Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. alex.jf

alex.jf Well-Known Member

Які?Почитайте свій договір на холодне водопостачання.

2. Marriya

Marriya Active Member

И на горячее тоже... можете почитать.

alex.jf нравится это.
  3. vaskabww

vaskabww Member

ну почитав. написано - предметом договору є надання послуг, в тому числі постачання хол. води. ну а якщо послуга не надається, то очевидне невиконання умов договору постачальником

4. alex.jf

І?Можемо не оплачувати (але у нас лічильники).Далі?

5. vaskabww

vaskabww Member

про можемо не оплачувати там ніби нічого не написано. зобов'язання жеку - постачати, моє - оплачувати. я своє виконую, жек - ні

6. Marriya

Marriya Active Member

Мне вот интересно, что по поводу этих писулек (потому что, судя по реквизитам, это не документ) на подъезде думают в КМУ, НКРЭКП? Хотя какой ЖЕК, такие и документы !!! Сейчас пойду пособираю их. Завтра постараюсь отправить.

7. Helli

Helli Active Member

Всем привет
    Мы только-только решил купить квартиру 5 секции, а тут такой ад - то с отоплением, то с водой..
    ну что ж такое..
    А вообще, владельцы торцевых квартир - у вас гораздо холоднее, чем у соседей из внутренних?

8. alex.jf

У разі не виконання ЖЕКом своїх зобов'язань - є відповідальність?
    P.S.: суто конструктив, що ми можемо йому пред'явити?

Пошукайте інший варіант.

Последнее редактирование модератором: 3 дек 2015
  9. Helli

Helli Active Member

Алекс, почему?
    Или это не временные трудности застройщика, а вечно продолжающийся гемор?

10. alex.jf

Там нема ні печатки, ні підпису начальника ЖЕКу - таке враження, що через нашу охорону просочились якісь хулігани і розклеїли сумнівні оголошення.

11. vaskabww

vaskabww Member

тож має бути стандартна відповідальниість за невиконння умов договору, навіть якщо вона там не прописана ? от хто не платить в Києві, там же жек в суд подає, бо відключити одну квартиру там неможливо ? я не юрист, не знаю

12. alex.jf

Почитайте весь форум.
    Які складності?Їм просто все-рівно.Почитайте яким чином запустили опалення у минулому році. прочитайте про завищенні тарифи і т.д.

По-хорошому, враховуючи те, що і опалення і подача води знаходиться у коридорі - взагалі не бачу проблем обмежити у постачанні послуг боржників. Так що - хай не пиздять.ІМХО.

Helli нравится это.
  13. Lovekiev

Lovekiev New Member

Если вдруг будете общатся с нашим отделом продаж то скажите им пожалуйста,что раз у вас такой бардак в комплексе (проблемы с отоплением и водой - а главное жек у вас издевательский ) то действительно лучше другой вариант найти !!може нам поможете-кто то зашевелится там и на нас внимание обратят наконец то

Helli нравится это.
  14. Helli

Helli Active Member

15. Marriya

Marriya Active Member

Подумайте еще раз. Если Вы хотите иметь постоянную головную боль и относитесь к людям, которым не нужны блага цивилизации присоединяйтесь к счастливым обладателям квартир. НЕПРЕДСКАЗУЕМОСТЬ ГАРАНТИРУЕМ!!!!!!!

16. alex.jf

то мало сторінок Ви прочитали...

17. vaskabww

vaskabww Member

Це перше, що вони повинні були зробити, звичайно. Крім того, попередити боржників. Списки боргів за опалення висіли, де списки боржників за воду ? Може, й нема ніяких боргів ? То вже й це їм можна пред'явити, окрім не надання послуги чесним платникам. халатність там, чи що. думаю, юристи б розібрались.

18. Helli

Helli Active Member

А я как раз буду в пятницу утром ехать и общаться, ага.
    Интересно, что они мне расскажутCrazy
    Причем мы собрались тремя семьями сразу покупать квартиры - мы и друзья гг

Victor нравится это.
  19. Marriya

Marriya Active Member

Именно так!

20. alex.jf

У ВП Вам дуже гарно все розкажуть/наобіцяють і т.д. - переконаєтесь у моїх словах.
    P.S.: ВП - ви ж читаєте форум - не підведіть.

Helli нравится это.

Поделиться этой страницей