Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

якщо є договір, то зробіть посилання на пункти в ньому. + на закон про Жкп і про здійснення права власності в багатоповерховому будинку. Можу пізніше оформити

2. alex.jf

alex.jf Well-Known Member

Оформляй)
    Думаю, що тре багато писати, починаючи від "прошу надати межі прибудинкової території"-"вода і тарифи"-"звільнення за не відповідністю займаної посади". А то щоразу новий начальник валить на папєрєдників;)
    Скільки ж можна)

3. vaskabww

vaskabww Member

Оформіть, будь-ласка. Потім закиньте на форум, ну чи в лічку. Листа відправлю в понеділок

Так, згоден з Вами. Почнемо з цього хоча б

Последнее редактирование модератором: 5 дек 2015
  4. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

Сьогодні спробую зробити два листи: по воді і по прибудинковій території, тому що самого цікавить. По тарифах поки вистачить того, що в аптеці. Воно і в раду і в жек

alex.jf нравится это.
  5. alex.jf

Будемо знову колективно писати?І в раду і в жек?

ЯнинаYanina нравится это.
  6. vaskabww

vaskabww Member

ок, дуже добре

7. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

можна знову ж колективно, чим більше підписів, тим краще

8. alex.jf

Чудово)
    Я за.

9. vaskabww

vaskabww Member

Головне, щоб зворотня адреса була, куди вони мають надіслати офіційну відповідь. Щоб був документ

10. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

Тоді лист відправлю ІГ відразу, щоб аналогічно тарифам був процес підписів.

+ скину Вам. Можете від себе направити, чим більше, тим краще

alex.jf нравится это.
  11. vaskabww

vaskabww Member

ок, дякую. vaskabww@ukr.net

12. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

alex.jf нравится это.
  13. DimaR161A2M

DimaR161A2M Member

Доброго дня!!!
    Підкажіть, будь ласка, номери квартир по Чубинського 2, 2 підїзд, в яких сьогодні вже пів дня свердлять!!!
    Дуже прошу, хто знає хоч, який поверх, підкажіть!!!

14. DimaR161A2M

DimaR161A2M Member

Я думаю, що скважини офіційно не пускають, тому що вони не офіційно пробурені!!! За кожну скажину потрібно платити податок, за використання надр, якщо я не помиляюся. Щоб дізнатися про їх законність, можна вписати цей пункт в звернення до ради: на предмет законності пробурення і використання скважин!!!

15. Sasha.m119

Sasha.m119 Active Member

Сусіди, як вам подобається два «красівих» балкона з виносом, на четвертому поверсі, прямо над ЖЕКом?. Новий будинок, а рагульство вже почалось. З наступного тижня завітаю в ЖЕК і запитаю, чи так можна, бо я думаю, що це уродство

16. DimaR161A2M

DimaR161A2M Member

Потрібно запитати в ЖЕКа чи давали вони дозвіл, якщо не дали, то які міри застосували???

17. Aleksandr_G

Aleksandr_G Active Member

Як на мене то в цьому нічого страшного не має, я такий самий вихід з положення б знайшов би, але з такими віконцями не жив би, мабуть краще потрібно хвилюватися за воду, отоплення, газ,та шаленні платежі за ком послуги

18. Sasha.m119

Sasha.m119 Active Member

А як на мене, то це справжнє уродство і за це також треба хвилюватись, хочеться, щоб наш ЖК був гарний, а не перетворився на совкову будівлю, в якій хто шо захотів те і наліпив. Наприклад в був в Таллінні, то казали, що за таке добре штрафують, бо це портить фасад. У нас в доповнення до договору на утримання будинків є пункт, що заборонено вносити зміни до зовнішнього фасаду.
    І те що треба хвилюватися за воду, газ і т.д. не виключає, що треба і за іншим дивитись.

TetyanaM. нравится это.
  19. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Поцілує ЖЕК їх в дупу.Судячи по роботі з боржниками , в них це найкраще виходить,і це все на що здатні.

Aleksandr_G нравится это.
  20. GRA

GRA New Member

h[​IMG]
    "Шедевр", реально цікаво як відреагує ЖЕК.

Последнее редактирование: 28 ноя 2015

Поделиться этой страницей