Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

9 Лише лист. Платіжок не потрібно ж. Знову під 20 принесуть. Сьогодні заходили, то жек був закритий

Melluni нравится это.
  2. WAK

WAK New Member

:super::super::super:

3. alex.jf

alex.jf Well-Known Member

Ну, блін, скільки людей, що сидить форумі готові боротись за ОСББ?
    І так, саме БОРОТИСЬ, бо ні ЖЕК, ні забудовник не відасть свій кусок хліба, причому з ікрою, і не заморською кабачковою, а просто чорною...
    Чи будемо нити, за Гкал і кв.метри?
    У вас всіх є гаряча вода?
    Ви всі знаєте межі прибудинкової території?
    Я мовчу про паркомісця і дитячий садочок...

Прошу не забувати, що новорічні свята доходять кінця, весна, а далі літо, і або нас будуть, соррі, їбати, або ми визначимось з обслуговуючою організацією.В ідеалі, ОСББ, і цього боїться і ЖЕК і забудовник, це можна прослідкувати у останій листівці від ЖЕКу.
    Тому що, ЖЕК, являючись ОБСЛУГОВУЮЧОЮ організацію, не підняв жопу і нічого не зробив з боржниками, за НАШІ з вами гроші.
    А закликає, УВАГА, ІГ, яка діє на БЕЗОПЛАТНІЙ основі, боротись з проблемами ЖЕКу, за які ЖЕК отримує зарплатню.
    Якась хрєнь виходить...

УКСУС, OON, Клім71 и 2 другим нравится это.
  4. Zheka

Zheka Well-Known Member

Мое мнение такое. Оно субъективно и не рассчитано на споры, дебаты и взаимные обвинения. Меня в данный момент все (или почти все) устраивает. ОСББ-я за. Воевать, тратить время и нервы - я не готов. Готов тратить средства в пределах разумного. И я уверен, что таких как я - большинство.

LuckyFox, yarfil и A&L нравится это.
  5. morion

morion Member

Платить готовы многие, но не за наеб...
    P.S. Извините за выражение

УКСУС, TetyanaM., vlasya и ещё 1-му нравится это.
  6. Zheka

Zheka Well-Known Member

Ты не внимательно читаешь. Я готов платить на продвижение ОСББ.

Kum нравится это.
  7. Kum

Kum Member

Всем добрый вечер!!!! С Рождеством!!! Поддерживаю полностью!!! Все говорят про должников и тарифы, а сами? У нас долг уже за этот отопительный сезон как за прошлый, а все из за того что никто не может составить по какому тарифу ему заплатить. Уже второй месяц разбираемся какой должен быть тариф и так ни кто не назвал цыфру. Почему не можем заплатить то как насчитали и разбираться но что бы не было долгов, а когда докажем что нам насчитали по завышеному тарифу просто пересчитать по тем платежкам которые Всем пришли. А так загоняем себя дальше в яму. Я в этом ничего не понимаю, я не юрист и не правовик но, смотрю списки какие долги, в большинства стоят счетчики и суммы по 300 - 500- есть и меньше, так за чем Вы счетчики ставили если и по ним не хотите платить. Просто нам опять отключат отопление с огромным долгом и разбирайся потом тот тариф или нет , не хочем платить за тепло, будем потом за електричество платить больше потому что будем греться. Извините если кого обидел, это мое мнение, еще раз скажу что с правовой стороны не понимаю ничего в этом.
    P.S. Если нужно выйти на кого то в сельском совете или же встретиться с главой района, в районную администрацию обратиться ,говорите чем сможем поможем!

OON, Serg_genesis, Клім71 и 2 другим нравится это.
  8. Zheka

Zheka Well-Known Member

Брат, в самую дырочку! :)

Serg_genesis нравится это.
  9. TetyanaM.

TetyanaM. Active Member

З Різдвом Христовим!
    Я читаю і не перестаю дивуватися - герої тижня стали власники квартир, що встановили теплолічильники!
    Хто вчора з вас помітив списки боржників за комунальні послуги??? Ці списки поряд висять! Не хочете проаналізувати? Якщо в мене з трьох кімнатної квартири комунальні послуги складають 500 грн (обслуговування - холодна вода - охорона), то заборгованість в дві тисячі гривень і вище, це скільки часу потрібно не платити??? Напевно не за один місяць листопад!

Последнее редактирование: 7 янв 2016
    Victor и Melluni нравится это.
  10. Александр_1963

Александр_1963 Well-Known Member

На прохання Тетяни проаналізував список боржників по вулиці Чубинського 2. І отримав наступний результат: реальних боржників всього 7 чоловік із загальним боргом приблизно 15000 грн. Цей борг сформувався у них за несплату від 7 місяців і вище, максимальний термін 2 роки несплати. І відразу напрошується питання, а що зроблено ЖЕКом для отримання оплати ???? А що зроблено забудовником для ліквідація шуму від котельні, від якої страждає одна з квартир боржників? Ось уже більше року ІГ піднімає це питання на кожній зустрічі, а віз і нині там. І як можна змусити цю людину заплатити, якщо у нього немає можливості нормально проживати в цій квартирі? І коли вже ми отримаємо розшифровку складових тарифу на утримання будинку та прибудинкової території ???? Коротше, одні питання, а відповідей .......

tsyganok, УКСУС, OON и 2 другим нравится это.
  11. Клім71

Клім71 Well-Known Member

ВОВКОМ ХАЙ ЗАВИЮТЬ МОСКАЛІ,
    А ЖИДИ ЗАВЕРЕЩАТЬ ЯК СВИНІ,
    НИНІ СВЯТО НА МОЇЙ ЗЕМЛІ,
    КОЛЯДА ІДЕ ПО УКРАЇНІ!!!

Усіх зі святом!

helly.freewoman, Victor и Палич нравится это.
  12. Украинцы, русские, евреи, татары с праздником вас в нашей Украине!

Палич нравится это.
  13. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

А можете, будь ласка, списки боржників з 5-В якось фотнути і кинути, бо поки не в Києві, але цікаво? А найцікавіше, коли їх встигли повісити, бо так наш жек не працює, коли хочеш підійти, а списки з'являються...
    І чи охорона там в списках?

Последнее редактирование: 7 янв 2016
  14. Pangola

Pangola Member

Доброго дня. Список Горького 5В

Вложения:

15. irri_79

irri_79 Well-Known Member

а с чего бы это долги за охрану в общие списки вносить? пока не будет договора или хотя бы письменного согласия жильца на эти услуги, это не более чем вымогательство.

Клім71 и alex.jf нравится это.
  16. Dars_and

Dars_and Active Member

Всех с праздниками! Вопрос может не совсем в тему, но все же. Посоветуйте хорошую посудомоечную машину, тис. за 10. Желательно серебристого цвета со семенным верхом или полносистемную.

17. Палич

Палич New Member

Десь щось,наче,не затверджено,десь щось,наче,не підраховано,десь хтось,ніби,помилився.........Складається таке враження,що ХТОСЬ дуже не хоче щоб мешканці нашого ЖК ставили собі теплолічильники.Якщо все буде підраховано,затверджено і по лічильнику то на чому тоді цей ХТОСЬ буде ,,грітись,,.Якби все було чесно-причесно,то нам би ті лічильники ставили безкоштовно.

morion и TetyanaM. нравится это.
  18. Pangola

Pangola Member

Holine.ua
    Из рекомендаций: берите поноразмерную на 60см шириной. Встроенная смотрится приятнее. Смотрите на класс енергопотребления. Шумность в Дб. А так же удобные функции это отсрочка запуска и программа быстро 30 минут

19. irri_79

irri_79 Well-Known Member

Я бы выделила в первую очередь, быструю мойку. У многих машин минимальная программа час, а на деле -- это очень много. 30-минутной мойки с головой хватает. Я также для себя выбираю производство именно в Европе, такие сейчас есть индезиты, аристоны, но не все модели. Если деньги позволяют, берите горение, эта техника обычно долго служит, а если и ломается, у них очень здоровский сервис.

У меня компактная индезит indesit-icd-661-eu служит уже несколько лет, тьфу-тьфу, я очень довольна. Расход воды снизился, качество мытья однозначно лучше ручного. Но в новую кухню купила полноразмерную, 45-см со съемной крышкой http://www.foxtrot.com.ua/ru/shop/posudomoyiki_hotpoint-ariston_lsfb-7b019-eu.html хотя пока ничего прокомментировать не могу. Но они делаются на том же заводе, что и индезиты

Отсрочка запуска, вроде, есть везде но я лично ни разу ее не использовала, поскольку считаю, что за техникой нужно присматривать, пока она работает. Поскольку меня дважды заливала соседская стиралка :)))

20. TetyanaM.

TetyanaM. Active Member

Форумчани, порадьте на що потрібно звернути увагу при виборі бойлера? Я думаю, що одиниці таких яких ми надіялися на включення гарячої води, всі вже давно з бойлерами живете. Я сторінок 150 перечитала, але не знайшла інформації про бойлер. На трьох чоловік, який обєм буде достатній (50 -80 літрів)? Який виробник є оптимальний у виборі співвідношенні ціна - якість? Наперед вдячна за любу інформацію.

Поделиться этой страницей