сама хотела бы знать звонила слесарю в жек, он и не знал что у нас такая беда, говорит "как, и в Г нету?" О_о
Л-Ю-Д-И, кто возле лома В потерял ЗОЛОТУЮ ЦЕПОЧКУ с элементом на ней ? Если что, пишите в личку, отдам.
Добрый день. Хотела спросить у кого-то было, что оконный стеклопакет треснул сам. Кто-то может посоветовать хорошую оконную компанию и дать номер телефона? может у кого-то есть телефон оконной компании застройщика
Шановні сусіди! На минулій неділі була затоплена квартира в 5-му під'їзді на 1-му поверху. Причина затоплення - забитий стояк будівельнии матеріалами, принаймні так розповідають в жеку. Те, що ми повинні один одного поважати і не кидати будівельні матеріали, засоби особистої гігієни знають всі, але мало хто виконує... як наслідок залита вся квартира: кімната, кухня, меблі, ванна, коридор, гардеробна - завдано матеріальну шкоду, понівечений новий ремонт, а те, що з каналізації тече не вода з шампунем, я думаю теж всі здогадались. Всім, хто купив квартиру і надіється отримувати послуги жеку в повному обсязі, якісно, не надійтесь, жек тільки там, де потрібно брати гроші, а там де потрібно вчасно попередити аварію його немає і не буде, і питання щодо попередження таких випадків теж не вирішується, бажання або спроби це зробити не видно! Забудовник теж не збирається думати про такі випадки, тому всі, хто купують квартири на 1-2 му поверху живуть на "пороховій" бочці, бо в любий момент вас можуть затопити не з вашої вини, тобто це абсолютно ваші проблеми...Жек попереджувати і допомагати у вирішенні таких проблем не буде. Прийнято закон про ОСББ, тому всіх прошу задуматись чи варто викидати кошти на те, чого не отримуєш, маю на увазі якісні послуги жеку, охорону і затишок в своєму домі, а взяти питання в свої руки!!!!!! А тим, хто думає що його хата з краю, хочу нагадати що ніхто не застрахований від таких випадків і завтра це може статись з будь-ким!
мои соболезнования. какой адок. вы как-то вышли из положения? а почему рискуют жители нижних этажей? если засор под вами то разве не начнет топить?, находитесь вы хоть на 7, хоть на 9м..
Стояк забивається знизу і якщо в квартирі стоїть зворотній клапан, то все підніметься вгору і потече зі стелі... це так просте моделювання ситуації!
Страждають перші поверхи в таких випадках, але в цьому випадку фікалії всплили на іншому кінці площадки, а на верхніх поверхах до 4-го був дикий сморід, вище 2-го навряд чи підніметься...
На этапе окончания ремонта это практически тупик.В магазинах продают пробки для унитаза.На первом этаже их надо иметь.Это очень частые случаи.В свое время сталкивался с такой проблемой.Решал по факту кардинально:перфоратором дырку в полу- шел сброс на подвал.Но это было в панельке 9 этажке где подвал не жилой.А еще те кто попадал на такое на этапе ремонта общий стояк делают транзитным,а свой выводят в общий внизу в подвале.
Безусловно это жесть и случись подобное у меня я наверное умом бы тронулась(((. Но чем вам бы помог ОСББ вместо ЖЕКа так и не пойму...
oldman86 сочувствую Вам, сам был в такой ситуации, на Пасху 2014. Если бы порог в ванной не был высотой 5 см, залило бы всю квартиру. Покрасили блин яйца... Еще и от жены получил - мол это я виноват... Меня тогда реально спас высокий порог в ванной, после этого случая не покупаю квартиры ниже 4 этажа, и обязательно решил делать порог двери в ванную. Я за ОСББ !!!
Ужасная ситуация! Может кто-то подскажет горячую линию нашего ЖЕКа на всякий случай, мы тоже не высоко живем. Вдруг проблемы с канализацией в сб или вс............Да и вообще такая информация не помешает. Спасибо.