ЖК Городок г.Вишневый, ул.Машиностроителей 2

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Nik, 4 окт 2011.

1. Ми всі знаходимося в даній ситуа
    я про тепло на вулиці писала :(, що з того що ми телефонуємо і запитуємо коли буде тепло? тому я за збори!!!

Последнее редактирование модератором: 4 ноя 2015
  2. Натик28

Натик28 Member

а я писала о температуре в квартире , что уже холодно) я тоже за собрание!

3. Lora_135

Lora_135 Active Member

...ну то визначте орієнтовний час, підготуйте офіційне запрошення Найвельтам і жеку, також оголошення для мешканців, і будуть збори... чи вважаєте хтось інший має це зробити???

Взагалі то, якщо мешканці будинку не зорганізуються найближчим часом для вирішення нагальних питань та створення ОСББ, то Найвельти знову зроблять все по-своєму, чим додадуть нам нових проблем. Потім ми змушені будемо вирішувати їх за власний кошт. Як на мене, то чим швидше ми відсторонимо їх від нашого будинку, тим швидше зможемо вирішити питання диспетчеризації, охорони, опалення і т.п. І тим менше наших коштів безповоротно потрапить до їхніх рук.
    Порядок створення ОСББ:
    1. Збирається ініціативна група, яка скликає загальні збори власників.
    2. Протокол зборів має зафіксувати ряд рішень, 50% +1 власників мають погодити створення ОСББ, ініціативній групі власники доручають вести роботу з реєстрації.
    3. Юридична реєстрація ОСББ та його статуту. Нотаріус не повинен приймати документи на реєстрацію без вищевказаного протоколу з живими підписами.
    4. Вибори правління.
    5. Складання акту приймання-передачі. Ось тут ми жорстко зіштовхнемось з "порядністю" горенайвельтів...
    Будь-який інший шлях створення ОСББ є незаконним.

Morozoff, nikitar и Somewell нравится это.
  4. lexa

lexa Member

Тогда предлагаю не затягивать и собраться 29/10/2015 в 20:00. Необходимо чтобы все сообщили своим соседям, явка всех обязательна.

5. Натик28

Натик28 Member

а может давайте собиремся 28.10.2015 ??

6. lexa

lexa Member

Надо же всех пригласить, уверен что из представителей Эркер никто не придет.

7. Натик28

Натик28 Member

давайте тогда 29.10.2015

Последнее редактирование: 27 окт 2015
  8. я можу надрукувати оголошення і наклеїти біля кожного підїзду вже сьогодні у вечері

9. Lora_135

Lora_135 Active Member

я так розумію, що мова наразі про збори з питання про опалення, воно першочергове і не може чекати організаційних змін. Тут без жеку і Найвельтів на даний час не обійтися. Треба орієнтуватись на їх готовність прийти на збори.
    Інше питання - організаційні збори з приводу створення ОСББ (якщо хоча б на форумі визначиться думка, що це потрібно), їх можна провести без забудовника для початку, але потрібно запросити кожного власника, і проводити їх необхідно хоча б у актовому залі школи, а не надворі.

Morozoff и Somewell нравится это.
  10. lexa

lexa Member

Вы можнте повлиять на явку сотрудников жэк и нейвельтов ? Думаю нет, как и я. По поводу ОСББ - думаю инициативу создания поддерживают все, заниматся некому. Необходимо перед собранием по поводу ОСББ создать ициативную группу, выделить им деньги на консультацию с юристами и с готовым вариантом собиратся в актовом зале школы.

nikitar и Lora_135 нравится это.
  11. Somewell

Somewell Active Member

Сперва нужно приглашать Найвельтов на всеобщее собрание. Чтобы они всем жильцам рассказали, почему за 2,5 года не сподобились решить вопрос с электричеством, а за 1,5 года не смогли позитивно решить вопрос с крышной котельной. + обязательно нужно телевидение.

12. lexa

lexa Member

Искренне желаю вам удачи в выяснении данных вопросов. За те же 2 года я нейвельтов в глпза не видел не на одном собрании. Даже не расчитываю на их явку, а тем более на их объяснения.

Если мы их будем ждать то от холода помрем в своем доступном желье

13. Lora_135

Lora_135 Active Member

Повлиять то не сможем, но настойчиво пригласить нужно, не думаю что они будут категорически против или вообще скрываться. На большинство собраний ЭМ приходил. Я плохо понимаю как можно разрешить проблемы отопления и э/э на данном этапе без них. Самозахват?)))) Я за собрание в любом формате)

nikitar нравится это.
  14. lexa

lexa Member

вот на собрании и выясним.
    В прошлом году силами жильцов газ запустили.

Объявлением я так понял вы займетесь. Осталось решить как нам настойчиво "пригласить" нашего застройщика. Кто сможет это сделать ?

15. Lora_135

Lora_135 Active Member

По факсу могу отправить в Эркер, скажите дату и время. Можно узнать в жеке, вдруг кто-то планирует быть здесь в субботу... ну и желательно позвонить одному из Найвельтов за день до собрания и узнать будут ли они так любезны))))))
    Кстати ТП-2646 наверняка читает, может он нас избавит от лишних действий?)))

16. lexa

lexa Member

Объявлением я так понял вы займетесь. Осталось решить как нам настойчиво "пригла
    29/10/2015 в 20:00 возле отдела продаж. Можно звонить и сегодня и завтра и факс лишним не будет.
    Спасибо

17. Somewell

Somewell Active Member

vasyl_p, подскажите, у вас еще нет ответа от Киевоблэнрего? Накануне сборов свежий ответ от КОЭ был бы очень к месту.

18. текст оголошення яке сьогодні зявиться біля кожного підїзду:
    ОГОЛОШЕННЯ

29 жовтня 2015 р. о 20.00 біля відділу продаж ЖК «Городок» відбудуться загальні збори мешканців житлового будинку №23 по вул. Боголюбова, с. Софіївська Борщагівка.

Терміново потребує вирішення питання:

- відсутності теплопостачання у квартирах ІІ черги;

- постачання електроенергії на постійній основі.

Присутність всіх мешканців ОБОВ'ЯЗКОВА.

постачання всього будинку до електромереж на постійній основі:eek:ops:

i4uvak нравится это.
  19. Ольчик 1608

Ольчик 1608 Active Member

Простите меня конечно, я тоже за собрание и без отопления холодно.
    Но одно большое НО,,,, кто к Вам прийдет из застройщиков или представителей ЖЕКа в воскресенье да еще в 20.00????
    Может стоит хотябы в субботу в полу рабочий день да и с утра?
    В воскресенье в 20.00 соседи только смогут перезнакомиться поновой и поболать о проблемах насущних.

20. Lora_135

Lora_135 Active Member

29.10.2015 - це четвер))

КаТюШа:) нравится это.

Поделиться этой страницей