ЖК "Молодежный городок" ветка инвесторов по ул.Одесской 36,38, 34

Тема в разделе "ЖК Молодежный городок", создана пользователем divine_ш, 15 янв 2014.

1. julja

julja Member

А ви з цим я бачу згодні!!!!! Щоб такого небуло треба ходити на збори і щотижня контролювати!!! і постійно їм нагадувати!!!!!!!! Бо ви тільки на форумі розумні, харе таке писать і портить настрій. Треба вирішувати проблеми, а не нить....

exp1n и Serjio нравится это.
  2. Степанович

Степанович Active Member

Не добре судити про людей не знаючи їх...А якщо Ви вважаєте, що про всі свої дії я маю відчитуватися перед Вами та форумом, то Ви дуже сильно помиляєтесь...Від мене не мало ініціатив поступало, але більшість з них сприймалися в штики, або ж:"...Скоріше переїзжайте тай займіться цим, бо я наприклад жінка...", або щось в цьому дусі... Безглузді балачки на зборах, на яких Вам(нам) брешуть в очі ні до чого не приводять і то пуста трата часу... Тому я дію по іншому і в мене зовсім не має бажання ділитися цим з деякими індивідуумами...І останнє, що писати на форумі я сам буду виріщувати....А Ви можете писати, теж про що хочите...Але як я зрозумів, що багатьом форумчанам подобається писати про те, що вчергове пообіцяв ВАЛЕРІЙ.... , то пишіть це і радійте....Про українське прислів*я я промовчу...
    ПиСи...Зі словами типу ХАРЕ будь ласка до своїх близьких і рідних...Я фєню не розумію...

Последнее редактирование: 21 окт 2015
    iricha нравится это.
  3. Денис_

Денис_ Active Member

Согласен. Он меня тоже Харит

Молодежный городок и Serjio нравится это.
  4. gif

gif Member

Сьогодні почали завозити щебінь. Привезли під 36 буд, та між 36 та 34 ближче до відділу продаж. Біля 38-го готовий до укладання цокольний утеплювач розклали по периметру буд. Робим ставки=)встигнуть чи не встигнуть до нового року.

Якщо Вас "харить" то будь-ласка пишіть особисті повідомлення вибраному адресату, а не з’ясовуйте стосунки.

Последнее редактирование модератором: 29 окт 2015
    exp1n, iricha и Степанович нравится это.
  5. Aero

Aero Member

Підкажіть, а біля Заміської 2 щось роблять?

6. gif

gif Member

Бордюри із сторони відділу продаж інтенсивно роблять і здається возять щебінь. Завтра гляну-отпишу.

iricha и enzo нравится это.
  7. gif

gif Member

Сьогодні розгорнули щебінь біля біля Заміської 2. І все.

iricha и Aero нравится это.
  8. julja

julja Member

Тому я дію по іншому і в мене зовсім не має бажання ділитися цим з деякими індивідуумами... Якби Ви ділилися якимися кардинальними рішеннями з деякими індивідумами, то був би кращий результат! Я і мої сусіди завжди раді йти і добиватися!!!!!Чим більше нас, тим краще. Нам Небога говорив це в очі, покищо підстав немає недовіри, робота йде, через місяць побачимо. А якщо говорити ,що газ дадуть влітку, то так і буде...
    П.С. Самодостатнього чоловіка, словом харе, скорочено від ДОСИТЬ не образиж. Окреме дякую за укр.мову!приємно!))))

9. Степанович

Степанович Active Member

В кожного своя правда..., і він вважає, її за істину.Тому без коментарів...І всеж...Про підбір слів при спілкуванні потрібно пам*ятати..., так як і емоції контролювати...
    Пи.Си.Я дуже мрію переїхати в ММ, так як винаймаю квартиру, як і багато майбутніх сусідів...Пости мої пов*язанні з спонуканням до більш рішучих дій...Не вірю я в обіцянки забудовника....І маю багато для цього підстав...Буду безмежно радий якщо помиляюсь, відносно забудовника....

І Вам дякую за комплімент...Це для мене стало принципово після подій що відбуваються в Україні...Насправді довго жив в Росії і навідь служив в російській армії...Але зараз не хочу, щоб мене прийшов рятувати "руський мір", як російськомовного...

Последнее редактирование модератором: 31 окт 2015
    exp1n и iricha нравится это.
  10. Evgeniy 1984

Evgeniy 1984 Well-Known Member

Дякую......в нас гарна країна....

Последнее редактирование модератором: 31 окт 2015
    Степанович нравится это.
  11. Степанович

Степанович Active Member

Отож!!!... і країна гарна і люди чудові...

12. Лёля30

Лёля30 Member

Про документи щось відомо?

13. enzo

enzo Active Member

Хороший вопрос.

14. Liubov!!!

Liubov!!! Active Member

Мне Валерий говорил, что к концу ноября должны быть

15. gif

gif Member

38 дом утепляют цоколь.

UJN нравится это.
  16. Liubov!!!

Liubov!!! Active Member

Соседи, доброе утро!
    Как там обстоят дела с нашим асфальтом, есть какое-то движение на этой неделе?

17. gif

gif Member

Ага, щебень не могут вторую неделю разровнять возле 34 дома. Нехотят или неуспевают?

exp1n и Aero нравится это.
  18. Степанович

Степанович Active Member

На мене вже сварились деякі дописувачі цього форуму, але висновок напрошується такий...Ви мабуть звернули увагу, що тепер щей не поспішають гнати етажі в нових будинках...Думаю причина в тому, на будівництві дуже мало працює людей, і забудовник економить свої кошти, тому людей поставив на "великі дірки", щоб замилити очі інвесторам другої черги.... Якщо більше людей наймати, то і більші витрати....Він добре знає, що ми вже нікуди не дінемось і наші сварки з ним він спокійно переживе....А те, що ми втрачаємо свої кошти йому до лампочки...Головне для нього зберегти свої...
    ПиСи...До речі, чи в багатьох інвесторів в договорі є такай вислів:.."непереборні обставини.."?

Последнее редактирование: 27 окт 2015
    exp1n, salmart, Aero и ещё 1-му нравится это.
  19. Serg 69

Serg 69 Active Member

В якому саме: Попередньому чи Пайової участі?

20. Степанович

Степанович Active Member

...попередньому...

Поделиться этой страницей