Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. Zheka

Zheka Well-Known Member

А ты не считаешь быдлячеством не оплачивать оказанную ранее услугу? Не нравятся тарифы-пусть бы хоть по каким то платили, параллельно добиваясь правды. Все ж не было б таких долгов.

2. Melluni

Melluni Well-Known Member

Вважаю і оплачую завжди за все. Електрику навіть наперед, але враховуючи, що опалення увімкнули з затримкою, квитанції прислали з затримкою, тариф не пояснили. оплату напевно отримають теж з затримкою, особливо після перших двох абзаців того листа. Навіть гопніки так не спілкуюються.

ЯнинаYanina, Alebarda, Vredinka и ещё 1-му нравится это.
  3. alex.jf

alex.jf Well-Known Member

Ну і грудень ранувато приписали - 5 січня - квитанції на оплату у скринці нема.
    Попереду вихідні...

Melluni нравится это.
  4. zver79

zver79 Active Member

Я думаю, что для того чтобы отключить отопление на законных основаниях, без договора, утверждённых тарифов и т.д. одного желания жека будет мало. И кто помешает потом жильцу выйти, сорвать пломбы и включить краны бесплатно? если было бы всё так просто, думаю уже бы давно отключалиtiho-wa

УКСУС нравится это.
  5. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

я не платив і по не затвердженому тарифу не збирвюсь платити. Зробили комунізм блін. Одним тариф нормальний, а іншим - занижений. Тариф по лічильнику - це не нижчий тариф, а економія шляхом закручвання батарей. Я готовий платити по тарифу 737 грн, коли тим, хто без лічильника буде приходити спрааедливий тариф 15,90 грн. Тому я завтра оплачу по 550грн/гКал - тарифу, який затверджений і без помилки. До цього не оплатив, бо отримавши платіжку аж 16 числа та у зв'язку з загруженістю в кінці фінансового року, до 30 числа не зміг оплатити, а 30 ощадбанк не прийняв платіж. Завтра відправлю лист-"відповідь Чемберлену". У кого тариф по лічильнику, можу скинути текст. П.С. Хто знає, чи затвердив довбожек нові тарифи?

TetyanaM. нравится это.
  6. Zheka

Zheka Well-Known Member

Было бы справедливо и законно, если бы те товарищи, которых не устраивают качество услуг, тарифы и прочее, которые принципиально не платят - самостоятельно обратились бы в ЖЭК с заявлением, мол с такого то числа я прекращаю оплаты в связи с тем то тем то, прошу отключить мне отопление... :) А так, получается, все пользуются, но не все платят, возмущаются, топают ножками... Шаровики какие то! :)

OON и Клім71 нравится это.
  7. zver79

zver79 Active Member

Народ, а кто покупал кладовку на чердаке, интересует получили ли вы документы на право собственности?

8. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

Шаровики ті, хто хоче п
    Краще бути шаровиком і не платити, ніж платити за те, що тебе виставляють Л....м

9. Zheka

Zheka Well-Known Member

Платить за то, что тебе предоставили нужную тебе услугу! Только и всего. Не нужна услуга-откажись. А по поводу лохов... "Хто не скаче-той москаль" лучше пусть будет на почве идеологии,а не от холода ;)

Katerina13 и OON нравится это.
  10. minifix

minifix Member

А когда ИГ перекрывает отопления? Кто давал полномочия....

11. WAK

WAK New Member

А що не так?!, як на мене - прикольна творчість у вигляді написання оголошення!;)
    Відчувається, що людина має певний досвід :grabli: і досить плідно попрацювала над своїм "витвором", при чому емоційно виклала свої думки щодо відношення мешканців до змісту своєї праці 4to napisano peromта ввічливо попросила сплатити...dergite men9 7-ro
    ...нічого не міняється - у Новий рік, зі старими проблемами і новими бойовими діями на ЖКівському фронтіshaman

12. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

мені послуга потрібна. Але я завжди плачу те, чого вона коштує. А якщо ми платитимемо те, що нам скажуть, то і надалі житимемо в такій країні, як наш ЖЕК.
    І на відміну від більшості мешканців цього комплексу, я не "висів" ще жодного разу в списку боржників. І платив за воду, з якої вічні проблеми, і за послуги, які до останього часу надавались аби як...

текст мого листа (поки з помилками, не відредагований). Хто бажає, той нехай теж пише:

Вельмишановні представники ТОВ «ЖЕО «Софія Київська»!

Висловлю Вам щиру подяку за увагу, яку Ви зараз (на відміну від минулих періодів, зокрема жовтня 2015 року) приділяєте мешканцям житлового комплексу «Софія Київська».

Учора я, як і багато інших мешканців, отримав лист з проханням оплатити борги за послугу з централізованого опалення. Я з радістю готовий оплачувати за цю послугу. Проте, на жаль, я не знаю, яку суму мені потрібно оплатити за жовтень-листопад 2015 року.

16 грудня 2015 року я отримав квитанцію від ТОВ «ЖЕО «Софія Київска», де за тарифом 737,48 грн. за 1 Гкал, сума мого платежу за послугу з централізованого опалення станом на 30.11.2015 року складає 805,03 грн., з них за місця загального користування – 89,23 грн. У зв’язку з тим, що я не отримував інформації про затвердження такого тарифу (737,48 грн.) Софіївсько-Борщагівською сільською радою, я засумнівався в достовірності цього повідомлення.

У зв’язку з отриманням повідомлення про наявність боргу і готовністю оплатити його, якщо він у мене є, прошу надати відповідь на наступні запитання:

1) Коли ТОВ «ЖЕО «Софія Київська» буде здійснено відшкодування перед мешканцями комплексу за зрив опалювального сезону протягом 15-27 жовтня 2015 року, що стався внаслідок халатності та некомпетентності працівників ТОВ «ЖЕО «Софія Київська»? Внаслідок відсутності опалення протягом зазначеного періоду я та мої близькі мали проблеми зі здоров’ям та зазнали моральної шкоди.

2) Чи є достовірним повідомлення про оплату за послугу з централізованого опалення за тарифом 737,48 грн. за Гкал? Якщо так, то ким цей тариф був затверджений?

3) Чому мешканцям, які оплачують відповідно до площі нерухомості, згідно повідомлень ця послуга надавалась за пільговим тарифом 12,49 грн. за квадратний метр та за період з 28.10 по 31.10 не виставлено рахунок на оплату?

4) Чому повідомлення про оплату за листопад 2015 року мені було надіслано лише 16 грудня 2015 року? І у зв’язку з цим чому не було продовжено період оплати по цих рахунках-повідомленнях?

5) Які тарифи за послугу з централізованого опалення для ТОВ «ЖЕО «Софія Київська» встановленні Софіївсько-Борщагівською сільською радою станом на 05.01.2016 року?

6) Чому якщо складові витрати на формування тарифів на послугу з централізованого опалення як по квадратних метрах так і по лічильниках є однаковими, то тим, хто платить за показниками лічильника, додатково до тарифу необхідно оплачувати за опалення місць загального користування? Обґрунтуйте таку різницю, надавши детальну інформацію по складових тарифу, а, також, надайте інформацію щодо нормативно-правових актів, які це визначають.

Повідомляю Вас, що сьогодні я оплатив за послугу з централізованого опалення за листопад в розмірі 600 грн. (копія квитанції про оплату додається). Ця вартість - еквівалентна вартості спожитої мною послуги за тарифом, який затверджений Софіївсько-Борщагівською сільською радою станом на 30.11.2015 року за мінусом подвійного врахування виробничих витрат, які були помилково чи навмисне враховані двічі при формування тарифу.

Последнее редактирование модератором: 13 янв 2016
    УКСУС, ЯнинаYanina, TetyanaM. и 5 другим нравится это.
  13. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Класно виходить,раніш нас ділили на тих хто платить і неплатить, тепер добавилось ще дві категорії з лічильником і без.Нас вже розкололи на чотири групи.По поводу лічильника ніхто нікого не заставляв його ставити.Це те саме що Ви установили ГБО на авто ,і хочете за один день його окупити, а тут ще бац, і газ подорожчав.
    А по поводу 28.10-31.10 то була наладка , але якщо треба я можу заплатити, з мене корона не впаде.
    Але сумно те , що ми один одному лби порозбиваємо ,а на тих хто дійсно винен нізя.Сосід винен, бо в нього краще.

Последнее редактирование модератором: 14 янв 2016
    Натали Натали, Zheka, Victor и 4 другим нравится это.
  14. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

Вибач, але скажи сам, яка у тебе була б реакція, як би ти прийшов в магазин, а тобі цукерки б продавали за 150 грн. За кілограм, а покупцеві перед тобою - за 120 грн. При тому ж одинакові.
    Тариф 12,5 - це насправді напорядок нижчий, ніж 737. Для прикладу, минулого місяця опираючись на індикатори лічИльника, я залишив відкритою лише 1 батарею з трьох. У мене вийшов показник 0,4 гкал. Якби було відкриьо усі три, то булоб 1-1,2 гкал, а це в гривнях - 880 грн+90 за мзк. Того=970 грн, або 15,62 за квадрат. Явно не 12,5 грн. Звичайно, можливо багато хто з тих, які платять за квадрат, закривають теж батареї, але є і ті, хто вмикає усі і відкриває вікна, тому що думають, що платячи 12,5 вони оплачують більше за всіх.
    Щодо інвестицій в лічильник. Якби я знав, що буде така ситуація, то б не інвестував 5тис. Коли його купував, усім росказували, що тарифи будуть одні. При цих тарифах у мене мав би бути строк окупності 2-2,5 років. Тепер цей період відтянуто вдвічі. Теж виходить з інвестиціями в авто. Така у нас держава, і через те їй не бачити ні інвестицій, ні енергонезалежності

УКСУС и TetyanaM. нравится это.
  15. alex.jf

Для довідки: МЗК вже входить в тариф по оплаті за кв.м.Тут оплата розраховується згідно затверджених нормативів.
    У випадку наявності теплового лічильника, оплата розраховужться саме за спожиту теплоенергію+МЗК.

Victor нравится это.
  16. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

а тим хто в Міражі таки красиво вдається нас росколювати і маніпулювати нами)

Victor и alex.jf нравится это.
  17. vlasya

vlasya Well-Known Member

Равноправие должно быть для всех! (с)

18. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

Саша, скажи, будь ласка, які витрати не потрапили в тариф 737 з тарифу 12,5? Може не одинаково враховані зарплати, інші ресурси?

це те ж, що на зустрічі сказали, що ті хто купив коморки, то не платитимуть комунальних за них

morion нравится это.
  19. alex.jf

Були ж десь роздруківки з формуванням тарифу.Також, пошукай на теренах нету нормативні бази.
    Одне точно, що кв.м розраховуються з усіма показниками - максимальною температурою за вікном, максимальними тепловтратими тощо.
    А тепер згадай, чому в позаминулому році почали розбиратись з тарифом на тепло - першопричина - якась космічна вартість Гкал)

Vredinka нравится это.
  20. new settler

new settler Active Member

Цікава ситуація виходить, якщо мій сусід поставив собі лічильник тепла, то я тепер маю заплатити по завищеному тарифу, щоб йому не обідно було?
    Навіть цифру 12,49 за кв.м. не є правомірною, по-перше, в цьому тарифі помилка (якщо ЖЕК бере тариф попереднього року, то він має бути 9,21 з ндс), по-друге, листопад був теплий і батареі не гріли на повну, тобто була економія!

ЯнинаYanina, zver79, Alebarda и 4 другим нравится это.

Поделиться этой страницей