Будинок 1 Г

Тема в разделе "ЖК Европейське місто", создана пользователем Svt, 29 сен 2014.

1. Лена11021976

Лена11021976 Well-Known Member

Так что там с платежками за эл энергию в жэк?

Как мешканец мистечка беззаперечно на боци мешканцив підтопленого помешкання.Але як студент юрист не бачу перспектіви

Последнее редактирование модератором: 23 ноя 2015
    Evgenika нравится это.
  2. Алеся 100

Алеся 100 Active Member

Вони нас саме за дурнів і мають,замість того щоб Вам компенсувати витрати на ремонт з Вас же і роблять дурня,ми це проходили вже з сусідами коли протікала покрівля,от саме тому дуже уважно слідкуемо за тим як шановне ЕМ обійдеться з Вами.Відповідно і ми будемо діяти,це дуже показовий випадок-наче і не їх вина але їх відповідальність.Якщо це до суду дійде то я взагалі не розумію за що їм платити і навіщо

3. oldman86

oldman86 Member

Моделюємо ситуацію ще раз. Я собі ставлю зворотній клапан, знову забивається стояк і фікалії починають підніматись вгору і тут спрацьовує клапан і не пускає це все до мене! Супер, класно, але приходить 18-19 година, всі приїзджають з роботи, справляють природні потреби і буквально за мінімум часу все йе у сусіда на 2-му а через стелю у мене! Ми разом попали на ремонт і самі винні в цьому - суперово! Всім дякую.

Алеся 100 нравится это.
  4. Алеся 100

Алеся 100 Active Member

А я бачу)))ще й не дуже райдужну для ЕМ))))

5. oldman86

oldman86 Member

Дякую! Її бачить адвокат;-)

Алеся 100 нравится это.
  6. Айтишники

Айтишники Well-Known Member

то что вы платите на счет привата и помечаете как за электроенергию, вам засчитывают не более как камуналку, не стоит составлять иллюзии. Принимает платежи за электроэнергию не работник ЖЕКа и счет вам выдается не ЖЕКа а за компенсацию Савочке. Что за глупость вы придумали без понятия, но лучше сходите и проверте задолженность по электрике.

Последнее редактирование: 16 ноя 2015
    Evgenika нравится это.
  7. Алеся 100

Алеся 100 Active Member

Я думаю що тут потрібно сусідам зустрітися саме нашого проблемного будинку,давайте якось це влаштуємо

Спасибо Вам за совет))))если я неправильно делала пусть мне обратно перечислят)))а нарушать закон я не буду,есть тарифы для населения а все остальное под вопросом.Что они там куда зачисляют я не знаю это их проблемы а у меня платежка на руках.

Лена11021976 нравится это.
  8. Лена11021976

Лена11021976 Well-Known Member

Хай буде так

Алеся 100 нравится это.
  9. Алеся 100

Алеся 100 Active Member

Спасибо Вам за совет))))если я неправильно делала пусть мне обратно перечислят)))а нарушать закон я не буду,есть тарифы для населения а все остальное под вопросом.Что они там куда зачисляют я не знаю это их проблемы а у меня платежка на руках
    А згідно з яким це тарифами?????))))))Я не в тому положенні щоб приймати в цоьму участь,є закон і я його порушувати не збираюсь,не хоче приймати жек хай передають нас на баланс обленерго з відповідним обслуговуванням та тарифами і льготами для населення а також напругою в мережах)))))От хто ці люди??????я їх не знаю!Так може дядя вася приймать....що за рівень!

Такой прикол)))кинь в личку)))

10. mss

mss Well-Known Member

пока окромя "блоддинистых" речей и прочих эмоций
    я не вижу конкретных предложений
    как повлияет ЖЕК, ОСББ, СБУ, да хоть само FBI,
    если завтра какой то мудак (чка) бросит памперс в унитаз присыпав все использованным песком любимого кота, тщательно нажмет на спуск..
    через час, вполне вероятно чья то квартира "поплывет".
    такая херня будет до тех пор пока живут рядом славные мудени. .
    и как не крути виноваты они. и никакое осбжек не поможет.
    и как меня не критикуй, что не говори это все так, и правда.

GRG, masterkad и Evgenika нравится это.
  11. Алеся 100

Алеся 100 Active Member

Такой прикол)))кинь в личку
    Чего это Вы к СБУ приклепались))))у них другой профиль)))а вот юрист в ЕМ с опытом работы не помешает))))а то скучно как то))))

12. mss

mss Well-Known Member

к чему мои 2 поста выше... обьясню.
    только для "адекватов". любителям постебаться это будет не интересно и грустно.

решение этой проблемы я вижу одно. не спорю. может есть и еще какие.
    все решается просто.
    исходя из того, что вероятнее всего остановка памперса в стояке произойдет на повороте в подвале, моделируем.
    на уровне, или в подвале перед поворотом , ставится на стояк датчик наличия столба воды. в простейшем случае это 2 электорода которые будучи некоторое время постоянно в слое воды "унюхают" ее наличие. в случае "сложнее" делается отвод с той же крышки стояка подвала. на нее датчик давления. появился столб воды ..датчик тужится, и дает сигнал... блок управление сией штукенции даст сигнал в простейшем случае на сирену которая дико начнет выть, уповать на помощь жека, осббб фбр итд..
    в случае посложнее отошлет сигнал SOS туды куды надо.

вопрос в другом.. за чей счет этот банкет уготовить????
    это не прописано в обьязанности ни застройщика ни осбжека ...

а вариант "сжалятся и сделают нам это инопланетяне".
    намного вероятнее варианта "организуют и скинутся на это жители подьезда".
    тк. их большинство скорее утопится в этих самых фекалиях чем потратит на это свои кровные.
    а скажи что это надо будет обслуживать и платить за энто... гляди и до массового суицида недалеко..

такая вот евросказочка на ночь глядя.

Последнее редактирование: 16 ноя 2015
    GRG, oldman86, masterkad и ещё 1-му нравится это.
  13. Алеся 100

Алеся 100 Active Member

В их обязанности вообще ничего не входит)))как оказалось)))может они просто о них не слышали?))))

ira tarka и oldman86 нравится это.
  14. oldman86

oldman86 Member

Читав в одній книжці, що якщо співрозмовник переходить на образи (""блоддинистых" речей", мудак), значить відчуває що неправий і слів уже не вистачає(((((
    Я вітаю всіх співробітників відділу продажу, жеку і решту доброзичливих людей в цій розмові!
    Цікаво, що саме я говорив про установку датчика на стояк коли складався акт залиття в жеку, дуже добре що всі гарні ідеї беруться до уваги, правда ми платимо кошти і цілком законно буде купити це за кошти жеку, якщо він збирається надавати якісні послуги і зацікавлений в попередженні таких випадків!

Яку відповідальність несе виконавець послуг в ЖКГ за невиконання умов договору?

Відповідь експерта:

Згідно п. 21 Типового договору затвердженого постановою КМУ №630 від 21.07.2005 року та п. 15 Типового договору, затвердженого постановою КМУ №529 від 20.05.2009 року, виконавець житлово-комунальних послуг несе відповідальність у разі:

1) неналежного надання або ненадання послуг, що призвело до заподіяння збитків, завданих майну та/або приміщенню споживача, шкоди, що заподіяна його життю чи здоров'ю, - шляхом відшкодування збитків;

2) надання послуг не в повному обсязі, зниження їх якості, зокрема зниження їх кількісних та/або якісних показників - шляхом зменшення розміру плати та виплати споживачеві компенсації за перевищення строків проведення аварійно-відбудовних робіт або ремонтних робіт у розмірі, встановленому законодавством, або певних відсотків місячної плати за послугу за кожну добу її ненадання;

3) порушення прав споживачів згідно із законодавством;

4) порушення зобов'язань, установлених договором або законодавством.

Последнее редактирование модератором: 24 ноя 2015
    ira tarka и Алеся 100 нравится это.
  15. Алеся 100

Алеся 100 Active Member

У них там юрист кажуть десь був))))треба йому відправити))))а ще повісить це все не дверях жеку))

Последнее редактирование модератором: 24 ноя 2015
  16. mss

mss Well-Known Member

Вы по другому чем "мудак" можете назвать того - кто забил стояк ?
    тогда мои искренние раскаивания.

Evgenika нравится это.
  17. oldman86

oldman86 Member

Для всіх небайдужих сусідів і хто збирається тут жити повторюю, що вже пройшло 2 неділі, а жек нічого не робить - повна бездіяльність! Є квартири на 1- му поверсі і люди, які там живуть повинні відчувати себе в безпеці, а компанія яка взялась обслуговувати забезпечити це.

Алеся 100 нравится это.
  18. oldman86

oldman86 Member

http://zakon5.rada.gov.ua/laws/show/529-2009-п
    Ділюсь документом, що регуляє наші відносини з обслуговуючою організацією! Багато хто договір не читав коли підписував....

Алеся 100 нравится это.
  19. ira tarka

ira tarka Member

Судя по последним записям, очень многие люди как и работники ЖЕКа считают, что все вне компетенции ЖЕКа. Уважаемые соседи, а что же тогда в их компетенции?

Алеся 100 нравится это.
  20. Алеся 100

Алеся 100 Active Member

у меня такое ощущение что эти люди и есть работники жека)))))))):Dобычные жильцы считают по другому))))

oldman86 нравится это.

Поделиться этой страницей