Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. alex.jf

alex.jf Well-Known Member

В першу чергу, винен ЖЕК - ми з ним співпрацюємо.

TetyanaM. нравится это.
  2. ЯнинаYanina

ЯнинаYanina Active Member

А каким боком к нам со своей котельной ...
    сельрада ?

Victor нравится это.
  3. Leyla

Leyla Member

Дуже інформативна і цікава стаття. Доречі, в кінці є електронна адреса на яку можна писати скарги на діяльність або бездіяльність житлово - комунальних підприємств та ЖЕО. Спробую сьогодні написати. Цікаво чи буде реакція.

А мені сказали, що виною всьому борги перед Облгазом за газ. Коли буде опалення не зрозуміло. Кожен раз нова версія.

Последнее редактирование модератором: 29 окт 2015
    Victor и Александр_1963 нравится это.
  4. Victor

Victor Well-Known Member

я так понимаю, что если сегодня они не включат, то надо подыматься, снимать пломбы вместе с замками ......

Мож Ляшка надо вызывать?
    я чет думал что в этом году не будет проблем. Выборы всетаки ....

5. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Після виборів на Нас хрен положать,можете навіть не сумніватись.

Vredinka и ЯнинаYanina нравится это.
  6. vlasya

vlasya Well-Known Member

Не думаю что Ляшко будет подставлять своего сопартийца...

Victor нравится это.
  7. yarfil

yarfil Member

Соседи, подскажите, так договор по газу и правки согласованы? Его уже можно подписывать? Или подождать еще?

8. Viktoriya ya

Viktoriya ya Member

Позвонила в ЖЕК, ничего хорошего сказать не могут, снова кто-то куда-то поехал....
    Говорят как вариант за долги не включают.....это полная *адница....пол Киева и Украины в долгах....но при этом у всех включили отопление...а мы особенные....

Vredinka и Victor нравится это.
  9. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Борги, це проблеми ЖЕКа а не наші,нехай вижимають , є куча важелів.А сидіти в конторі і пускати соплі за наші гроші, добре пристроїлись.

vlasya и Victor нравится это.
  10. Victor

Victor Well-Known Member

А почему тогда "сопартиец" подставляет Ляшко ;)
    в этом то и была основная мысля ;)

11. TetyanaM.

TetyanaM. Active Member

Шановні жителі комплексу!
    Потрібно вчиняти якісь дії щодо опалення! Повторний звінок в ЖЕК вивів мене з рівноваги. Начальника ЖЕКу немає, поїхав в облгаз вирішувати, бо не включають газ через борги. По питанню опаленню я телефоную в Жек втретє, але про борги почула вперше. На питання а що це була за квитанція на 150 тис/грн оплата боргу, - відповідь, це частинка боргу. Так дайте список боржників, тут відповідь мене просто вбила наповал - їх не можна вивести..... Чому я маю платити вчасно, і не отримувати те що мені зобовязані надавати згідно договірних відносин. Якщо сидить начальник, який не вміє домовлятися, якщо сидить бухгалтер, який не вміє рахувати, якщо є борги від попереднього опалювального сезону, їх до цього моменту не знайшли шляхів як вплинути, щоб жителі погасили борг... Хто ще на форумі проти ОСББ? Я вас вітаю, що у вас і у нас все так чудово, без опалення без води, без підписаних договорів і т.д.

Vredinka, УКСУС, Клім71 и 5 другим нравится это.
  12. Leyla

Leyla Member

Може спробувати варіант з телебаченням, хто має контакти телевізійників чи інформацію як правильно це організувати. Мене теж виводять ці нові версії щоразу. З приводу платіжного доручення на 150 тис. я теж запитувала і отримала таку ж відповідь, що це частина боргу. Я порадила їм поспілкуватись з представниками інших ЖЕКів і дізнатись як вони боряться з боржниками. Це вже перейшло всі допустимі межі...

Victor нравится это.
  13. Александр_1963

Александр_1963 Well-Known Member

Отпишитесь мне в личку готов писать на ЖЭК исковые заявления, информацию об этом я дал выше ! Чем больше будет, тем лучше

Victor нравится это.
  14. Victor

Victor Well-Known Member

Мені здається, що треба пробувати варіант, коли вже телебачення саме приїде! наприклад пікетування сільради і перекриття руху на Леніна і т.ін. для початку!

15. Александр_1963

Александр_1963 Well-Known Member

Только что говорил с нашим головой сельсовета, сказал о том, что мы идем перекрывать улицу Жулянскую, обещал мне вмешаться в ситуацию. Говорит, что сегодня сам лично сорвал пломбы и включил отопление в школе и в розовом доме.

Vredinka, TetyanaM., Victor и ещё 1-му нравится это.
  16. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

то ми вині кажете багато Нафтогазу?)
    А що за цих говорити:
    У них теж опалення немає?

Вложения:

• gaz.jpg
      gaz.jpg
      Размер файла:
      102,5 КБ
      Просмотров:
      449
    TetyanaM., Hope89, vlasya и ещё 1-му нравится это.
  17. Victor

Victor Well-Known Member

Саша, я слышал, что этот глава Сельрады уже не первый раз делает запуск отопления таким образом!
    это отношение и какая-то адекватность чиновника!

18. Leyla

Leyla Member

Думаю, що перекриття руху є не зовсім доцільним. Це особисто моя думка. Сама рік тому стояла в заторі через перекриття дороги, страждають невинні люди, варіант не найкращий. Пікетувати сільраду можна. Але робити це потрібно в будній день, тому, не думаю, що збереться така кількість людей, що приверне увагу телебачення. Хоча я готова відпроситись з роботи і прийняти участь у пікеті і не кажу, що цього не потрібно робити. Для початку я спробую написати у ЖЕК заяву, скласти акт про ненадання послуг, написати скаргу депутату Київради щоб мої дії були в межах законодавства.

Vredinka нравится это.
  19. Клім71

Клім71 Well-Known Member

ПРОПОНУЮ СЬОГОДНІ ГОТУВАТИ ПЛАКАТИ "МИ ХОЧЕМО ТЕПЛА"."ЖЕК , ДЕ НАШІ ГРОШІ?".і тд.,а завтра перекривати вулицю, бо буде пізно.
    І перекривати біля "Міража",там якраз пішохідний перехід.

Последнее редактирование: 21 окт 2015
    Victor нравится это.
  20. Victor

Victor Well-Known Member

чуток позитива ;)

vlasya, zaspravedlivost и Александр_1963 нравится это.

Поделиться этой страницей