Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Якщо тариф не затвержений сільрадою, то можна не платити,або платити поновому тарифу з моменту затверження.

2. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

Хто готовий звертатись до правоохороних органів, якщо прийде тариф, затверджений зі штучно збільшеними витратами на 1,2 млн. грн? Пропоную алгоритм: 1) подаємо заяви в Києво-Святошинський відділ поліції: на жек, і в т.ч. на керівника жеку, за ст. 190 або 225, ст. 366 та ст. 364, на сільську раду, т. ч. голову сільської ради: ст. 367 або ст. 364 (точно по статтях проконсультуюсь завтра з юристами). 2) пишемо листи в жек, що за підробленими тарифами неоплачуватимемо до моменту розгляду заяв про вчинення кримінального злочину правоохороними органами.

AlinaD, vaskabww, Lely и 9 другим нравится это.
  3. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Я згоден.З ними інакше не можна.

Последнее редактирование: 17 дек 2015
    TetyanaM. нравится это.
  4. vlasya

vlasya Well-Known Member

Я как бы тоже за!
    Но зная наш ЖЕК - они вынудят нас платить. Скажут - никто не платит, образовался долг и тд. и тп. - и прикрутят вентель до той степени, что бы только трубы не полопались и батареи у нас будут холодные.

5. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

тому я пропоную і відразу:
    2) пишемо листи в жек, що за підробленими тарифами неоплачуватимемо до моменту розгляду заяв про вчинення кримінального злочину правоохороними органами.

6. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Можна зразу писати в Антикорупційний комітет, вони всеодно сидять без роботи, велику рибу бояться ловити, а наші карасики як раз для них, і показник у них буде.

OON, Melluni, yarfil и ещё 1-му нравится это.
  7. yarfil

yarfil Member

Где поставить подпись?

8. tsyganok

tsyganok Well-Known Member

Доброго дня громадо.
    На довго я випав з життя комплексу і наших проблем. Але бачу, що все по старому. ЖК не господар в нашому комплексі. Про що говорить багато питань які турбують мешканців тобто нас. Я не хочу сваритись ні з ким. Всі ми різні. Давайте тільки один одного поважати. Багато суперечок без змістовних. Що хотілось сказати. ЖК - маріонетка і нічого не вартує. Має бути навпаки. Якщо ми хочемо порядку нам треба "господаря". Хто це? Це Ми з вами! Вважаю, що ОСББ це єдиний шлях до подолання цього "беспридела". З цією масою говнюків треба боротись інакше нічого не зміниться. Нас рахують за масу - стадо баранів. Чесно кажучи органи і всякі інстанції їм по барабану поки одне "гомно" сидить у ВР. Ми багато чого намагались робити та писати всякі писульки. Треба більш дієві методи. Руки чешуться - Ви розумієте про що я???

TetyanaM., Lely, alex.jf и 2 другим нравится это.
  9. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Наш комплекс,це як маленьке відображення нашої держави, нас ставлять раком(вибачте) і нагинають і будуть нагинати і рахувати бидлом до тієї пори доки ми дозволимо.Одні боряться,другі думають перечекати в тіні,третім все пофігу, четверті не мають коли(відмазка ,що на роботі),п'яті бояться , але треба щось робити ,нам усім що на шару повидавали квартири?Багато хто пахав не один рік на квартиру.Я постійно недовольний ,як пишуть.Але я не вимагаю щоб з крану текла горілка, або духи.Я хочу щоб батареї були теплі,з гарячого крана текла гаряча,а з холодного холодна вода,і приходили своєчісно грамотні платіжки .За це я готовий платити ,а не за об'ї....вку.

TetyanaM., Melluni, Lely и 5 другим нравится это.
  10. Viktoriya ya

Viktoriya ya Member

А для тех у кого счетчик?

11. fox_19

fox_19 Active Member

Cусіди, часом може в когось є кусок см 30-40 трубки поліпропіленової... Дуже потрібно!!!!

12. irri_79

irri_79 Well-Known Member

Ответила Вам в личку

13. artemon_ua

artemon_ua New Member

Соседи, здравствуйте, включаюсь в жизнь нашего комплекса. Все мы возмущаемся тарифами, условиями и т.д. Я тоже хочу повозмущаться и что-то поменять, НО нет какого-то единого у нас с Вами плана действий. Александр_1963 пытается организовать нас и за это ему СПАСИБО! Вопрос, что дальше делать?
    Как для человека, который ну просто ничего не понимает в коммунальных платежах, я понял следующее:
    1. пришла платежка не по прошлогодним тарифам - я мчусь в аптеку с копией
    2. в той же аптеке подписываем коллективное письмо/жалобу в правоохранительные органы.
    Дальше есть 2 варианта:
    1. ЖЕК извиняется и исправляется, во что я мало верю
    2. мы не платим по новым платежкам, нам ЖЕК рубит тепло, делает всякие пакости. Но мы твердо стоим на своем, долго судимся (я мало верю в то, что наши правоохранительные органы за пару дней решат наши проблемы) сидим в холодных квартирах, но гордые. Ну и большой % жителей посмотрят на это, оплатят отопление (у многих есть дети и никто не будет рисковать их здоровьем) и наш пикет закончится так и не начавшись.

Вопрос: достаточно копии платежек и коллективного обращения в органы или нужно дополнить это мероприятие еще какими-либо действиями, например консультация/привлечение юриста?

П.С. Весь план действий, который мы составим, предлагаю распечатать на А4 и расклеить в подъездах или же в почтовые ящики бросить, каждый в своем подъезде. Распечатать могу, бумага казенная))))
    П.П.С. Не хочется сидеть в холодной квартире)

14. fox_19

fox_19 Active Member

А вам прийшла платіжка??? можете сказати по якому тарифу вам порахували???

15. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Тільки що заглядав у ящик, ще немає.

16. Justos

Justos Well-Known Member

Давайте не спешить и не пороть горячку, ждём платёжки за отопление, а уже тогда будем принимать решение, что делать дальше.

17. vlasya

vlasya Well-Known Member

Тоже, если что, на работе смогу расспечать листов 50 :super:

18. VitrS

VitrS Member

Забрали квитанцію за опалення - 737,48 за 1 Гкал

Последнее редактирование: 17 дек 2015
  19. vaskabww

vaskabww Member

Згоден.

20. new settler

new settler Active Member

Забрала квитанцію за опалення 12,49 за 1 кв.м. Збираюсь завтра в ЖЕК.. Хто зі мною?

В мене 1-комнатна квартира сумма за опалення 518 грн

Последнее редактирование модератором: 25 дек 2015
    fox_19 нравится это.

Поделиться этой страницей