ОСББ - быть или не быть?

Тема в разделе "ЖК Европейське місто", создана пользователем Михаил С.К., 10 июн 2015.

1. Vavilon2015

Vavilon2015 New Member

ЗАКОН УКРАЇНИ "Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку"
    Стаття 5. Спільне майно багатоквартирного будинку
    2. Спільне майно багатоквартирного будинку не може бути поділено між співвласниками, і такі співвласники не мають права на виділення в натурі частки із спільного майна багатоквартирного будинку.

ЗАКОН УКРАЇНИ "Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку"
    Стаття 13. Прикінцеві та перехідні положення
    5. У разі якщо протягом одного року з дати набрання чинності цим Законом співвласники багатоквартирного будинку, в якому не створено об’єднання співвласників, не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком, управління таким будинком здійснюється управителем, який призначається на конкурсних засадах виконавчим органом місцевої ради, на території якої розташований багатоквартирний будинок. У такому разі ціна послуги з управління багатоквартирним будинком визначається за результатами конкурсу, який проводиться в порядку, встановленому центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної житлової політики і політики у сфері житлово-комунального господарства, а договір про надання послуг з управління багатоквартирним будинком строком на один рік від імені співвласників підписує уповноважена особа виконавчого органу відповідної місцевої ради, за рішенням якого призначено управителя. Якщо за один місяць до закінчення зазначеного строку жодна із сторін не повідомить письмово другу сторону про відмову від договору, договір вважається продовженим на черговий однорічний строк.

указанный выше закон действует с 01.07.2015.

Стаття 13. Прикінцеві та перехідні положення
    4. Установити, що до визначення співвласниками багатоквартирного будинку, в якому не створено об’єднання співвласників, форми управління багатоквартирним будинком, але не більше одного року із дня набрання чинності цим Законом, послуги з утримання такого будинку надає суб’єкт господарювання, визначений виконавцем послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій у багатоквартирному будинку до набрання чинності цим Законом.

Последнее редактирование модератором: 24 ноя 2015
  2. oldman86

oldman86 Member

1-й поверх не набагато дешевше 2-3-4, але реклама для забудовника гарна) в новому будинку з новою каналізацією перші поверхи в аварійному стані.

3. mss

mss Well-Known Member

точно зная что проблема не в "аварийном состоянии" , а в соседях "свыше" так громко и безапеляционно заявлять... прикольно смотрится со стороны.
    хотя "але чисто по людьськи й по сусідськи я вам співчуваю!!!"

Последнее редактирование: 16 ноя 2015
    Evgenika нравится это.
  4. oldman86

oldman86 Member

лінія вигороджування жеку виглядає зі сторони, вам прикольна ця ситуація? Я аплодую стоячи!

natka нравится это.
  5. mss

mss Well-Known Member

:) ни одним словом я не "горожу" жек.
    просто пытаюсь понять в чем его вина . мало ли что может случится. у меня кладовая в подвале.
    как говорится "чтобы знать". можете аплодировать сидя. стоя это как то уж слишком.

вы же сами сказали проблема из за "броска сверху" а в результате виноват и "должен" жек.
    как так получается? разложите без эмоций по полочкам. может всем эта инф. потом пригодится.
    а то окромя истерики и голых притензий-обвинений во все стороны ничего нету.

Evgenika нравится это.
  6. oldman86

oldman86 Member

Це дуже помітно! З теми в тему за мною щоб намагатись зрозуміти в чому вина жека? Я написав:
    - несвоєчасне обслуговування стояка;
    - неякісне надання послуг;
    - відсутність будь-яких спроб усунути проблему на майбутнє.
    До речі, тут люди до вас речі корисні писали як вирішити проблему і що можна зробити!

7. mss

mss Well-Known Member

вот тогда будет повод аплодировать вам. можно даже стоя.
    :beer:

8. oldman86

oldman86 Member

Я б попросив ще раз не давати своїх оцінок, вони не дуже корисні! Є що корисне - кажіть, ні, то кожен при своїй думці!

9. mss

mss Well-Known Member

во. теперь давайте разжуйте нам ..

- несвоєчасне обслуговування стояка;
    1. какие есть факты доказательства этому окромя Ваших предположений? как должен обслуговываться стояк?

- неякісне надання послуг;
    2. в чем оно выражено по отношению к данной проблеме?

- відсутність будь-яких спроб усунути проблему на майбутнє.
    окромя как "не бросать всякую фигню туда". все остальные рещения это уже лечение болезни. но никак не ее предупреждение.

насчет решали... я уже говорил об этом.
    все как обычно. уперлось в "мне должны"

Evgenika нравится это.
  10. oldman86

oldman86 Member

1. Факт, що заперечується жеком - приїзд машини, що чистила колодязь каналізації ( говорить про стан забиття не тільки стояка) і час при якому це відбувається досить великий.
    2. Платимо кошти за своєчасне надання послуг, в тому числі обслуговування каналізації, своєчасне, що не несе матеріальні збитки ( читайте договір).
    3. Я ходжу в жек з пропозиціями зробити перелив в офісний стояк, зробити окремий вивід в той же колодязь, ідея про датчик забиття, зворотні клапани потрібно ставити до 2-го поверху. Чомусь це йде не від жека....
    Якщо всім цим займатимуться люди, то для чого платити великі кошти в жек? В цьому і є суть осбб самі вирішуємо проблеми!

Я нікому не бажаю того, що сталось у мене, але на майбутнє це питання повинно бути вирішене!

Я нікому не бажаю того, що сталось у мене, але на майбутнє це питання повинно бути вирішене і зняте з по
    Знаєте щось по сантехніці чи як попередити проблему?
    Хочете допомогти вивести запах аміаку?
    Можете надати підвал для винесення речей щоб зробити ремонт?
    Якщо ні, то дякую за конструктивну бесіду!

Жорж нравится это.
  11. mss

mss Well-Known Member

еще раз повторюсь.. у меня в подвале кладовка. в ней находится как раз этот самый изгиб стояка с вертикального в "горизонт".
    и меня интересует реальная вина того же жека за подобную Вашей ситуацию.
    а пока окромя истерики и личныз предположений ничего нету.

1 . не подтверждаемая инф. "долго чистила машина"
    Вы уверенны что к примеру она не вычищала набросанные памперсы с колодца которые все таки удачно проскочилии изгиб стояка и осели в колодце?.

Платимо кошти за своєчасне надання послуг, в тому числі обслуговування каналізації,
    2. дайте нам доказательство фактов "необслуговування". ведь то что стояк был забит вброшенным туда "потустороннкм" предметом таковым не является.

. Я ходжу в жек з пропозиціями зробити перелив в офісний стояк, зробити окремий вивід в той же колодязь
    просмотрите все... Вам уже отвечали что этого нелязя делать и почему.

что бы чего то добиться надо не просто требовать и истерить а сделать все правильно и обоснованно. в этом есть моя личная заинтерессованость (подвал, труба, кладовка). могу лично Вам показать это место. чтобы не говорили об "агенте жека".

Evgenika нравится это.
  12. oldman86

oldman86 Member

Я ще раз повторюю що непотрібно оцінювати істерика це, чи нормальна реакція на ситуацію. Все написали? Всі написали що не можна, але дуже розумні пишуть без ссилок на нормативні акти! Ви їх знаєте? Чого тоді я повинен цьому вірити?
    Може ви знаєте норми дбн? І в курсі що каналізація збудована по ним?
    Для чого заперечувати цей факт про чистку? нехай свята організація поділиться тим, що знайшла! Вам нецікаво?

13. mss

mss Well-Known Member

ладно. разговор не по моей инницативе все время сводится исключительно на голословные обвинения жека.
    не смею Вам "претить".
    в продолжении беседы не вижу смысла в связи с отсутсвием любой конкретности и конструктива с Вашей стороны.
    желаю Вам удачно решить свою. проблему

oldman86 нравится это.

Поделиться этой страницей