ЖК Пионерский квартал. ВТОРАЯ, ДЕВЯТИЭТАЖНАЯ часть комплекса

Тема в разделе "ЖК Пионерский квартал", создана пользователем Revis, 29 авг 2013.

  1. marsel

    marsel Well-Known Member

    ))) не надейтесь !! Не переложили, просто болгаркой сделали воронки между стыками плитки))
     
  2. Elpis

    Elpis Well-Known Member


    Круто, з цими людьми ніякого діла не буде. Особливо 7-ий пункт подобається "когда время прийдет" - таке враження, що в ПК живуть без дітей. Народ, нікого не бентежить, той факт, що ми оплачуємо електроенергію в ЖЕКу (!!!!!) (як написано в платіжках - таке враження, що оплачуємо ми електроенерегію саме за ЖЕК, а не використану наму, але не це головне) за тарифом в 4 (!!!!) рази більше, ніж споживчий для населення (зараз 1, 82грн, при нормальному - 0,45грн) ??? Будемо мовчати далі? Обленерго сказали, що наш ЖЕК їм не надавав жодної інформації стосовно введення будинку в експлуатацію. Тобто, маючи документи про права власності і живучи вже півроку, і маючи договори з газконторою, водоканал стоїть - знову ж по вині ЖЕКу, ми наче і не живемо, бо будинок не введений в експлуатацію...
     
    tashka2000, ellisblack, marsel и 2 другим нравится это.
  3. Sasha82

    Sasha82 Well-Known Member

    Немного не так по электроэнергии. Там действительно работает бюрократическая машина нашего государства и облэнерго в частности ( принадлежит Ахметову). Тариф в 1,82 грн - это реальный тариф, ПК на нас не зарабатывает . Другое дело, что есть замечания от облэнерго, которые ПК старается максимально быстро порешать - вот тут и есть спрос с ПК. Но, вроде решает. Есть надежда, что после НГ всё сдвинеться и мы начнём в порядке очереди переходить на нормальный тариф. Первые на очереди дома - 53,63,67.

    А по площадкам - они будут , согласно ген плана. Но проблема в том, что все они - возле новых домов, придомовые которых будут делать весной . Ну Вы то знаете, что весна в ПК может начаться и летом ( то погода, то трубу забудут проложить,то еще чего-либо).
     
    ellisblack нравится это.
  4. Юрина

    Юрина Member

    Доброго дня, соседи. Кто то видел сегодня кота серого с белым цветом, в меру пушистого? поздно вечером выбежал на балкон незаметно, а оттуда, видимо, во двор. Ищем с утра его. Может кому то в подъезд забежал? Мы живем в 28 доме на ул.Пионерской. Кот мог побежать в сторону девятиэтажек.
     
  5. pioneer i ko

    pioneer i ko Well-Known Member

    Олександр, який такий реальний тариф - ви з якої планети?
    ПК на нас не заробляє? справді? це вам ПК проплатило таке написати?
    ПК лише на вивозі сміття з 63 і 67 будинків заробило стільки, що мало не покажеться.
    ПК старається максимально швидко вирішити? це колись таке було? розкажіть що вони максимально швидко вирішили? що, коли і де?

    ПК на інвесторах і жителях заробляло, зарбляє і заробляти хоче.
     
    Гала14 нравится это.
  6. Cathy

    Cathy Well-Known Member

    Чому ж ви відразу накидаєтеся на сусіда? Sasha82 мав на увазі, що на електроенергії ПК на нас не заробляє. Тобто, ми платимо в ЖЕК по цьому тарифу, а жек відповідно по цьому ж тарифу розраховується з обленерго.

    Всі такі розумні на форумі - легко критикувати когось, сидячи перед компютером. А де ви були вчора, під час зустрічі? Потрібно було вчора відпроситися з роботи /скасувати все заплановане (як ті хто були на зустрічі) та прийти в ВППО на 16:00, потратити 2,5 години свого особистого часу та прийняти активну участь в обговоренні проблем.
     
    Kati и ximikavt нравится это.
  7. pioneer i ko

    pioneer i ko Well-Known Member

    не завжди є можливість вирватись з роботи - це поперше.
    на зустрічі вже не раз ходив і що - сильно з того часу щось змінилось? - стоїш слухаєш водичку, як їм всім там погано, а ми заручники. і що вони будуть щось там колись робити і т.д.
    а далі що? - а далі перемальовувались графіки. нові обіцянки, нова водичка, брехня, напівправда і т.д.
    ви думаєте ми без зустрічей не ходимо і не дзвонимо - і таке є і що толку? таблички на будинку з липня ніяк замовити не можуть, жодні зауваження не виконанні, крім налаштування роботи вікон, при прийомі квартири - всі інші зауваження, прохання залишаються пустим словом, обіцянкою-цяцянкою і т.д.

    p.s щодо того, заробляє чи не заробляє ПК на електроенергії - не головне, головне, що ЇМ ПО БАРАБАНУ НАШІ ПРОБЛЕМИ ТА ПИТАННЯ.
    p.s.2 в явному чи неявному вигляді ПК заробляє на електроенергії на кожному з нас. загляньте у квитанцію на сплату - там ясно написано за що електроенергія - не за ваші спожиті кіловати, а конкретні слова. думаю прочитаєте самі
     
  8. Cathy

    Cathy Well-Known Member

    pioneer i ko, ви так позіціонуєте себе, наче всім, хто був присутній на зустрічі було дуже просто вирватися з роботи/скасувати плани - повірте це не так (суджу по собі). Але суть абсолютно не в цьому.
    Будьте так ласкаві, не виливати свій гнів на сусідів, можливо, прийшли б на зустріч вилили б все своє незадоволення на Романа - полегшало б.
     
  9. pioneer i ko

    pioneer i ko Well-Known Member

    і ще одне
    http://kyivenergo.ua/faq/tarifi/u_moemu_budinku_vstanovleno_zagalnobudinkovii_lich

    Питання-відповідь
    У мешканців нашого багатоквартирного будинку немає прямих договорів з КИЇВЕНЕРГО на електроенергію. За яким тарифом ми повинні сплачувати за електроенергію?
    У мешканців нашого багатоквартирного будинку немає прямих договорів з КИЇВЕНЕРГО на електроенергію. За яким тарифом ми повинні сплачувати за електроенергію?

    У випадку, якщо жителі багатоквартирних будинків об’єдналися шляхом створення юридичної особи (ОСББ, ЖБК, ЖЕК, КП, тощо) і фактично за електроенергію розраховується утворена юридична особа за загальним приладом обліку (незалежно від обсягів споживання електроенергії) застосовується тариф «Для населення, яке розраховується з енергопостачальною організацією за загальним розрахунковим засобом обліку та об’єднане шляхом створення юридичної особи».

    посилання приводить на наступні розрахунки

    1.6. Населенню, яке розраховується з енергопостачальною організацією за загальним розрахунковим засобом обліку та об’єднане шляхом створення юридичної особи, житлово-експлуатаційним організаціям, крім гуртожитків 78,90 100кВт з ПДВ,

    АЛЕ АЖ НІЯК НЕ 1,8 за кВт

    Ви і далі будете вірити ПК про їхні "проблеми" в оформленні???
     
    Гала14, Yanasm и Евгений Игоревич нравится это.
  10. Elpis

    Elpis Well-Known Member

    Ну, будемо сподіватись,що щось зміниться в порядку черги,але ж іноді виникають нагальні питання і термінові, які ПК насправді не вирішує.
     
    pioneer i ko нравится это.
  11. pioneer i ko

    pioneer i ko Well-Known Member

    шановні сусіди, зокрема Sasha82 та Cathy, вибачте, за мою різкість у повідомленнях.

    трішки перегнув,
    просто коли починаєш щось пробувати вирішувати з ПК розумієш, що ми їм нідочого - наче дойні корови і з нашими бажанням вони особливо не рахувались і не планують.

    дістало вже таке відношення.

    ще раз вибачте


    трішки гумору для розрядки As9ObRuyeWc.jpg 05.jpg 12316635_1693722587509387_4487327535524971244_n.jpg velosiped-psihanul-407313.jpg
     
    Последнее редактирование модератором: 24 дек 2015
    Yanasm, Sasha82, marsel и 2 другим нравится это.
  12. AleksandrL

    AleksandrL Member

    друзья, я с дома 59! хотел получить ключи, но не получил! при вручение ключей обнаружил большие мокрые пятна в углу комнаты и кухни возле потолка на стене. пятна примерно 40 см. из-за чего это может быть? сказали будут устранять, квартиру не принял...(
     
  13. marsel

    marsel Well-Known Member

    Чего вчера не были на встрече? А мы ждали кого то с 59 дома!!! Да потому что скоро будет и у вас ГРИБОК!! У вас вообще стены 3 пинопластом обложены, видели каждый день как вам его тулили, 5 там и не пахло! У нас 5 и то стены мокрые, не советую делать вам на зиму ремонты, хорошо сушите стены, бо будет торба! Смотрите, есть ли у вас в подвалах вода, не принимайте квартиры, такого не должно быть, с подвала водяного все тянет по стенам в квартиру , были бы мы умнее, устраивали бы кипишь, а не принимали кВ!! Но у нас на лето было, думали уйдет вода, но бастолку! Сейчас ПК не хочет ставить там пушки и сушить, а надо бы!!!


    Костя, вот мне интересно, Пионер Сервис же платит обл энерго как-то от себя, надо попросить квитанцию по какому тарифу платят? Может есть у кого то возможность узнать как-то по адресу или может от Гайдайчука оплата
     
    Последнее редактирование модератором: 24 дек 2015
  14. Яна 61

    Яна 61 Member

    а какие нормы еще не сделал пк чтоб обленерго начало переводить на нормальный тариф?


    кто елочку идет украшать в суботу?
     
    Последнее редактирование модератором: 24 дек 2015
    Revis нравится это.
  15. Руслан 12

    Руслан 12 New Member

    это не моя машина.
     
  16. Например в европейском так платят до оформления...
     
    pioneer i ko нравится это.
  17. marsel

    marsel Well-Known Member

    Не поменяли какой то там трансформатор!
    Мы идем украшать ))), а вы?
     
    Последнее редактирование модератором: 24 дек 2015
  18. serg_io

    serg_io Active Member

    Да, постановление суда по этому делу довольно поучительное http://www.scourt.gov.ua/clients/vsu/vsu.nsf/7864c99c46598282c2257b4c0037c014/f670f38de709ea25c2257f060042c33c/$FILE/6-1858цс15.doc
    Я не юрист, но из того, что я понял, женщина выплатила всю сумму по договору купли-продажи имущественных прав, но после того, как дом был сдан в эксплуатацию (видимо рассрочка). На основании этого суд решил, что застройщик сам проинвестировал строительство этой квартиры, цитата: "Враховуючи те, що товариство про інвестувало будівництво спірної квартири раніше ніж позивачка уклала договір купівлі-продажу майнових прав (ТС: тут надо сказать, что договор она заключила-то раньше, а вот внесли какие-то изменения позже, после сдачи в эскплуатацию), то відповідно до статті 7 Закону України «Про інвестиційну діяльність» саме товариство має право володіти, користуватися й розпоряджатися об’єктами та результатами інвестицій, оскільки об’єкти та результати інвестицій є власністю інвестора". Далее следует куча юридических тонкостей, находится еще один обладатель имуществееных прав на объект строительства. Есть еще видео на Громадськом по этому поводу http://www.hromadske.tv/politics/problemni-investitsiyi/
    Для себя я понял как минимум одно - покупая в рассрочку по договору купли-продажи имущественных прав (что я и сделал, чего-уж тут) есть хороший шанс оказаться без квартиры. Хотя там конечно застройщики еще те аферисты, надеюсь ПК адекватнее.
     
    dimas85 нравится это.
  19. Sasha82

    Sasha82 Well-Known Member

    По тарифам.
    Вот взял ссылки с сайта Киевобэнерго.
    http://www.koe.vsei.ua/koe/documents/Promuslovi_taryfy_01_11_2015.pdf
    - это тариф от облэнерго для ПК. У ПК - 2й клас , т.е. тариф 1,825 грн. Именно такой , какой он нам и выставляет. Кроме того, я , как бухгалтер, знаю , что ПК не имеет права продавать электроэнергию ( это грубое нарушение законов) , он только может компенсировать стоимость электроэнергии. Тут без вариантов.

    http://www.koe.vsei.ua/koe/documents/Taryfy_na_elektroenergiyu_dlya_naselennya_01_09_2015.pdf
    -это тариф для населения, от 100 до 600 кВт - 0,789 грн/кВт

    Я не защищаю ПК, я за объективность. А она такова, что ПК не зарабатывает на нас . Но , возможно(!), могли бы побыстрее нас подключить. А теперь подумайте про того , кто продаёт нам электроэнергию по такому тарифу ( Киевобэнергию, что Ахметова). Зачем им быстро подключить нас ? Ведь чем дольше они нас будут игнорить/задерживать , тем дольше они будут получать прибыль с повышенного тарифа. Ведь Киевоблэнерго принадлежит частному лицу, а не государству. Думайте !

    п.с. Киевэнерго к нам не имеет никакого отношения. Никак.Вообще.
     
    Revis, ellisblack и Cathy нравится это.
  20. AleksandrL

    AleksandrL Member

    квартиру не принял и не собираюсь делать этого пока пятно не исчезнет! на встречу попасть не смог...а у многих была такая проблема с пятнами?[/QUOTE]
     

Поделиться этой страницей