакою Melluni грають?))) тільки ще дим машину і страбоскоп приносять поки нікого нема)

там вони більше нарахували, але загальний показник по лічильнику зараз 1950, ми заселились в листопаді - до цього за світло було максимум 80 грн, деякі навіть в мінус, навіть якщо відняти +- 300 кВт, я продивилась всі платіжки, ну 1600 за 3,5 місяця?

Последнее редактирование модератором: 24 янв 2016
    Melluni и vlasya нравится это.
  3. Andreych

Andreych Well-Known Member

По отоплению:
    В прошлом отопительном сезоне 1 Гкал стоил больше 900 грн. поэтому в этом отопительном сезоне за 1 Гкал выставляли за предыдущие месяца по новому, неутвержденому тарифу, т.к он меньше.
    А по кв. м. взяли наоборот, т.к. новый тариф выше и ещё не был утвержден брали прошлогодний.

Но прошлогодние тарифы ещё были с ошибкой при исправлении которой тариы ещё на порядок должены были быть меньше. Но ЖЭК с данной ошибкой смерится не захотел.

helly.freewoman и vlasya нравится это.
  4. Andreych

990 это предложенная сума к оплаты с авансом на будущий месяц, который вы не обязаны платить, а оплачивать только фактически потребленное, также желательго каждый месяц сообщать о потребленной электроэнергии, т.к. они берут среднее число по предыдущим месяцам.
    Также советую по газу проверить, там такая же ситуация, если не указывать показание то ставят свои средние значения.

5. Aliona_Mak

Aliona_Mak New Member

це зрозуміло, що аванс і фактичне використання)) я згодна платити те, що використовую) мене і цікавить я я можу викорустовувати фактично 560 кВт електрики, використовуючи її фактично 4-5 годин на добу?? в мене життя не надто різноманітне, тому я стабільно те саме роблю кожного дня) на одній квартирі було 140 кВт, на цій 560 кВт

Victor нравится это.
  6. vlasya

vlasya Well-Known Member

Тогда Вам надо подать заявление в Обленерго, что бы провели техосмотр счетчика

7. Sasha.m119

Sasha.m119 Active Member

У мене за минулий місяць 120 кВт і це вже я почав використовувати бодлер. Спробуйте виключити всі пристрої в квартирі і подивитись чи лічильник крутить, може Вам щось наплутали і ви оплачуєте чужу електроенергію

8. Aliona_Mak

Aliona_Mak New Member

дякую, будемо щось робити)

спробуєм, думаю ще треба все включити і подивитись скільки за годину накрутить)

9. Victor

Victor Well-Known Member

Якось було сумно прочитати фразу про не надто різноманітне життя !
    у вас там є сусідки, які навіть в караоке співають іноді по ночам!
    тут їх рекламували вже :) Може будемо по черзі якійсь урізноманітнювати?

а щодо електрики - то розкажіть ща у вас за бойлер? який його об єм? які використовуєте лампочки?
    я колись зіштовхувався з тим, що у замовника був якийсь технічний негаразд з бойлером, але він палив чуть не 1000 кВт на місяць!!! коли методом виключення та аналізу використання енергії виявили "злодія", то просто поремонтували по гарантії!
    так що треба проаналізувати, скласти список електрообладнання, бажано б з потужностями і подивитися ....

10. Melluni

Melluni Well-Known Member

Ех, Вітя, там сьогодні вночі у них таке робилось, що я навіть не знаю якими це словами власнику пояснити, як буду звонити)
    Там не те що життя бурлить, там воно зароджується, судячи по звуках і криках тієї толпи)))

Victor и vlasya нравится это.
  11. Aliona_Mak

Aliona_Mak New Member

спробуєм, думаю ще треба все включити і подивитись скільк
    ну то я так, про ритмічність життя))) з роботи на роботу, вихідні - відпочинок)) а що до сусідів - то так, звукоізоляція радує - в мене сусідка теж думає, що гарно співає, а в 00.00 як ритуал - говорити по скайпу, чути наче з тобою говорять) бойлер відключили - засічемо скільки за добу накрутить) лампочки - енергозберігаючі, так на них написано

Melluni нравится это.
  12. Victor

Victor Well-Known Member

ох ..... может пятница-развратница с "Сори Бабушки" переехала????

Melluni нравится это.
  13. думаю ничего не изменится...но будем надеятся
    судя по тому сколько раз мы уже запрашивали у них все разъяснение, а ответа нет,или просто игнор.... они как сурикаты просто не обращают на нас внимания и гнут свою линию с удивленным лицом, впаривают что хотят и когда хотят (по тарифам)...

14. Andreych

А разъяснить не могут т.к. застройщик дал указания и всё, а мы им не указ, да и расчетов по коммуналке скорее всего нет, так взяли среднее да и всё...

На наших счетчиках также отображается потребляемая мощность в реальном времени, пару раз загляните сколько ваш счетчик отображает кв.

500 кв. это по счетчику или в платежках так?

15. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Можливо в тариф закдадено сауна,дівчатка,шампусік для Скуратовського? Хто зна.

16. Andreych

На наших счетчиках также отображается потребляемая мощность в реальном времени, пару раз загляните сколько ваш счетчик отображает кв.

500 кв. это по счетчику или
    Ага, обслуговування всього Міража...:)

Melluni нравится это.
  17. artemon_ua

artemon_ua New Member

У меня сейчас по счетчику 516 кв., это за месяц проживания набежало. До этого на съемной квартире максимум было 150кв. как и писала Aliona_Mak. Хрень какая-то как по мне... Буду следить за показаниями. Но за месяц столько не может набежать даже при желании....

18. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

у мене один місяць було 380. Вирішив перевірити. При вмиканні/вимиканні обладнання, лічильник вроді норму показував. Коли був вімкнутий роутер і часи, то брало 3 вати. Лише холодильник десь бере 40 Кват в місяць

19. Клім71

Клім71 Well-Known Member

В мене за одні сутки в середньому набігає 4-5 кіл, я записую показники кожен день в 7 ранку.Бойлер включаємо ввечері на пару годин,духовка раз в тиждень,мікрохвильовкою розігріваємо їжу плюс пральна машина.За місяць набігає 150 плюс- мінус.Освітлення все світлодіодне.

Последнее редактирование: 16 янв 2016
  20. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

мабуть, одних власників в міражі бояться, а інших - ні)

Поделиться этой страницей