Новосельцево, Чубинське

Тема в разделе "Бориспольский район", создана пользователем Dmitry, 20 фев 2011.

1. Олег202226

Олег202226 New Member

В мене так само. Тільки не робіть моєї помилки, не рівняйте стіни гіпсокартоном, дуже багато площі з"їв(((

2. dimonzv

dimonzv New Member

Ви на профіля чи на клей ставили гіпсокартон?

3. nikola83

nikola83 Member

Дякую, досить корисна інформація.

4. Олег202226

Олег202226 New Member

На клей, на профіля ще більше корисної площі піде

5. nikola83

nikola83 Member

Ого, дякую за пораду.

6. IvanShapkin

IvanShapkin New Member

Для початку, вступити в повноваження сьомому скликанню.
    Якщо коротко - ситуація з очисними катастрофічна. Бюджет ради, можливо, не зможе "витягнути" такий проект. Потрібні інвестиції.
    Знайти тих, хто займався цими питаннями раніше, знайти відповіді на великий перелік питань.
    Максимально "витягти" всі цифри. Всю технічну та економічну частину.
    Знайти варіанти і технології. (Я був на виставці AQUA-UKRAINE на днях, варіанти є, але технологічно-складні.) Обрати потенційних виконавців.
    Докласти зусиль для залучення фінансування.
    Створити комісію, яка б здійснила контроль над реалізацією проекту.

Це якщо питання було саме до мене. Сподіваюсь, для інших депутатів та для голови це питання також в пріоритеті.
    За генеральним планом ще з 2010 року архітектор планував реорганізацїю наступним шляхом: розділення площі сільради на 14 дільниць, на яких організувати попередню очистку, потім через КНС відводити на каналізаційну магістраль, яку планувалось зробити по вул. Виставкова-Погребняка-Бориспільська та під напором подавати на Бориспіль і на Бориспільські очисні. Вони зараз знаходяться в стані реконструкції. А ми знаємо як це у нас робиться...
    Головна проблема - надлишок забрудненої води та відсутність природного джерела води поряд (бажано, проточного, річки). В нашому випадку, для того щоб скидати воду вже після очистки в грунт для грунтової фільтрації і, в подальшому, для поповнення водоносного горизонту, вода повинна бути певної нормативної якості. Це дуже суворо регламентується.

Якщо маєте відношення до інженерної екології або маєте пропозиції - запрошую до обговорення. Буду вдячний.

Последнее редактирование: 13 ноя 2015
    nikola83, nika и кдімат нравится это.
  7. кдімат

кдімат Member

Іване, так, до вас було питання. Дякую за пояснення.
    Не маю ніякого відношення до інженерної екології і пропозицій не маю.

Але готовий допомагати в рамках своїх можливостей.

Я взагалі не уявляю, як працює сільрада, чим вона керується, як розподіляє пріоритети по вирішенню проблем і т д.

Буду вдячний, якщо ви інформуватимете тут про рішення сільради, про проблеми і про те, чим можна допомогти, щоб обранці швидше рухалися і працювали на благо мешканців села.

IvanShapkin, nikola83 и nika нравится это.
  8. IvanShapkin

IvanShapkin New Member

Дякую Вам за позіцію та бажання допомагати.
    Буду намагатись максимально повно висвітлювати роботу ради та підтримувати двосторонній зв'язок з мешканцями.
    Для цього буде створено мій особистий депутатський блог, на якому буде оновлюватись інформація а також будуть представлені бланки запитів, заяв, звернень тощо, з коментарями. Найбільш "гарячі питання" буду розміщувати тут.
    Також в сільради є офійійний ресурс vos-rada.gov.ua , який маємо намір привести до ладу, щоб було зручно користуватись.
    В додаток у кого є бажання, заходьте на Громадський сайт Чубинського chubynske.in.ua, створений силами активістів, там також висвітлюються події села.

Последнее редактирование: 16 ноя 2015
    кдімат и nikola83 нравится это.
  9. IvanShapkin

IvanShapkin New Member

Всіх бажаючих запрошуємо на Перше пленарне засідання першої сесії Великоолександрівської сільської ради VII скликання.
    Подробиці:
    http://chubynske.in.ua/2015/11/18/zaproshuyemo-na-pershe-plenarne-zasidannya-velykooleksandrivskoyi-silskoyi-rady-vii-sklykannya-19-11-2015-18-00/

Додатково... Завтра на засіданні активна частина депутатів буде пропонувати розглянути першочергово РЕГЛАМЕНТ Ради (старий не дійсний, так як суперечить Конституції, законам України обмежуючи права кожного - до того ж не підписаний Головою ради про, що було задокументовано). Потрібна ваша підтримка. Це основний нормативно-правовий акт місцевого самоврядування, в який, до речі, внесені антикорупційні норми.

Последнее редактирование: 18 ноя 2015
    кдімат нравится это.
  10. Владимир R

Владимир R New Member

IvanShapkin нравится это.
  11. кдімат

кдімат Member

IvanShapkin нравится это.
  12. IvanShapkin

IvanShapkin New Member

Читаю. Супер-ідея. Але з тексту опису здається, що офіційного сайту органу місцевого самоврядування це не замінить. Ідея цього комплексу, здається, в формуванні громадських ініціатив.

Дякую!

Последнее редактирование модератором: 27 ноя 2015
    Владимир R нравится это.
  13. yarik-sv

yarik-sv Member

Добрый вечер. Подскажите кому звонить, чтоб отопление включили. Свет появился - отопление НЕТ. Спасибо!!!

14. nikola83

nikola83 Member

Добрий вечір. Сьогодні побував в квартирі. Замітив що мигає світло 22 будинок. Я, зрозумів що потрібно стабілізатор напруги. Порадьте будьласка.

15. Олег202226

Олег202226 New Member

Продам будівельний унітаз і козлик. Хто зацікавився, пишіть.

16. Жилец29

Жилец29 Active Member

17. nikola83

nikola83 Member

18. Next door

Next door Well-Known Member

19. Симона

Симона Member

Ув. соседи !!!! Хочу предупредить, тех, кто собирается делать ремонт.... Не связывайтесь с Женей и его командой (очень не порядочные люди) Посоветовать их может Заза-электрик..... Как говорится предупреждён, вооружен....

irickab нравится это.
  20. Жилец29

Жилец29 Active Member

Шум появляется только при одновременном включении стиралки, посудомойки и электродуховки. Около 3 кВт нагрузки. До этого вообще не слышно. Довольно громко щелкает и шумит вентилятором при включении после отключения питания. Потом снова тихо.

Поделиться этой страницей