ЖК "Вишнева Оселя", застройщик Наливайко Ф.В.

Тема в разделе "ЖК Вишнева оселя", создана пользователем modo, 12 дек 2011.

  1. austrb

    austrb Active Member

    Без рекламы никак, еще три дома надо продать, а конкуренты из Евромиста и Акварелей-2 поджимают... :rolleyes:
    я вполне верю в то, что часть людей с Дружбы 1 полностью довольна Наливайком, но не понимаю почему они пишут это в этой ветке, а не на ВО27. тут их сообщения быстро затеряются...
     
    saleksey и Silver_one нравится это.
  2. Silver_one

    Silver_one Active Member

    Капец, что первое, что второе написано походу одним и тем же человеком :) стиль схож))))
    может это родственники, если у них все супер :)
     
    saleksey нравится это.
  3. Майя Майгур

    Майя Майгур Well-Known Member

    Вы ошибаетесь, поскольку я знаю обоих владельцев и это абсолютно разные люди, из разных квартир.....Я тоже ничего не могу сказать плохого по поводу Наливайко Ф.В и ВО. На этих выходных наконец-то уже буду на своей квартире и поверьте, мечтаю о том моменте, когда сидя на ящиках с вещами заварю себе чашечку кофе и буду наслаждаться ощущением своего.....
    Проблемы есть у всех и достаточно разные на разных объектах, но я не могу назвать их критичными, которые сподвигли меня сейчас выяснять отношения, писать гадости. Да были моменты, но они могли быть где-угодно.
    В момент, когда нужны были уступки со стороны ФВ - они были и существенные, нужно было решать вопросы - они решались. За это ему огромное спасибо.
    Я не знаю, что будет в будущем, но сейчас - я довольна всем. То что не доделано - будем доделывать общими усилиями ОСББ.


    В этой ветке мы сидим, поскольку практики в эксплуатации дома у Вас больше...Пытаемся найти полезные вещи для себя, а кто-то просто делится позитивом от приобретенного жилья.
     
    Последнее редактирование модератором: 26 дек 2015
    Maruk нравится это.
  4. OPC

    OPC New Member

    лижите. наверное про тариф на электроэнергию договорились
     
  5. Silver_one

    Silver_one Active Member


    Вы как заселетесь, все "интересное" только начнется))))) тогда и посмотрим)
     
    Последнее редактирование модератором: 26 дек 2015
  6. saleksey

    saleksey Well-Known Member

    По газу тоже ничего не понял. Шо за кино? Кто то знает секрет формулы расчёта тарифов? IMG_20151218_182500.jpg IMG_20151218_182500.jpg
     
    Maruk нравится это.
  7. TNA

    TNA Member

    200 кубов платят по 3,6 свыше по 7,188
     
  8. Silver_one

    Silver_one Active Member

    Походу тема какая, кто заплатил в прошлом месяце за 10 месяц, то им пришли обычные правильные платежки. У кого стоит оплата 0,00, то тем насчитали непонятно почему кубы по 7,188... походу надо выяснять, что они хотели, но перерасчета от газ збута тяжело добиться(
     
  9. saleksey

    saleksey Well-Known Member

    Спасибо соседи за посты. Но: у меня 198 кубов, при этом за 159,066666 (!?!?) куба по 3,60, и за 38,933333 по 7,18 грн. И за октябрь я показал 100 кубов по 3,60. Так что вопрос остаётся открытым.... Это просто какой то идиотизм со стороны 104. Я спецом залез на их сайт почитать тарифы, но так не понял алгоритма расчёта ни в моём случае, ни в случае с Maruk.
     
    Maruk нравится это.
  10. OPC

    OPC New Member

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     

    Вложения:

    • 0kqHn9sstfo.jpg
      0kqHn9sstfo.jpg
      Размер файла:
      64,5 КБ
      Просмотров:
      585
  11. Maruk

    Maruk Active Member

    В субботу пыталась попасть на приём в облгаз, записалась под № 44, последний, кто успел попасть на приём - № 42. Из разговоров в очереди, я поняла, что газ по 7,18 в наших платёжках, может быть газом для газовой плиты, якобы его круглый год насчитывают по 7,18. Феерические долб...бы!
     
    Ініціативна група и saleksey нравится это.
  12. Ferrous

    Ferrous Active Member

    У мене платіжка порахована по 3,6, хоча газова поверхня є.
     
    saleksey нравится это.
  13. saleksey

    saleksey Well-Known Member

    Счастливчик!

    То якась зрада з цими розрахунками.
    А как они определяют сколько я потратил на газовую плиту? То шо надо ставить ещё один счётчик? Похоже в газконторе таки кто то охренел. Слов нет... Кругом дебилы...
     
    austrb и Жорж нравится это.
  14. Ferrous

    Ferrous Active Member

    По моєму це "брєд" по поводу газової плити. Це не реально порахувати, та і на сайтті, договорі про це нічого не вказано.
    Раджу зареєструватись на 104,ua. Там в особистому кабінеті можна онлайн подавати показники, писати листи зверенення та оплачувати платіжки. Як на мене зручний інструмент.

    Плюс вся історія за останній рік.
     
    Олегу и austrb нравится это.
  15. Олегу

    Олегу Active Member

    "АКТИВНА ГРУПА" МЕШКНЦІВ БУДИНКУ ЗАПРОШУЄ КІБЕРСПОРТСМЕНІВ НА ТУРНІР З ФІФА 2015 НА СОНІ ПЛЕЙСТЕЙШН 4

    fifa-16-velodrome-large.jpg


    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    СЛЫШУ СЛЫШУ !!......... Я ТО ВСІХ ЧУЮ, А ОТ ВИ НЕ ХОЧИТЕ ЧУТИ ІНШИХ!

    СТОСОВНО КОМУНАЛКИ Я ЇЇ ЗАВЖДИ ПРОТЯГОМ 2-Х РОКІВ КОПІЙОЧКА В КОПІЙОЧКУ ПЛАТИВ І НІФІГА НЕ РОБИЛОСЯ ЯК І ЗАРАЗ ........( МОНЯ ТО НАВІЩО ПЛАТИТИ...як в одноіменному фільмі) ?)
    ЗА ЩО !!!!!!! (ЗА РОЗНЕСЕННЯ ЛИСТІВОК ....-ЦЕ РОБОТА, А ПО БЛАГОУСТРОЮ ПОСТІЙНО ПОТРІБНО ТИКАТИ ПАЛЬЦЕМ ...ТАЩО ЦЕ ..ТАКЕ БЛІН..!!!!!

    ЗНАЄТЕ СПОЧАТКУ ЛЮДИ ПРАЦЮЮТЬ, А ПОТІМ ЇМ ПЛАТЯТЬ ЗАРОБІТНЮ ПЛАТНЮ,А ЯКЩО ВОНИ ЇЇ ПОГАНО РОБЛЯТЬ ЗНІМАЮТЬ ЧАСТИНУ ЗАРОБІТНЬОЇ ПЛАТНІ ,А ЯКЩО ЇЇ ВЗАГАЛІ НЕ ВИКОНУЮТЬ ПО ВИМОГАМ КЕРІВНИЦТВА ( А ЦЕ МЕШКАНЦІ БУДИНКУ) ТАКУ ЛЮДИНУ ЗВІЛЬНЯЮТЬ!!!!

    ЗАПАМЯТАЙТЕ ВСІ!!!! ОСББ - ГОЛОВА ЦЕ НАЙМАНИЙ ПРАЦІВНИК ЯКОГО МИ ОБРАЛИ НА НАС ПРАЦЮВАТИ, А НЕ ЗДИРАТИ З НАС ГРОШІ) -СЛУГА НАРОДУ (ОСЬ ТАК)!!! (ЗАРОБІТНЮ ПЛАТНЮ ВІН ПОВІРТЕ САМИЙ ПЕРШИЙ ВІДБИРАЄ СОБІ З НАШИХ КОМУНОЛОК ВИ .........СЛЫШИТЕ......СЛЫШИТЕ!!!

    ОТ ЩЕ І ЗНАЙТЕ!!!!


    ИЗВИНИТЕ ЕСЛИ ГРУБО...
     
    Последнее редактирование модератором: 30 дек 2015
  16. Жорж

    Жорж Well-Known Member

    І чого ви тут репетуєте? Дійсно, громада будинку є роботодавцем для голови ОСББ, вищим органом управління будинку являються загальні збори. Якщо громаду не влаштовує діяльність або бездіяльність керівника, то вона зобов'язана його переобрати, от і ВСЕ!
    А тепер скажіть, що ВИ зробили для переобрання голови? Якщо нічого, то нє...уй пі...дєть.
     
    Последнее редактирование модератором: 30 дек 2015
  17. OPC

    OPC New Member

     
    Последнее редактирование модератором: 30 дек 2015
  18. Олегу

    Олегу Active Member


    і гімн України і гімн НАЦІОНАЛІСТІВ і гімн ліги чемпіонів і ліги європи! А ТАКОЖ І НАЛЬЮТЬ, І ДАДУТЬ ЗАКУСИТИ СПРАВЖНІМ УКРАЇНЦЯМ (ПАРТНЕРИ КАЛСБЕРГ УКРАЇНА І ЛАВКА БАР)!!!

    ПІД ПАТРОНАТОМ "АКТИВНОЇ ГРУПИ" А АКТИВНА ГРУПА ЯКЩО ЩОСЬ І ОРГАНІЗОВУЄ ТО ЦЕ ТІЛЬКИ НА ВИСОКОМУ РІВНІ !!!!


    і гімн України і гімн НАЦІОНАЛІСТІВ і гімн ліги чемпіонів і ліги європи! А ТАКОЖ І НАЛЬЮТЬ, І ДАДУТЬ ЗАКУСИТИ СПРАВЖНІМ УКРАЇНЦЯМ (ПАРТНЕРИ КАЛСБЕРГ УКРАЇНА І ЛАВКА БАР)!!!

    ПІД ПАТРОНАТОМ "АКТИВНОЇ ГРУПИ" А АКТИВНА ГРУПА ЯКЩО ЩОСЬ І ОРГАНІЗОВУЄ ТО ЦЕ ТІЛЬКИ НА ВИСОКОМУ РІВНІ !!!!


    ДРУГ! ТИ МНЕ НЕ РОДНОЙ fludfludfludfludfludfludflud


    СПОЧАТКУ ДІЗНАЙСЯ ЩО І ХТО ЗРОБИВ, І ЩО РОБИВ ДЛЯ ПОДВІР'Я, І МЕШКАНЦІВ БУДИНКУ ПО ВУЛИЦІ ВИШНЕВА 17 (АКТИВНА ГРУПА!!!) і ЩО ПРОДОВЖУЄ РОБИТИ! І БУДЕ РОБИТИ!!!

    А ПОТІМ І ЛЯЛЯКАЙТЕ ....КЛОУН!!! (ХОЧЕШ ПОГОВОРИТИ ТЕЛЕФОНУЙ!!!) БУДЕШ ОБРАЖАТИ БУДЕШ МАТИ ПРОБЛЕМИ Я ОБІЦЯЮ !!!!!!!!!!!:cool: (я попередив є свідки що ти між строками пишеш)
     
    Последнее редактирование модератором: 30 дек 2015
  19. Жорж

    Жорж Well-Known Member

    І це замість відповіді на просте пряме запитання:D:D:D
    А Ви, друже - хамло:negative:
     
    Последнее редактирование модератором: 30 дек 2015
  20. saleksey

    saleksey Well-Known Member

    Як то добре помощник депутата шо Ви тут зi мною розмовляете. А не вiдвертаете голову як у дворi щоб не здороватись. Ваша активна група в особi Вас ранiшешановний, пятий мiсяць не платить комунальнi послуги при чому довольно не скромно користуэться всiма послугами нашого осбб. Я нажаль не можу цього нормально сприймати.
    Далеко пойдёте! Максимум до першого судового засидання про арешт майна. За борги с пеньою и издержками на адвоката. Нашого не дешёвого адвоката.
    Заметьте всьо шо Ви тут постите якось не знаходить пiдтримки. Може тут сплошная зрада та сговор, а може пора задуматься. Може шось не так ви робите? Це життя i потрiьно бути людиною а не вiдвертати голову вiд сусiдiв за зауваження. А не розводити галас : Все пропало! Йдить поживите в хрущевках подивитесь що там роблять жеки. У нас все видносно добре. За винятком двох лампочок про яких я навiть не здогадувався.
    Единое чого менi бракуе це спискiв боржникiв на дверях парадних перед новим роком и в родальшому. Як менi советують iншi члени правлiння. Но то ми порешаем, особисто обещаю. А також смiю зауважити висновки жильцов про неналежне виконання обслуговуючою организацию своих обовязкив не звильняе жильцов вiд сплати комунальних. Й суди це дуже добре знають. И повiрте я навiть здогадуюсь на кому першому ми звнрнемось до суду. Я ще якось розумuю тих хто ще не проживае и не платить, або наприклад не запустив цокодьне примiщення, або просто хата стоить без ремонту бо денег нема, та навить коли люди просто не мають грршей. Але той що ходить какать и писять в унитаз щодня и викадае мусор и ходить по ступеням мае платити комунальнi... Тай ще и машиною менi под окна два раза iздить на платну стоянку. Так шо дуйтесь не дуйтесь помощник дупутата але це не по людськи... Це дармоедство
     
    Последнее редактирование: 22 дек 2015
    Vyshneviy, austrb, Майя Майгур и 5 другим нравится это.

Поделиться этой страницей